Şimdi Ara

x4 960tve 680gtx darbogaz yeni videolar ilk mesaja eklendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
2
Favori
7.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Orijinalden alıntı: ra1dz

ben videoyu açamıyorum??

cepten upload yaptım acaba ondan olabilir mi?

upload yaparken altta seçenekler çıkıyor kimin izleyebileceğine dair ondan olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

quote:

ben videoyu açamıyorum??

upload yaparken altta seçenekler çıkıyor kimin izleyebileceğine dair ondan olmuştur

evet öyle bir seçenek varmış genel yaptım suan düzelmesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

video gizliymiş, öyle diyor :)

düzelmesi lazim hoc ayarladim

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben videoyu açamıyorum??

evet öyle bir seçenek varmış genel yaptım suan düzelmesi lazim

düzelmiş

• o işlemci ile o karttan tam verim alamıyorsun üstad bendeki 670 60 fpsnin altını görmüyor
  • quote:

o işlemci ile o karttan tam verim alamıyorsun üstad bendeki 670 60 fpsnin altını görmüyor

gorunuse gore darbogaz yapmiyor ama hocam.gpu kullanımı oranı bunu gosteriyor intele geçeceğim aslında ama haswell bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 28 Aralık 2012; 11:23:36 >
  • aslinda yuotubeda i7 ve 680gtx multi 64kiside 45 fpsleri cok goruyorum sli da ancak 65in altına düşmüyor. .izlediğim her video öyle neredeyse

• quote:

quote:

o işlemci ile o karttan tam verim alamıyorsun üstad bendeki 670 60 fpsnin altını görmüyor

gorunuse gore darbogaz yapmiyor ama hocam.gpu kullanımı oranı bunu gosteriyor intele geçeceğim aslında ama haswell bekliyorum.

darboğaz yapmıyor ama ekran kartını limitliyor işlemci haswell gelene kadar elindeli kart eskir dostum eğer bütçe müsaitse alacaksın bir 3770k 3 yıl arkana bakmayacaksın

bu arada eskiden ps bölümüne takılıyormuydun nick yabancı gelmedi

• quote:

quote:

quote:

darboğaz yapmıyor ama ekran kartını limitliyor işlemci haswell gelene kadar elindeli kart eskir dostum eğer bütçe müsaitse alacaksın bir 3770k 3 yıl arkana bakmayacaksın

bu arada eskiden ps bölümüne takılıyormuydun nick yabancı gelmedi

aslinda bugun alsam mı biri i7 3770k hazit vatan indirimi varken..

evet uzun sure bf3 oynadım sizde p30daydiniz sanirim..

• quote:

yok hocam p30 da değildim ama oluşumumuz vardı bf3 için

işlemci konusuna gelince vatanın satış politikası çok tuhaf ben aynı işlenciyi 1 ay önce yüzde 25 indirimle 660 liraya almıştım şimdi yüzde 30 indirimi daha yüksek tercih sizin eğer elinizdeki karttan perorman istiyorsanız böyle bir işlemci şart ve ilerisi için daha iyi olur

• quote:

quote:

yok hocam p30 da değildim ama oluşumumuz vardı bf3 için

işlemci konusuna gelince vatanın satış politikası çok tuhaf ben aynı işlenciyi 1 ay önce yüzde 25 indirimle 660 liraya almıştım şimdi yüzde 30 indirimi daha yüksek tercih sizin eğer elinizdeki karttan perorman istiyorsanız böyle bir işlemci şart ve ilerisi için daha iyi olur

anakart olarak atx kasa oldugu icin asus p8z77 - v pro almayi düşünüyorum nasil i7 3770k iyi o.c oluyormu

• oluyor dostum işlemciyi satmadan önce 4.8 de sorunsuz kullanıyordum msi alma hatasına düşmede ne alırsan alözellikle gd 55
  • quote:

oluyor dostum işlemciyi satmadan önce 4.8 de sorunsuz kullanıyordum msi alma hatasına düşmede ne alırsan alözellikle gd 55

i7 3770k ve p8z77-v pro aldim.nasil oksa oyun performansina dogru duzgun etki etniyoe intel islemcoler dedigin gibi beklemenin anlamo yok alıp 3sene kapatmak lazım defteri :)

• quote:

quote:

oluyor dostum işlemciyi satmadan önce 4.8 de sorunsuz kullanıyordum msi alma hatasına düşmede ne alırsan alözellikle gd 55

i7 3770k ve p8z77-v pro aldim.nasil oksa oyun performansina dogru duzgun etki etniyoe intel islemcoler dedigin gibi beklemenin anlamo yok alıp 3sene kapatmak lazım defteri :)

hayırlı olsun hocam pişman olmazsınız aradaki farkı görünce anlayacaksınız

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun hocam pişman olmazsınız aradaki farkı görünce anlayacaksınız

Teşekkür ederim. sonuçları eklerim hocam.

