Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11171118111911201121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brs17

arkadaşlar acil bir problemim var telefonu ota dan 4.4 e güncelledim fakat en baştaki renkli dönen toplarda takılı kalıyor telefon sorun nedir aydınlatırsanız sevinirim zira bu şekilde telefon kullanılamaz durumda.

+1 nexus renkli toplarda kaldı ekran gelmiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticRhyme

Google Hizmetlerindeki Verileri temizle,devre dişi birak telefonu kapatip ac ve ardından aktiflestir bende öyle geldi guncelleme

Yok dostum yine olmadı. Bekleyecez bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RVoyager kullanıcısına yanıt
    Eğer bootloader kilitli değilse, kilitleyip yeniden açın
  • OTA güncellemesi geldi ve indirdi yüklemeye hazır bekliyor, TWRP recovery mevcut cihazımda.. Bu şekildeyken güncellemeyi gerçekleştirebilir mi yoksa stock recovery'e mi dönmem lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticRhyme

Google Hizmetlerindeki Verileri temizle,devre dişi birak telefonu kapatip ac ve ardından aktiflestir bende öyle geldi guncelleme

nasıl aktifleştircez tekrar?

edit: hallettim. ama hala sisteminiz güncel diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ota Benga -- 21 Kasım 2013; 23:59:43 >
  • Ayarlar/Uygulamalarda ekrani sağa doğru kaydiracaksin Devre Disi olanlar gözükür ilkinde gozukmezse geri gelip tekrar uygulamalara gir en sağa kaydir devre dişi olanlar gozukecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticRhyme -- 22 Kasım 2013; 0:01:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ART kullanmalimiyiz sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Eğer bootloader kilitli değilse, kilitleyip yeniden açın

herhangi bir şey yapmamıştım hocam zaten alalı 2 hafta oldu herşey legal yani telefonda.. bir kaç kez resetledim ama bir değişim yok.. şuan cihaz açılmıyorken bu uygulamalar yinede yapılmaya çalışılabilir mi yada garantiye mi göndersem..
  • ART ve GEL'e nasıl ulaşıyorduk?
    Garantiden önce biraz daha bekleyin bence. Ve düz mantık kapatıp açın bir, kapatma tuşuna uzun basılı tutun kapanır cihaz, ikinci açışta toparlar belki
  • benim telefonda teknosadan ve hala gelmedi güncelleme
  • BenjaMean kullanıcısına yanıt
    4-5 kez resetledim iki kezde bootloadera girip tamamen kapattım şuan itibariyle 10 dakikadir toplar dönüyor.. sinir bozucu.. toolkitle flashlasak tüm veriler uçuyor mu gene?
  • Daha gelmedi pffff

• Otadan hala güncelleme gelmeyen arkadaşlar google hizmetler penceresini sürekli olarak verilerini silsin.Ben böyle yaptım ve şimdi geldi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimTsn

ART kullanmalimiyiz sizce?

Hocam ART nasıl aktif ediliyordu?
  • sonunda güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violax -- 22 Kasım 2013; 3:14:22 >
  • SS10 kullanıcısına yanıt
    geliştirici seçeneklerinden dostum
    maalesef :/
  • wifi hızı berbat oldu otayı 4.4 e geçince
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

geliştirici seçeneklerinden dostum

Teşekkürler Sanırım ART, bir tek whatsapp'ta sıkıntı, yani en önemli şeyde. Biraz daha zamanı var gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 11171118111911201121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.