Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13991400140114021403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nexus 4 var.Stock rom kullanıyorum android 4.4.2 Telefon bazen kendi kendine bir yerlere giriyor. Ondan sonra actıgı uygulamaları kapattıgmda karsıma sim pin kodu geliyor bazen yazabiliyorm bazende tamamen gidiyor ekran. Yazmadıgnda telefonu resledigimde sarjın %50den birden %5lere düştügünü görüyorm telefona format falan attım gene aynı durumda bu sorun neyle ilgili olabilir yardımlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariss1992 -- 29 Mart 2014; 13:00:38 >
  • kullandığınız beğendiniz ve onerebileceginiz ROM var mı beyler? purity rom kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir548

nexus4 üm var bugün kalktıgımda birileri aradıgında arama ekranı gelmıyor telefon calıyor ama arama ekranı gelmıyor ne cevaplayabılıyorum ne de reddebiliyorum ya da birini aramaya calıstıgımda basıyorum konusuluyor falan ama ne hoparlöre alınıyor ne de kapatabılıyorum yıne ana ekrana gidiyor yardım ederseniz sevinirim

Yeni ekran jelatini mi taktınız? Telefonun sol üst kısmında sensörler var jelatin sensörleri kapatmasın.
  • avea falan çıldırttı artık. 15 dk'da bi arar oldular. arama engelleme programlarını önerir misiniz? önerirseniz hangi programı önerirsiniz?
  • raif efendi kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=89780143

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

şu root işine girişeyim de tam ekranın keyfini yaşıyayım derken cyanogenmod yükledim. yanlışlıklada kernel flashladım ve telefonun renklerı bozuldu. stock kerneli nerden bulurum nasıl flashlarım bilgisi olan varmı??

Touch Control yükleyip root yetkisi verince cm11'de renkler bozuluyor
  • birbirinden alakasiz seyler touch controlle renkler.
    Anca kernel degistirirsen renklerde degisim olabilir. kernel gelistiricisine bagli, hellscore de hepsi var, trickster mod (app) ile secebiliyorsun.
  • Televizyona goruntu aktarmak icin slimport arayn arkadaslar varsa iletisime gecebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih1983

quote:

Orijinalden alıntı: andersin

Arkadaslar miui rom indirdim cwm recovery ile filashliyorum error aliyorum sebebi nedir?

android 4.4.2 nin üzerine flaşlarsan olmuyo sıkıntı oluyor tekrar 4.3 e dönmen gerek

4.3 costum rom yukleyip uzerine flashlasam sorun olur mu mesela cyanogen mod 10.2 uzerine flashlasam

• andersin kullanıcısına yanıt
    Ya ustadim nasil yaparsan yap olur.yalniz guzel temiz bir wipe lari yap sorun olmaz.sd card format yapmada telin icinde atacagin zip li dosyalari silersin. Kafan karismasin. Hangi recovery cinsini kullaniyorsun bilmiyorum. Wipe lari. Yap sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

quote:

şu root işine girişeyim de tam ekranın keyfini yaşıyayım derken cyanogenmod yükledim. yanlışlıklada kernel flashladım ve telefonun renklerı bozuldu. stock kerneli nerden bulurum nasıl flashlarım bilgisi olan varmı??

tam da yaptigim oydu kernel yukleniyor dedi iptal de edemedim :D touch controlu renkleri bozmadan calistirmak mumkunmudur??

• Sizce az mi?? Ekran acik kaldigi 3 saat boyunca 3g den whatsapp ve facebook messenger kullandim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

quote:

tam da yaptigim oydu kernel yukleniyor dedi iptal de edemedim :D touch controlu renkleri bozmadan calistirmak mumkunmudur??

Cm uyumlu kernel kullanman gerekir renklerin bozulmamasi icin.

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/unofficial-cm-compatible-franco-faux-t2487246

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/qa-kernel-hells-corejb-kitkat-b43-t2495373

Bunlara bakabilirsin.

• 3g olduğu için normal bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih1983

quote:

Arkadaslar miui rom indirdim cwm recovery ile filashliyorum error aliyorum sebebi nedir?

android 4.4.2 nin üzerine flaşlarsan olmuyo sıkıntı oluyor tekrar 4.3 e dönmen gerek

4.3 costum rom yukleyip uzerine flashlasam sorun olur mu mesela cyanogen mod 10.2 uzerine flashlasam

4.4.2 li bir romun üstüne 4.3 lü veya 4.2.2 li bir rom kurarsan sensörler çalışmaz sağlıklı bir miui rom kurmak istiyorsan önce stock 4.3 kur sonra miui veya cm10.2 kurarsın

• Arkadaslar lutfen yardimci olun nexus4 sim karti yuvasi kirildi karti disari cikartamiyorum cunku igneyle basip itigimiz yer kirildi ve kart cikmiyo bunu servis yaparmi sizce

• nexus 4 almayı planlıyordum ekran kırılması promlemleri oluyormuş.forumda camını hiç kırmayan arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikor106

nexus 4 almayı planlıyordum ekran kırılması promlemleri oluyormuş.forumda camını hiç kırmayan arkadaşlar var mı?

Benim hiç kırılmadı, Bumper kullanıyorum ve sadece arka tarafında koruyucu var, ön camdakini çıkardım. Çizik falan yok şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikor106

nexus 4 almayı planlıyordum ekran kırılması promlemleri oluyormuş.forumda camını hiç kırmayan arkadaşlar var mı?

S3 ve note var

N4 de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tespot

Arkadaslar lutfen yardimci olun nexus4 sim karti yuvasi kirildi karti disari cikartamiyorum cunku igneyle basip itigimiz yer kirildi ve kart cikmiyo bunu servis yaparmi sizce

hocam senin problemini çözdüm ve videoya çektim ama youtube a yüklemekle uğraşıyorum şimdilik :D

edit: buyrun link:http://www.youtube.com/watch?v=Qq1tYilTK7A kendi çekimim kendi uploadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 30 Mart 2014; 13:59:17 >
  • 
Sayfa: önceki 13991400140114021403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.