• quote:

özellikle oc li ve oc siz eklersen daha makbule geçer
  • quote:

quote:

tamamdır hocam intelde hic o.c yapmadim bitaz arastirmam lazim bu islemcinin max kac voltaj vermek lazım. x4 960ta 1.5un usyu tavsiye edimiyordu.birde son sicaklik 10saat testte 50-52falandi.i7de son sicaklik kac olmalı en fazla.

gaia xigmatek fan var insallah sorunsuz o.c olur.

• quote:

quote:

quote:

tamamdır hocam intelde hic o.c yapmadim bitaz arastirmam lazim bu islemcinin max kac voltaj vermek lazım. x4 960ta 1.5un usyu tavsiye edimiyordu.birde son sicaklik 10saat testte 50-52falandi.i7de son sicaklik kac olmalı en fazla.

gaia xigmatek fan var insallah sorunsuz o.c olur.

4.5 te 1.230 v ile kullanıyordum daha azda kullanan var cpunun takaz olup olmamasına bağlı bu işelmciler fazla voltajla çok ısınıyor az voltajla yüksek değerlere çıkmak daha önemli intelde işler biraz daha karışık amd den. yükte 60 aralığı iyi bir değerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: laroz

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: laroz

Gtx 680 gibi üst düzey bir ekran kartı 6100 değil 8350 ile kullanılsa dahi tam performans vermez amd fanlığı yapmanın bir yararı yok intel uzakara amd nin işlemcilerinden performanslı eleştirilebilecek sadece tek bir yönü var oda fiyat yüksek ama 1400 lira GTX 680 alınca ucuz diye 8350 almak bana mantıklı gelmiyor 1400 ekran kartına veriliyorsa 800de işlemciye verilebilir i7 3770K alınıp keyifle kullanılır

8350 diyerek şimdi de sen fanlık yapıyorsun

Bilsem ki AMD ile GTX 690ı tam performası ile kullanabilirim hiç düşünmeden ilk iş yarın gider alırım, 3770K fiyatına hem 8350+anakart alabilirim(Sabertooht 990FX veya Crosshair V Formula intel versiyonlara göre dahada ucuzlar), 2500K ile Asus Z68i de ederine sattığımda çok ekonomik bir terfi yapmış olurum benimde için rahat olur boşuna ikinci el 3770K kovalamam yada takas yapacak birini beklemem yarın boş günüm mis gibi gider alırdım ilerleyen zamanda birde H100 almak istiyordum 3770K almayıp AMD alıcak olsam H100 de alırdım yarın bütün gün en keyif aldığım şeydir kasamı söküp motajlamak h100 lede oc denemeleri yaparım haftasonum on numara keyifli geçerdi

Hocam GTX680 e darboğaz yapmayacağına %99,9 eminim ama GTX690 soru işareti emin olamıyorum

FX8350 cidden kuvvetli bir işlemci . AMD nin amiral gemisi zaten .

• arkadaşlar bugün i7 3770k ve asus p8-z77v-pro aldım..daha o.c yapmadım ama durum şu

.açıkca konuşmam gerekirse hiç fark etmedi bf3te durum aynı yeri geldim mi 80fpslere çıkıyor cpu kullanımı %90larda tüm çekirdekler,, gpu kullanımı yeri gelince 75lere düşüyor ama x4 960 kadar düşmüyor %30daha az diyebilirim 3dmark skorlarında da dogru düzgün bir fark yok..testleri yapıyorum daha şimdilik o.c yapmadım 3.5te kullanıyorum bugün gece yaparım..m5a97 sonuclarım ve suan o.c yapmadan önceki sonuclarım ve o.c yaptıktan sonraki sonuçlarımı ekleyeceğim..

bence kılı kılına x4 960t yetiyormuş.bana sorarsanız fx8350 fazlasıyla işin hakkından gelirmiş..

evde badana boya işleri var :) müsait oldukça güncelleyeceğim konuyu..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.