Şimdi Ara

Artes D712 7' Dual Core CPU Quad Core GPU 16 GB 4.1 Android Jelly Bean (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
7
Favori
42.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanx

Lütfen bu mesajı alıntı yapmayınız, kotalı kullanıcılar için hem de salata olmasın sayfalar...

Artes D712 7' Dual Core CPU Quad Core GPU 16 GB 4.1 Android Jelly Bean

Yukarıda sistem bilgileri yer alıyor...

Yukarıda uygulamalar ekranı 1

Yukarıda uygulamalar ekranı 2

Yukarıda Ana Ekran, yarım yamalak ingilizce.. Türkçe olsaydı iyiydi..

Antutu sonucu iyimiş...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar evim 3 oda bir salon, modem RT-210 çift anten var ve salonda duruyor.. Her oda için wifi ekran görüntüsünü upload ediyorum..

• quote:

Arkadaşlar evim 3 oda bir salon, modem RT-210 çift anten var ve salonda duruyor.. Her oda için wifi ekran görüntüsünü upload ediyorum..

Bir de kopma olayı var mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Bir de kopma olayı var mı hocam

Alıntıları Göster
    Lütfen bu mesajı alıntı yapmayınız, kotalı kullanıcılar için hem de salata olmasın sayfalar...

Salonda modem, doğal olarak mükemmel..

Yukarıda Antre..

Yukarıda mutfak en dip nokta yeterli yazdı..

Yukarıda yatak odası..

Kişisel yorumum: Duvarlar çoğaldıkça çekim kalitesi düşüyor ve ortalamanın çok altında.. Ayrıca son ekran görüntüsünde sıkça kopma yaşadığımı belirtmek isterim. Bu internet zevkinin içine ediyor. Rom ile düzeltilir mi bu bilinmez yada kronik bir sorun mudur bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 19 Aralık 2012; 20:01:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperencsm

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus_123321

bu tablettin özellikerinde İPS 2 EKRAN YAZMAKTA..
    İPS2 ne demek ne farkı var.... biri yazabilir mi.3 kez sordumm

IPS demek, ekrana baktığınız açı değişse bile ekrandakileri doğru renklerle ve daha canlı görmeniz demek.
    bir çok tft ekranlarda tabletini eline alıp tam karşısından bakmadıkça farklı renkler görürsün.
    Örneğin tablet senin elindeyken yanına arkadaşın oturduğunda IPS ekran olursa ikinizde doğru renkleri görürsünüz.

ips anladık
    peki İPS 2 NEDİR.
  • quote:

quote:

quote:

bu tablettin özellikerinde İPS 2 EKRAN YAZMAKTA..
    İPS2 ne demek ne farkı var.... biri yazabilir mi.3 kez sordumm

IPS demek, ekrana baktığınız açı değişse bile ekrandakileri doğru renklerle ve daha canlı görmeniz demek.
    bir çok tft ekranlarda tabletini eline alıp tam karşısından bakmadıkça farklı renkler görürsün.
    Örneğin tablet senin elindeyken yanına arkadaşın oturduğunda IPS ekran olursa ikinizde doğru renkleri görürsünüz.

ips anladık
    peki İPS 2 NEDİR.

Alıntıları Göster
    Bu da kutu içeriği:

CD yok, görsel karşılaştırma olsun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 19 Aralık 2012; 19:44:41 >

• tek sorun wifi o zaman benim için çok sorun değilde zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu da kutu içeriği:

Isınma durumu nasıl hocam?
  • quote:

quote:

Bu da kutu içeriği:

Isınma durumu nasıl hocam?

