Şimdi Ara

USB PROBLEMİ YARDIIIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı daha yeni formatladım ve yeni xp kurdum. USB'lerim normal çalışıyodu ama dün akşam telefonumu bilgisayarıma bağladım ve bağlantı bi süre sonra gitti. Kabloyu çıkarıp tekrar bağladım ama gene tık yok. Başka bi port'a bağladım çalıştı ama 5 dakka sonra aynı problem bu portta da çıktı.Teker teker portlarım gidiyo. USB'leri kaldırıp tekrar yükledim ama gene de çalışmıyor. Sebep nedir sizce?Nasıl giderebilirim?

İlginize teşekkürler

• Herhangi bir test programıyla test edersen iyi olabilir. Acaba senin USB lermi bozuk yoksa telefondamı sorun var diye. Yada Arkadaşın söylediği gibi başka şeyler takarakta deneyebilirsin. Durup dururken veya format attın diye USB bozulmaz.
    _¯|¯ø|ga™_www.eraybim.net ErAYBiM BiLgİSaYaR HiZmEtLeRi
    Msn Adresim:tolgaaksu84@pcdeneyim.com yeni yepyeni
    Mail Adresim : tolgaaksu84@gmail.com
  • bozulan usb portlara arkadaşları dediği gibi başka usb bellek tak (dikkat kendi elektriğni kendi sağlamayan) eğer onlarda çalışmaz ise anarta ait usb ye yarım amper 5 v gerilim sağlan 7805 türü her usb için bir adet olan regüle chiplerin gidiyor damektir. Yani anakart adım adım out oluyor.
    pardon modemi yeni usb portlarda kullanmaya devam edersen tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 9 Mayıs 2006; 14:35:22 >
  • ya bende de buna benzer bi sorun var markasıs bi usb cihazı aldım ilk 1 ay iyi çalıştı sonra telefonu görmemeye başladı başka bi bilgisayar kurdum gene aynı şeyi yaptı yanlız cihazı takınca masaüssünden prgoramı açılıyo acaba arzalandımı
    USB Joystick Driver Sorunu!
    19 yıl önce açıldı
    HP laptop USB görmeme sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.