Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.072.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç gerek yok, g4 1200liraya satılıyor zaten. Nexus4ün üzerine optimus g, g2, g3, g4 çıktı yani 4 üst modeli için 300tl vermeye kesinlikle değer
  • Arkadaşlar Stock ROM'da pdf açan bir uygulama yokmudu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Arkadaşlar Stock ROM'da pdf açan bir uygulama yokmudu?

Yoktu sanirsam,google pdf uygulamasi var markette ama dokumanlar,slaytlar uygulamalari gibi stok haline dahil edildi mi bilmiyorum.Marketten adobe reader veya google pdf goruntuleyici aratarak halledebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için,OfficeSuiteyi indirmeye karar verdim.
  • Bir iki hafta MIUI 7 denedim normal kullanımdan (stocktan) daha çok zevk verdi diyebilirim. Arayüz geçekten çok hoş. Gayet stabil ve her hafta yaklaşık 10mb güncelleme alıyor ister OTA ister kendiniz .zip üzerinden güncelleyebiliyorsunuz. Ama tek eksi yanı şarj oldu. Kitkat olmasına rağmen Marshmallow romlardan daha çok pil tüketti sanki. Şöyle açıklayayım telefonu kullanmadığınız zamanlar normal den az pil yiyor fakat kullanımda (3g, oyun) normalden fazla şarj yiyor sanki. Ama telefon alacak olsam MI serisine yönelirdim, MIUI nexus 4 e göre değilmiş şarj konusunda. 6.0.1 e dönmenin zamanı geldi.
  • Arkadaşlar su sarjin azaldığında telefonun hat cekmememsi ve aniden kapanma sorununu çözen yok mu yav?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli bumper case önerisi olan var mı

• samtiger kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar su sarjin azaldığında telefonun hat cekmememsi ve aniden kapanma sorununu çözen yok mu yav?

Eğer data kullanımı(mesaj-internet vs.)nda da gidiyorsa ben o sorun yüzünden Izmirdeki tüm telefonculari gezdim neredeyse 2-3 ay önce. Hepsi yapamayız gitmiş artık dedi.

• -Demokritos- kullanıcısına yanıt
    yok sadece hat çekmiyor üstad
  • metabisülfit kullanıcısına yanıt
    hocam detaylar için pm atın lütfen
  • quote:

yok sadece hat çekmiyor üstad

Tamam işte hattın cekmemesini kastediyorum. Dediğim gibi data kullanımında da oluyorsa tamir edileceğini sanmıyorum.

• -Demokritos- kullanıcısına yanıt
    Format attıktan sonra olmuyor ama 2-3haftasi sonrasi tekrar oluyor. Anlayamadım gitti

• quote:

Format attıktan sonra olmuyor ama 2-3haftasi sonrasi tekrar oluyor. Anlayamadım gitti

Google haritaları kullanırken pil azaldığında (%20 ye falan düştüğünde) bende de oluyor. Onun dışında sıkıntı yok.
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Haritalar bende devre disi. Hatta googlenin çoğu uygulaması devre dışı. Telefon genel olarak boş ama sorun ne anlayamadım

• Telefondan nefret ettirecek bir sorun var ve düzelmiyor. Videolar açılmıyor beyler. Telefona reset atıyorum, bir süre videolar açılıyor ancak sonra yine hata veriyor videolar.

Nedir bunun çözümü?

• SS10 kullanıcısına yanıt
    Herkeste geçmeyen kronik bir sorun. İnternetteki videolar mi yoksa telefonda ki mi? Farklı tarayıcı veya farklı medya uygulaması denemissindir zaten yine de belirtmek istedim. Factory imageyi tekrar atmayı deneyebilirsin

• quote:

Herkeste geçmeyen kronik bir sorun. İnternetteki videolar mi yoksa telefonda ki mi? Farklı tarayıcı veya farklı medya uygulaması denemissindir zaten yine de belirtmek istedim. Factory imageyi tekrar atmayı deneyebilirsin

İnternetteki tüm videolar, Youtube uygulaması dahil. Çok sinir bozucu yani günde 10 kere falan kapatıp açmam lazım bu şekilde
  • SS10 kullanıcısına yanıt
    Komple telefonu silip tekrardan bi factory image kurmayı denedin mi? Veya factory atarken 5.0.0 surumunde kal mesela

• Bizim emektar 4.5g destekliyor mu beyler?

• 
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.