Beyler her ewrende geenelde 1:1:2 de bot war bilindiği üzere Şimdi ben diorimki ne bilmeyelim diğeride bot olmasın ? Yanlış anlamayın ama oyunda bir sürü İ konumunda adam war bunlar BOT olmazmı yada Saldırdığınız syada size dalan adamda bot olabilir Olmıcak iş değil bu saatten sonra kim 1. ewrene kayıt yapar ? Çok zor değilmi Bilemiyorum skafam karışık
quote:Orjinalden alıntı: drahte 1905 Beyler her ewrende geenelde 1:1:2 de bot war bilindiği üzere Şimdi ben diorimki ne bilmeyelim diğeride bot olmasın ? Yanlış anlamayın ama oyunda bir sürü İ konumunda adam war bunlar BOT olmazmı yada Saldırdığınız syada size dalan adamda bot olabilir Olmıcak iş değil bu saatten sonra kim 1. ewrene kayıt yapar ? Çok zor değilmi Bilemiyorum skafam karışık arkadaşım oyunda zaten 3-4 tane gizli bot var sen merak etme sen oyununa devam et İ ler bot olamaz çünkü botlar hergün oyunu açmak zorundalar
quote:Orjinalden alıntı: drahte 1905 Beyler her ewrende geenelde 1:1:2 de bot war bilindiği üzere Şimdi ben diorimki ne bilmeyelim diğeride bot olmasın ? Yanlış anlamayın ama oyunda bir sürü İ konumunda adam war bunlar BOT olmazmı yada Saldırdığınız syada size dalan adamda bot olabilir Olmıcak iş değil bu saatten sonra kim 1. ewrene kayıt yapar ? Çok zor değilmi Bilemiyorum skafam karışık olabilir ama ne bilim olmazda amıdım b mıdım olmaz yaa
quote:Orjinalden alıntı: kaan_ quote:Orjinalden alıntı: drahte 1905 Beyler her ewrende geenelde 1:1:2 de bot war bilindiği üzere Şimdi ben diorimki ne bilmeyelim diğeride bot olmasın ? Yanlış anlamayın ama oyunda bir sürü İ konumunda adam war bunlar BOT olmazmı yada Saldırdığınız syada size dalan adamda bot olabilir Olmıcak iş değil bu saatten sonra kim 1. ewrene kayıt yapar ? Çok zor değilmi Bilemiyorum skafam karışık olabilir ama ne bilim olmazda amıdım b mıdım olmaz yaa öle kafanı kaşıyosan A diom
quote:Orjinalden alıntı: rapper_07 quote:Orjinalden alıntı: kaan_ quote:Orjinalden alıntı: drahte 1905 Beyler her ewrende geenelde 1:1:2 de bot war bilindiği üzere Şimdi ben diorimki ne bilmeyelim diğeride bot olmasın ? Yanlış anlamayın ama oyunda bir sürü İ konumunda adam war bunlar BOT olmazmı yada Saldırdığınız syada size dalan adamda bot olabilir Olmıcak iş değil bu saatten sonra kim 1. ewrene kayıt yapar ? Çok zor değilmi Bilemiyorum skafam karışık olabilir ama ne bilim olmazda amıdım b mıdım olmaz yaa öle kafanı kaşıyosan A diom yok efendim ne alakası var benim hareketlerimle
quote:Orjinalden alıntı: talaria quote:Orjinalden alıntı: rapper_07 quote:Orjinalden alıntı: kaan_ quote:Orjinalden alıntı: drahte 1905 Beyler her ewrende geenelde 1:1:2 de bot war bilindiği üzere Şimdi ben diorimki ne bilmeyelim diğeride bot olmasın ? Yanlış anlamayın ama oyunda bir sürü İ konumunda adam war bunlar BOT olmazmı yada Saldırdığınız syada size dalan adamda bot olabilir Olmıcak iş değil bu saatten sonra kim 1. ewrene kayıt yapar ? Çok zor değilmi Bilemiyorum skafam karışık olabilir ama ne bilim olmazda amıdım b mıdım olmaz yaa öle kafanı kaşıyosan A diom yok efendim ne alakası var benim hareketlerimle sen bana demedinmi la böyle kafam kaşiyinca adiyim die böyle mal gibi durunca bdiyim die