Şimdi Ara

Artes D712 7' Dual Core CPU Quad Core GPU 16 GB 4.1 Android Jelly Bean (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.015
Cevap
7
Favori
42.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Kapıda ödeme olunca vermiyorlar şubede Biraz laf yapman lazım anca öyle

kapıda ödemede değildi ama işte vermediler o zaman neyse biraz sonra belki gidip alırız

Garip Hala gelmedimi yuh be

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cellx

iyi table diyorsanız elinizde var demektir. şu aletin performans testlerini yapında ss ile paylaşın bide öyle bir kıyaslama yapalım.

4. sayfada var hocam @ertanx hocam yapmıştı

yanlış anlaşıldım ainol novo için bir performans degerlendirmesi demek istemiştim. ertanx'in incelemesi gayet güzel. teşekkür ederim kendisine.
  • quote:

gelmedi işte bugün dağıtıma çıkamadı adanaya geç ulaşmış öğlen 12de adanaya gelmiş dün akşam 8buçukta bursadan çıkmıştı başka yerlerede uğramış demekki

hıh şimdi gönderi araçtan indirilmiş şubede :D az sonra giderim belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 20 Aralık 2012; 16:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cellx

yanlış anlaşıldım ainol novo için bir performans degerlendirmesi demek istemiştim. ertanx'in incelemesi gayet güzel. teşekkür ederim kendisine.

hmm pardon hocam
  • quote:

quote:

gelmedi işte bugün dağıtıma çıkamadı adanaya geç ulaşmış öğlen 12de adanaya gelmiş dün akşam 8buçukta bursadan çıkmıştı başka yerlerede uğramış demekki

Bi ara sor şubeyi Olmadı yarın artık

• quote:

quote:

quote:

şimdi şubeye gelmiş geç geldi teslimata yetişmedi yazmışlar şubede bekletiliyormuş giderim birazdan

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi şubeye gelmiş geç geldi teslimata yetişmedi yazmışlar şubede bekletiliyormuş giderim birazdan

Büyük ihtimalle verirler kargoyu, kimliğini unutma

• quote:

tamam inşallah gidiyorum allaha emanet olun
  • quote:

quote:

tamam inşallah gidiyorum allaha emanet olun

Bekliyoruz hocam
  • Artes D712 kapalı bir şekilde ilk şarjını yapamadım. Cihaz şarjda iken kendini kapatınca tekrar açıyor hep uyku modunda, kapat dediğimde kapatıp tekrar açıyor.. Reset yapayım değişiklik olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 20 Aralık 2012; 17:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

Artes D712 kapalı bir şekilde ilk şarjını yapamadım. Cihaz şarjda iken kendini kapatınca tekrar açıyor hep uyku modunda, kapat dediğimde kapatıp tekrar açıyor.. Reset yapayım değişiklik olacak mı?

Çok garip olmuş bu da, fabrika ayarlarına dönün
  • Anlaşılan tableti elden inceleyerek almak gerekcek. Şuna bak arladaş sorunsuz tablet bulmak ne zormuş.. Her alanda bir sorun çıkıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Anlaşılan tableti elden inceleyerek almak gerekcek. Şuna bak arladaş sorunsuz tablet bulmak ne zormuş.. Her alanda bir sorun çıkıyor!

Google a ucuz etin yahnisi yazdım bu çıktı
     Artes D712 7' Dual Core CPU Quad Core GPU 16 GB 4.1 Android Jelly Bean
  • Tablet an itibariyle elimde. Hiç şarjı yokmuş basıyom basıyom açılmıyor şarja taktım direk kendi açıldı. Az sonra ilk deneyimlerimi yazacağım :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Anlaşılan tableti elden inceleyerek almak gerekcek. Şuna bak arladaş sorunsuz tablet bulmak ne zormuş.. Her alanda bir sorun çıkıyor!

Google a ucuz etin yahnisi yazdım bu çıktı
     Artes D712 7' Dual Core CPU Quad Core GPU 16 GB 4.1 Android Jelly Bean

Alemsin hocam ya

Bu başlık 2012'ye damgasını vurur!

• şimdi tabletten yaziyorum klavyesi guzel wifi modemli odada full cekiyor hic kssilme olmadi :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tablet an itibariyle elimde. Hiç şarjı yokmuş basıyom basıyom açılmıyor şarja taktım direk kendi açıldı. Az sonra ilk deneyimlerimi yazacağım :D

Hadi bakalım bekliyoruz hocam
  • quote:

şimdi tabletten yaziyorum klavyesi guzel wifi modemli odada full cekiyor hic kssilme olmadi :-)

Sevindirici haber. Sorunsuz çıkmış anlaşılan ;) Hayırlı olsun bakalım.
  • quote:

şimdi tabletten yaziyorum klavyesi guzel wifi modemli odada full cekiyor hic kssilme olmadi :-)

E normal olanı o Uzaklaş bakayım biraz
  • ekran kalitesi muazzam dedikleri gibi ips nereden bakarsan bak aynı renkte görüyorum tabi ilk defa kullandığım için öğrenene kadar yavaş olacağım biraz yani bana şimdi çok iyi geliyor ilk defa tablet kullandığım için ama belki uzman biri norma der ama ben müthiş diyorum bilmediğim için kıstasları
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.