Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15621563156415651566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millete stock romda gelmez bende Slimromda bile guncelleme geldi ise bak

edit:s image

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foz54 -- 18 Kasım 2014; 10:24:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala gelen giden yok bizede telefonun üretim serisini nasıl öğrencez?
  • Ben dun gece 4 5 kere hard format caktim yok gelmedi :/ bende bıraktım kendi gelsin artik diye..

• silverdream kullanıcısına yanıt
    Hacim telefonun kutusunda s/n diye biyer var orada yazıyor

• foz54 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir uygulamaymis, programın ismi nedir?

• Beyler durum çubuğu ve alt taraf şeffaf olmadı ne yapmam gerek? Custom ROM kullanırken (port 5.0) şeffaftı.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Zat-ı Muhterem]

Arkadaşlar sanırım bu bootloader kilidi kapanmayacak.
    Ben önce gitsem serviste garanti harici ekranı değiştirsem sonra garanti kapsamından bir daha diğer sorunlar için versem telefonu olur mu ?
    İlk verdiğimde ekran değişimi için garanti dışı kalır mı telefon ?

Fikri olan yok mu arkadaşlar bugün vermeyi düşünüyorum da telefonu ?
  • Lollipop geldimi

Android tarafında nexus kalitesini belli ediyor. Guncellemeyi ilk alan seri oldu yine.

• [Zat-ı Muhterem] kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili bir tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla başına iki durum da gelen var. Kimisinin yapıp vermişler kimisine ise kilit açık olduğu için direkt garanti dışına almışlar. Bence sen iyice bir uğraş kilidi kapatmak için.

• baktım geleceği yok kendim yükledim burda güzel anlatılmışhttp://www.ozgurtekinsen.com/2014/11/nexus-icin-ota-dosyasi-ile-manuel-guncelleme/
  • hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    yanlış konuya mı mesaj attın kardeş

uygulama program felan yok direkt rom işte
  • Yaw su arka plan renk değiştirme şansımız yok mu ? Birde rehberde girince direk şahısa tıklayınca arama yapılıyor mu ? Su Android L'yi çözen bana bir anlatabilir mi :)?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka planda çalışan uygulamaları temizlerken bi takılma oluyor hafif, ayrıca arka planda daha önce kapattığım halde açık veya hiç kullanmadığım halde açık uygulamalar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReNeCaN -- 18 Kasım 2014; 10:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camoraneysi

quote:

Orijinalden alıntı: yapici

Bana da bildirim geldi dosya yüklendi ama yeniden başlatma kısmında null hatası verip işlemi iptal etti, şimdi de güncel diyor sistem :)

Aynisi bana da oldu. Güncelleme geldi 400 mb yi yükledim ama telefonu tekrardan başlatmadi. Şu an güncel diyor sorun nedir acaba?

Aynı durum bende de oldu
  • Bana direk geldi ve yukledim hatta yüklerken arada mesajlastim da sonra da cihazı yeniden başlattı yaklaşık 5 dkya yakin bekledim sonra 156 uygulama fln güncellendi sanirsam ve açıldı cihaz

• Valla 11:50 itibariyle halen yok

Geliştirici seçeneklerinde Çalışma Zamanı olarak "Dalvik'i kullan" seçili, acaba onu ART'ye çekmek fayda sağlar mı ki?

Gerçi onu ART yapınca da iGO Primo çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maerdir -- 18 Kasım 2014; 11:53:15 >
  • hfgun H kullanıcısına yanıt
    Bildirim panelinde hat isminin olduğu yere basınca hücresel veri açma kapama ve kullanım bilgisi geliyor. Adamlar yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReNeCaN -- 18 Kasım 2014; 12:01:55 >
  • Selam arkadasşlar, şu an 4.4.4 Mahdi Rom kullanıyorum, stoğa dönüp lollipop güncellemesi yapmak istiyorum. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

Bildirim panelinde hat isminin olduğu yere basınca hücresel veri açma kapama ve kullanım bilgisi geliyor. Adamlar yapmış

Dostum olmadi tuş kilitli iken sağ üstte trabzoncell- Avea tikliyrm tik yok :)

• Bize gelmedi hala 307k

• 
Sayfa: önceki 15621563156415651566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.