Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.070.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16771678167916801681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1400 tl den çıkmıştı bu telefon yanlışınız var. Zaten iphone 4s ler o zaman 1600 iphone 5 ler 1900 filandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oraya mi takıldın hocam

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Hayır çıktığı zamana göre fiyat yüksekti onun için söylemek istedim. Şimdiki 1400tl kadar değersiz değildi iphonelar yanında

• Bence 1400 de gayet uygundu hocam

• Fiyat performans olarak en iyisi nexus4 tu o zaman ki o zaman iphone ya da s4 ten daha iyi dayandi.

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Tartismak icin yazmiyorum hocam zaten o zamanki telefonlar içinde kaju wafflein dedigi gibi en seçilebilir mantıklı telefon buydu. Hala kasmadan bu mesajı atabiliyorum mesela

• Yok tartismiyoruz zaten hocam, ben de katılıyorum kaç sene oldu hala gram tutuklanmadi

• Öncelikle merhabalar. Rom dünyasında eskilerdenim haşır neşirim yani. Aşağı yukarı bütün marshmallow rom ve kernellerini denedim. Aosp bazlı olarak purenexus, krexus veya omnirom; cm bazlı olarak ise resurrection remix romları iyi sonuçlar veren tek romlar oldu. Telefonu aktif kullanıyorum. Oyun (asphalt 8, AC Identity vs.) rom takibi ve sosyal medya için kullanıyorum telefonu. Şu an RR romunu kullanıyorum ve sonuçlar güzel. Yok ben d2tw (double tap to wake) istiyorum diyorsanız Hellspawn kernel kullanabilirsiniz. Saygılar ☺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 4 beyaz satılır telefona su teması oldu bazen acılıyor bazen açılmıyor faturalı kutulu çok ucuz miktara satabilirim isteyen var ise 0 batarya aldım aliexpresten oda içerisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrikiller18

Öncelikle merhabalar. Rom dünyasında eskilerdenim haşır neşirim yani. Aşağı yukarı bütün marshmallow rom ve kernellerini denedim. Aosp bazlı olarak purenexus, krexus veya omnirom; cm bazlı olarak ise resurrection remix romları iyi sonuçlar veren tek romlar oldu. Telefonu aktif kullanıyorum. Oyun (asphalt 8, AC Identity vs.) rom takibi ve sosyal medya için kullanıyorum telefonu. Şu an RR romunu kullanıyorum ve sonuçlar güzel. Yok ben d2tw (double tap to wake) istiyorum diyorsanız Hellspawn kernel kullanabilirsiniz. Saygılar ☺

teşekkürler bilgi için ben Marshmallow için chroma ve pure nexus arasında kaldım, sizce şarj açısından hangisi daha avantajlı?

• chroma ve purenexus un pil süresi çok benziyor. ben şahsen pure nexus cmte versiyonunu tercih ederdim. hem daha fazla özellik var hem de türkçe desteği daha fazla. kernel olarak pilden şikayet ederseniz her zaman hellspawn derim. ayrıca android N ye benzetmek için n-ify modülü ve xposed kullanıyorumromlarla çok güzel çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrikiller18 -- 28 Mayıs 2016; 19:21:22 >
  • Thrikiller18 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim tam istediğim ve aradığım bilgileri verdiniz, en kısa zamanda yükleyeceğim Ayrıca N i ben de 4 gözle bekliyorum özellikle çoklu ekran olayı harika olmuş, umarım stabil bir rom çıkar yakın zamanda

• Nexus 4 kullanan forum ahalisi. Sizin de kameranız kötü mü?
    Demek istediğim kamera uygulamasını açtığınızda kamera kasıyor mu? Hani etrafa bakarsınız ya kamera ile, FPS oranı düşük mü? Aynı şekilde ön kamera da.
    Cihazımı ikinci el aldım. Alır almaz hiç kontrol etmeden CM 13 kurdum. Kurduğum günden beri kamera rezalet. Sadece HDR modunu açtığımda rahat bakabiliyorum etrafa. Ancak bu sefer de fotoğrafı geç çekiyor. Sizden ricam beni bu konuda bilgilendirmeniz. Eğer sizde sorun yok ise CM 13 Snapshot'tan Nightly'e geçeceğim.
  • Hocam size tavsiyem cm13 ü bırakın. Pil rezalet. Resurrection Remix veya purenexus yükleyin derim ben. Şahsi tercihim resurrection remix'dir ve kamera da her zamankinden daha iyi.

• Sarji iyi giden eger olursa otg destegi veten rom kernel ikilisi onerebilir misiniz?

Bir de Dirty Unicorns kullanan var mi acaba

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    quanta v16 + purenexus. ve evet romu denedim pil fena değil ama custom kernel şart
  • Thrikiller18 kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler.
    Son olarak aradigim kisisellestirmeyi hicbir romda bulamadim o yuzden Dirty Unicorns a devam etmek istiyorum. Bu roma uygun kernellere nasil ulasabilirim ya da daha genel bir ifadeyle hangi romun hangi kernel ile uyumlu oldugunu nasil anlayabiliriz ?

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Xda dan hellspawn r12 aosp versiyonunu indirin. Kişisel olarak en başarıl8 bulduğum kernel o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrikiller18

Xda dan hellspawn r12 aosp versiyonunu indirin. Kişisel olarak en başarıl8 bulduğum kernel o.

bir çok sürümü vr ben charoma kullanıyorum aosp kurunca problem cıkmasın
  • Paranoid Android 2016 romlarını çıkardı içinde Nexus 4 te var.

https://plus.google.com/+ParanoidAndroidCorner/posts/WcCp3J7Vj1A

http://get.aospa.co/official
  • 
Sayfa: önceki 16771678167916801681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.