Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksfno1

Kontrol ettim şimdi. Öyle bir sorun yok bende. 4.4.2 stock rom var cihazda.

Muhtemelen jelatin yüzünden çünkü daha önce böyle bir sorun yoktu. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğur, yazdığım cevap sana değildi.
  • ksfno1 kullanıcısına yanıt
    Hocam Fiber3 lüğün AKK limiti 75Gb :) Senin daha dolmamış... AMa dolar da hız düşmezse bu ne iş diyeceğim :)
  • onurkarakas94 O kullanıcısına yanıt
    Bakalım ne olacak
  • Dostum doğru fakat Live ayarlarını istiyorum nasıl yaptıgını söyleyebilir misin ? ben bir türlü yapamadım bu Live ayarını internet ayarı var ama live ayarı lazım bana
  • vdfn live ( n4 / cep net )

ilk test 2g / diğer test 3g ( istanbul / kçekmece - sefaköy ) 26/01/2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 26 Ocak 2014; 12:35:34 >

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Hocam önerdiğin browser var mı? Birde gmail uygulamasına 2 hesap ekleyebiliyormuyuz? (biri Gmail hesabı diğeri Hotmail şeklinde)
  • Para ödemeden kurduğumuz paralı uygulamalar güncelleniyor mu? İki tane paralı uygulamayı para ödemeden kurdum. Bir tanesinin yeni sürümünün olup olmadığından emin değilim ama diğerinin yeni sürümü olmasına rağmen güncelleme almadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 26 Ocak 2014; 3:54:46 >
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Toolkit ile kurdum şuan gayet güze çalışıyor.
  • Opera mini (1mb)

Lightning + kullanıyorum

Boat ve next browser da başarılı

Email için ben de ayrı kullanıyorum. Denerim ve PM atarım.

• Apkmania

• ksfno1 kullanıcısına yanıt
    Market disindan kurdugun uygulamalar guncelleme almaz paralı parasız farketmez

• Hocam bizim Vodafone Live ayarları ne oldu :) sana zahmet yollayabilir misin ss'leri
  • selcuk_01 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinle konuştuktan sonra mobil internet açık olarak bir test yaptım. Sonuç şöyle, şuan%7 şarjım var, telefon 27saat 27dk dır telefon açık ve bu süre içerisinde mobil interneti (2g) hiç kapatmadım. 3saat 1dk 17sn telefon ile görüşmüşüm (dün biraz yoğun bir gündü :) şarjın da %49unu bu görüşmeler götürmüş), 2saat 6dk ekranım açık kalmış. Bu ekran süresinde 100kadar whatsapp mesajı internette gezinme ve sosyal ağları kulandım, 3g açık internete girmem 45dk gibi bir süre yalnız. mobil internet (2g) de wifi gibi çok az şarj götürüyor. Ekranı açmazsanız 6saatte %1 şarj götürme gibi bir etkisi var. Durum böyle, tekrar yapmamı istediğiniz birşey olursa yaparım.

Gps, NFC, Bluetooth hep kapalı idi, ekran parlaklığı da otomatikte idi.
  • Arkadaşlar banada tavsiye lazım Nexus 4 biliyorsunuz mp3 dinlemek için uygun telefon değil düzgün ses alabilceğim bi kulaklık varmı yada telefonda ses i düzeltmenin yolu yokmu ? Boğuk ve basslı bris es geliyor sanki böyle müziğin içi doldurulmuş gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilalilaLaLilaLilaLa

Arkadaşlar banada tavsiye lazım Nexus 4 biliyorsunuz mp3 dinlemek için uygun telefon değil düzgün ses alabilceğim bi kulaklık varmı yada telefonda ses i düzeltmenin yolu yokmu ? Boğuk ve basslı bris es geliyor sanki böyle müziğin içi doldurulmuş gibi ?

urbanears medis
  • kozmak K kullanıcısına yanıt
    İşte bu ya :) söylemiş olduğunuz değerler çok iyi istediğim değerler... Bu şekilde gayet iyi bir performans göstermiş batarya valla hocam önce bataryayı sonra sizi çok tebrik ederim:) çok açıklayıcı bir yardımda bulundunuz Allah razı olsun bir haftadır bekleğim cvp buydu yani... Tlf şimdi bizim için kullanırlır hal aldı sayenizde hocam çok tşk ederim bugun gider alırım kısmetse teknosa.comda kalmamış mağazaya bakmam lazım:) çok tşk ederim kardeşim yardım için...

• selcuk_01 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu, söylediklerimi ekran görüntüsü ile de destekleyeyim :). Beklentilerinizi karşılayacak bir telefon olur umarım nexus :)

• kozmak K kullanıcısına yanıt
    Nexus zaten fiyat performans açısından çok iyi tek takıldığım nokta şarjın çabuk bitmesiydi onuda sizin açıklayıcı araştırmanızdan sonra tatmin eder gerçekten bu şekilde... Beklediğimi karşılayacak bu şekilde tekrar tşk hocam takıldığım yer olursa bilginize ihtiyac duyabılırım tekrar:)

• Çok teşekkür ediyorum sağol kardeşim

• 
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.