Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11181119112011211122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • an itibariyle 9mblık bir güncelleme geldi 4.4 üzerine
  • Kaç gündür ota ota diye bekledik, ota'ya düştü herkes çatır çatır geçiyor, bende hala sistem güncel gözüküyor.
  • Bende hala yok paralel ithalat olduğundan dolayi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu benimki paralel ithalat falanda değil teknosa 306k anlamadım gitti neden gelmiyor
  • Güncelleme bana da geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: wasiligorbacov

yahu benimki paralel ithalat falanda değil teknosa 306k anlamadım gitti neden gelmiyor

guncellemenin gelmemesinin paraleli cartu curtumu var biride bende teknosadan aldim banda gelmedi yazmis ya sizede gelir sakin

• BenjaMean kullanıcısına yanıt
    toolkiti bulabilirsem kitkatıda bir yerden indirebilirsem flaşlayacağım yoksa zaten garanti.. teşekkürler açıklamalarınız için..
  • ART whatsapp kullanamiyoum tek sorun bu indirincede kurulmuyor yardim

• RVoyager kullanıcısına yanıt
    Birkaç sayfa geride arkadaşlar adım adım anlattı linkler ile. Çok kolay bir işlem

• Arkadaşlar 1 saat kadar önce guncellemeyi kontrol edeyim dedim. Sistem güncellemeleri bölümüne girdim. Meğer telefon kendi indirmeye başlamış. Mavi çizgi sonuna kadar dolmuş. 1 mm kalmış. Ama 1 saattir orda takılı kaldı. Hiç ilerleme yok. Zaten ilerlese bitecek. Ne yapmam lazım?

• SS10 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/geliştirici seçenekleri/Çalışma zamanini seçimine
    tikla sonra art ye tikla yanliz uygulamalari optimize edeceği için sarjın %50 olsun %50den az ise sarja tak

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnornek

Arkadaşlar 1 saat kadar önce guncellemeyi kontrol edeyim dedim. Sistem güncellemeleri bölümüne girdim. Meğer telefon kendi indirmeye başlamış. Mavi çizgi sonuna kadar dolmuş. 1 mm kalmış. Ama 1 saattir orda takılı kaldı. Hiç ilerleme yok. Zaten ilerlese bitecek. Ne yapmam lazım?

Arkadaşlar bunu yazdiktan 5 dk sonra mavi çizgi kayboldu. "Doğrulama Başarısız" yazısı çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimTsn

Ayarlar/geliştirici seçenekleri/Çalışma zamanini seçimine
    tikla sonra art ye tikla yanliz uygulamalari optimize edeceği için sarjın %50 olsun %50den az ise sarja tak

Tamamdır hallettim. Google kendi de demişti zaten ART için henüz zamanı değil diye. Bu arada şu GEL olayı nasıl oluyor?
  • Arkadaşlar iyi geceler.

Biraz önce telefonu açınca,sistem güncellemesi uyarısı çıktı.Bildirimin üzerine tıkladım,şimdi 4.4 kitkat güncellemesi iniyor.

Nexus4 sahibi olmanın ayrıcalığını 4.3'ten sonra 4.4 kitkat güncellemesiyle iyice anlamış oldum.Nexus sahibi olmak insana şunu da hissettiriyor.Nexus ve diğerleri.

ALLAH nasip ederse bundan sonraki telefonum Nexus 5 olacak.Nexus4'ümü de eşime veririm.
  • Bana güncelleme gelmedi hala. Paralel ithalat değil.

• BenjaMean kullanıcısına yanıt
    işlem kolayda bizim bootloader da açılmıyor inatla..
  • Bana da gelmiş yarın kurarım artık

• SS10 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar .. geliştirici seçenekleri...çalışma zamanını seçin

Çoğu uygulama açılışta çöküyor örnegin whatsapp. Art'ın dalvik gibi güvenilir hale gelebilmesi için 2 büyük güncelleme daha gerekli en az.
  • kitkatı rootlayan var mı.supersu flahlayınca hala root olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 11181119112011211122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.