Şimdi Ara

Artes D712 7' Dual Core CPU Quad Core GPU 16 GB 4.1 Android Jelly Bean (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
7
Favori
42.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @rd@

kernelden kaynaklanıyor büyük ihtimalle...
    En garip cihaz bu çıktı sanırım artes içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Alıntıları Göster
    sorun oluşturur mu ki bu olay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Sanmıyorum, ben bütün cihazları açıkken sarj ediyorum zaten
  • quote:

Alıntıları Göster
    Türkçe kullanma kılavuzundaki not: Yukarıda verilen sarj süresi (Satandart şarj 2 saattir), cihazın bekleme modunda cihaz açık durumda şarj edilirse, cihaz ve ekran güç tüketiminde devam edece süresi daha da uzun olabilir. Kaynak: Kullanım Kılavuzu Sayfasını yazamıyorum çünkü sayfa noları yok.. :)

En dandik en kötü tabletler bile kapalı şarj olurken böyle bir sorunun olması çok kötü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 20 Aralık 2012; 18:45:17 >

• quote:

quote:

benim içinde olmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

Türkçe kullanma kılavuzundaki not: Yukarıda verilen sarj süresi (Satandart şarj 2 saattir), cihazın bekleme modunda cihaz açık durumda şarj edilirse, cihaz ve ekran güç tüketiminde devam edece süresi daha da uzun olabilir. Kaynak: Kullanım Kılavuzu Sayfasını yazamıyorum çünkü sayfa noları yok.. :)

En dandik en kötü tabletler bile kapalı şarj olurken böyle bir sorunun olması çok kötü...

Fazla kötü değil hocam cihazın donanımı güzel ordan yırttınız

• quote:

quote:

quote:

benim içinde olmaz zaten

Alıntıları Göster
    Bu tabletin acilen bizlerden gelen şikayetler doğrultusunda rom güncellemesine ihtiyacı var... Daha önce Artes cihaz sahibi arkadaşlar firmanın yazılım rom desteği nasıl?

• quote:

Bu tabletin acilen bizlerden gelen şikayetler doğrultusunda rom güncellemesine ihtiyacı var... Daha önce Artes cihaz sahibi arkadaşlar firmanın yazılım rom desteği nasıl?

Çıkacak dendi hala beklemedeyiz
  • quote:

quote:

Bir an önce çıkması lazım zira fiyat/performans olarak harika cihaz. Bir kaç sorun (burada tesbit edilenler) olması kullanıcıyı soğutabilir. Hatta güncelleme gelir gelmez mağazalara yükleyip göndermeleri gerekir ki müşterinin yüzü gülsün

@rd@ hocam ilk mesaja bu sorunları maddeler halinde özet geçseniz, cihazı alacak araştıracak kişilere fikir vermiş oluruz tüm sayfalara okumak zornda kalmazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 20 Aralık 2012; 18:56:44 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    wifi dışında çokta önemli denilen bir eksik yok şimdilik bakalım ilerleyen günlerde birşey çıkmaz inşallah

• quote:

wifi dışında çokta önemli denilen bir eksik yok şimdilik bakalım ilerleyen günlerde birşey çıkmaz inşallah

Alıntıları Göster
    p970 de gta vice city kasıyo 200 tl lik d708 de kasmadan oynuyorum bu mu adalet
  • quote:

Bu tablete uygun performansını test edebileceğimiz uygulama ve oyun tavsiyeniz var mı?
  • quote:

quote:

Bu tablete uygun performansını test edebileceğimiz uygulama ve oyun tavsiyeniz var mı?

İmzamdaki blogda bol bol var Tavsiyem gta vc ve most wanted

• quote:

quote:

quote:

bende bir test edim şimdi cihazı keşfediyom google playdan felan program bakıyorum şarjdayken kullansam sorun olmaz değil mi ilk şarj ya?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende bir test edim şimdi cihazı keşfediyom google playdan felan program bakıyorum şarjdayken kullansam sorun olmaz değil mi ilk şarj ya?

Çok boşsa biraz dolsun öyle kurcalayın hocam

• quote:

Süper bir aletmiş yav dayanamıyor insan
  • quote:

quote:

Aynen öyle, ski safari yükle bağımlılık yapıyor
  • quote:

quote:

quote:

Aynen öyle, ski safari yükle bağımlılık yapıyor

Alıntıları Göster
    arkadslar urun bugun elime gecti, usb kablosuyla pce baglayinca sarj etme gibi bi durum soz konusu degil mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

arkadslar urun bugun elime gecti, usb kablosuyla pce baglayinca sarj etme gibi bi durum soz konusu degil mi acaba?

Alıntıları Göster
    bu arada cihaz geldiginden beri adaptoruyle sarj ediyorum fakat cok yavas sarj oluyor cikardigim an lapir lupur dusuyor %si.
    bende factory reset attm adaptore takiliyken, acildi default programlarini kurdu, %1 gosterdi sarji ki resetten once %14-17 falandi.
    yanlis gosteriodur diye sarji cikarttim lak diye kapatti kendini.

su anda tekrar actim firmware menusunden wipe data/cache yaptım tekrar açtım yeniden kuruldu sıfırdan
    ve batarya %1 hala. bi oneriniz var mi acaba? tus kombinasyonuyla bise yapmam gerekior mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiqeL -- 20 Aralık 2012; 20:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

bu arada cihaz geldiginden beri adaptoruyle sarj ediyorum fakat cok yavas sarj oluyor cikardigim an lapir lupur dusuyor %si.
    bende factory reset attm adaptore takiliyken, acildi default programlarini kurdu, %1 gosterdi sarji ki resetten once %14-17 falandi.
    yanlis gosteriodur diye sarji cikarttim lak diye kapatti kendini.

su anda tekrar actim firmware menusunden wipe data/cache yaptım tekrar açtım yeniden kuruldu sıfırdan
    ve batarya %1 hala. bi oneriniz var mi acaba? tus kombinasyonuyla bise yapmam gerekior mu?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar önümüzdeki günlerde tablet alacaktım model olarak Artes i709 karar verdim fakat bu konuyu görünce aklım bu yöne kaydı, yorumları okudukça da vazgeçer gibi oldum.

Benim kullanım amacım sıradan zuma tarzı oyunları açsın, ekranı iyi olsun, şarj olurken sorunsuz kullanılabilsin, i709 modeli sorunlu mu? yoksa az daha koyup bu modeli mi alsam?

yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.