Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

Uk 300 puan

ben de uk seçiyorum slot machine var sadece?

Alıntıları Göster
    beyler bizden de referans isteyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

beyler bizden de referans isteyin

Alıntıları Göster
    Beyler VPN One Click tekrardan ücretsiz nasıl kullanabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

3 gün sonra deneme süresi bitiyor ben bulamadım ücretsiz kullanma bulan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

quote:

Orijinalden alıntı: .Yacan3.

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

1682 puanım var. Hedef 3000 ve 5$ PayPal. Alabilirsem yazarım buraya nasıl alındığını. Bir de sonradan referans kodu eklenmiyor zannedersem. Sadece ilk üye olurken.

Bende de 2140 var ve hiç uygulama gelmiyor. Sonradan ref eklense güzel olurdu aktif olan birini eklerdim.

Aynen. An itibari ile 2222 Puanım oldu. Bazı bölgelere yeni uygulamalar gelmiş.

Yukarıdan başladım aşağıya doğru değiştire değiştire bakıyorum bakalım gelmişse alabilirim 5$ı

Alıntıları Göster
    bu aralar iyi uygulama vardı, hemen 3000 puan yaptım ama referansların uygulama indirmesi azaldı bende.

• quote:

Manuel VPN eklemek için(UK ve US):bu sitelerden kayıt olunca, mail adresinize manuel vpn ayarları gelecek telefonunuza manuel yükleyip kullanabilirsiniz.
    http://www.securitykiss.com/
    Canada için
    http://www.freecanadavpn.com/

• quote:

quote:

Manuel VPN eklemek için(UK ve US):bu sitelerden kayıt olunca, mail adresinize manuel vpn ayarları gelecek telefonunuza manuel yükleyip kullanabilirsiniz.
    Canada için

Hocam sağolun yaptım fakat uygulama indirirken VPN Üzerinden mi indiriyor, çok yavaş iniyor. Bunu VPN Kapatıp indirsem sayar mı?

• quote:

quote:

quote:

Canada için

Hocam sağolun yaptım fakat uygulama indirirken VPN Üzerinden mi indiriyor, çok yavaş iniyor. Bunu VPN Kapatıp indirsem sayar mı?

tabi kapat uygulama inerken

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

3 gün sonra deneme süresi bitiyor ben bulamadım ücretsiz kullanma bulan var mı

Alıntıları Göster
    FP ara ara indirim yapmalı 3 bin puan acayip zor kazanılıyor bazen %50 indirim olsa zaten adamlar yeterince kazanmıştır, arada puan yolluyorlar çekilişle... İndirim yapmadılar bir türlü benciller.

edit: FreeMyApps Paypal eklese her gün rahat 3k yapabilirim uygulamaların çoğu +80 puan ve çoğu işliyor Pending reward yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 2 Ekim 2013; 6:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

FP ara ara indirim yapmalı 3 bin puan acayip zor kazanılıyor bazen %50 indirim olsa zaten adamlar yeterince kazanmıştır, arada puan yolluyorlar çekilişle... İndirim yapmadılar bir türlü benciller.

edit: FreeMyApps Paypal eklese her gün rahat 3k yapabilirim uygulamaların çoğu +80 puan ve çoğu işliyor Pending reward yazmıyor.

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar ben de yeni üye oldum bu sisteme ve şuanda puanım 2100

VPN ile gayet güzel bir şekilde app gelmekte. Hatta forumu okuduğumda en fazla 200-250 gibi bir puandan bahsedildiğini görmüştüm; ben 300 puan bile indirdim )

Referans için özel mesaj atabilirsiniz, yardımcı olurum...

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugesr -- 2 Kasım 2013; 9:24:21 >

• bugesr kullanıcısına yanıt
    1-2 haftada bir 250-300 puanlık uygulamalar geliyor UK ve US e vpnle arada kontrol etmek ve ref. kazanmak lazım.
  • quote:

1-2 haftada bir 250-300 puanlık uygulamalar geliyor UK ve US e vpnle arada kontrol etmek ve ref. kazanmak lazım.

vpn için ne kullanıyorsun bende oneclıckvpn nın süresi bitti
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    4-5 mesaj yukarıda var hocam US-UK ve canada kullanıyorum manuel ekledim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1682 puanım var. Hedef 3000 ve 5$ PayPal. Alabilirsem yazarım buraya nasıl alındığını. Bir de sonradan referans kodu eklenmiyor zannedersem. Sadece ilk üye olurken.

Bende de 2140 var ve hiç uygulama gelmiyor. Sonradan ref eklense güzel olurdu aktif olan birini eklerdim.

Yukarıdan başladım aşağıya doğru değiştire değiştire bakıyorum bakalım gelmişse alabilirim 5$ı

Alıntıları Göster
    bu aralar çok uygulama vardı UK, US ve TR de, kullanmayanlar bir baksın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bu aralar 100er puanlık çok yorum uygulaması vardı beyler, 7 tane yorum uygulamasından 700 puan geldi sadece.
    store u US yaptım ben çükü US store kullanıcılarına puan veriyor uygulama...
    yorum uygulamalarından ertesi gün puan geliyor.

• hocam ilk mesajı müsait olduğundan günceller misin?
    pending teki (askıda olan uygulamaların puanları) uygulamalardan puan almanın başkabir yolu yok, bunu silebilirsin.
    birde eskiden vardı yeni başlayacak olanlar için neyin nasıl olduğunu falan anlatan 2-3 ss vardı, bence o kalsaydı iyiydi.
  • quote:

hocam ilk mesajı müsait olduğundan günceller misin?
    pending teki (askıda olan uygulamaların puanları) uygulamalardan puan almanın başkabir yolu yok, bunu silebilirsin.
    birde eskiden vardı yeni başlayacak olanlar için neyin nasıl olduğunu falan anlatan 2-3 ss vardı, bence o kalsaydı iyiydi.

28 Mayıs 2013'te en son güncelledim o da pending olayı için galiba.

Eski resimleri hatırlayamadım gerçi pek bir değişiklikte yapmadım. Konuyu devretme gibi şansımız var ise size devretmek isterim. Ben epey uzun süredir uğraşmıyorum. Siz çok haşır neşirsiniz.
  • quote:

quote:

Eski resimleri hatırlayamadım gerçi pek bir değişiklikte yapmadım. Konuyu devretme gibi şansımız var ise size devretmek isterim. Ben epey uzun süredir uğraşmıyorum. Siz çok haşır neşirsiniz.

sanmıyorum öyle bir şey olsun hocam 3-5 dk nı alır , müsait oldugunda pending olayını silmen yeterli bence.
    nette zaten hazır yeni başlayanlar için anlatım var, onuda eklersen tamamdır :)

• quote:

quote:

quote:

sanmıyorum öyle bir şey olsun hocam 3-5 dk nı alır , müsait oldugunda pending olayını silmen yeterli bence.
    nette zaten hazır yeni başlayanlar için anlatım var, onuda eklersen tamamdır :)

Hocam ben mailimi yazdım mail geldi fakat nasıl yapacağımı anlayamadım söylermisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam.
  • quote:

Elimden geldiğince düzenlemeye çalıştım. Bir bakın eğer var ise bir eksik düzelteyim.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.