Alıntıları Göster
    Cihaz daha çok yeni olduğundan aklımda birçok soru var, öncelikle
    1-şarj durumu nedir ? hızlı şarj oluyor mu ve şarj olurken dokunmatikte sıkıntı var mı?
    2-şarj boşalma durumu nasıl? yurtdışında kapalıyken bile günde %15 şarj boşalanlar oluyormuş(pipo u1 pro)
    3-5 noktadan dokunmatik mi? bazı dokunmatiklerde 3 ten sonra titreme algılamama vs sıkıntı oluyormuş.
    4-Telefonumuzdaki bluetooth sayesinde tabletten internete girebiliyor muyuz? bluevpn ile deneyen var mı?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 19 Aralık 2012; 21:06:26 >

• Cihaz usb den şarj oluyormu birde avea jetle kullanan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sessiz ortamda cihazin arkasini kulaginiza yapistirip sesi dinleyin. Surekli dinn ince tiz ses var, ayrica wifi sorunu kesinlesti. Cok dalgali stabil degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 19 Aralık 2012; 22:27:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cok sessiz ortamda cihazin arkasini kulaginiza yapistirip sesi dinleyin. Surekli dinn ince tiz ses var, ayrica wifi sorunu kesinlesti. Cok dalgali stabil degil.

Cihazın tek bağlantı türü olan wifi in stabil olmaması ve az çekmesi çok kötü. Onun dışında güzel cihaz. Hayırlı olsun hocam.
  • quote:

quote:

Cok sessiz ortamda cihazin arkasini kulaginiza yapistirip sesi dinleyin. Surekli dinn ince tiz ses var, ayrica wifi sorunu kesinlesti. Cok dalgali stabil degil.

Cihazın tek bağlantı türü olan wifi in stabil olmaması ve az çekmesi çok kötü. Onun dışında güzel cihaz. Hayırlı olsun hocam.

Sağolun. Firma rom desteğini sunarsa çok iyi olur. gelen şikayetleri değerlendirip ona göre daha stabil bir rom çıkartmasını umuyorum. Bazı yerler ingilizce duruyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 19 Aralık 2012; 22:48:17 >
  • quote:

hocam wifi sorunu modemle aynı odada olsan bile var mı gidip gelme yoksa uzaklaşınca mı oluyor?
  • quote:

quote:

quote:

Sağolun. Firma rom desteğini sunarsa çok iyi olur. gelen şikayetleri değerlendirip ona göre daha stabil bir rom çıkartmasını umuyorum. Bazı yerler ingilizce duruyor hala.

Cihaz aceleye gelmiş desenize O çok fazla problem olmaz hocam. Ama wifi biraz sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanalba

Cihaz usb den şarj oluyormu birde avea jetle kullanan varmı
    tekrar düşündüm ve 7" büyüklük olarak beklentilerimi karşılayamayacağına karar verdim. 9.7" modellere bir bakayım. D712 alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar. kesinlikle fiyat/performans olarak 7" lerin en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

hocam wifi sorunu modemle aynı odada olsan bile var mı gidip gelme yoksa uzaklaşınca mı oluyor?

@fenerliso modem ile aynı odadayım. Sağ alt köşedeki sinyal gücü 4 diş olması ve bunu sürekli göstermesi gerekirken, 2 dişe düşüp tekrar çıkıyor. Hadi bu oadalar arası geçişte normal desek aynı oda da olmaması gerekir kısaca dalgalı. 3+1 dairede kopmalar ve dalgalanmalar mevcut.. İnşallah bu donanımsal sorun değildir de rom ile düzeltilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 19 Aralık 2012; 23:04:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

tekrar düşündüm ve 7" büyüklük olarak beklentilerimi karşılayamayacağına karar verdim. 9.7" modellere bir bakayım. D712 alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar. kesinlikle fiyat/performans olarak 7" lerin en iyisi.

Alıntıları Göster
    wifi güncellemelerle daha iyi yapılabilir mi acaba?
  • quote:

@fenerliso modem ile aynı odadayım. Sağ alt köşedeki sinyal gücü 4 diş olması ve bunu sürekli göstermesi gerekirken, 2 dişe düşüp tekrar çıkıyor. Hadi bu oadalar arası geçişte normal desek aynı oda da olmaması gerekir kısaca dalgalı. 3+1 dairede kopmalar ve dalgalanmalar mevcut.. İnşallah bu donanımsal sorun değildir de rom ile düzeltilir..

Anladım. Bu sorun güncellemelerle düzeltilebilecek bir şey mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Anladım. Bu sorun güncellemelerle düzeltilebilecek bir şey mi peki?

@Artesteknik'e sormak lazım..
  • quote:

@Artesteknik'e sormak lazım..

Biraz önce mesajlaşıyorduk o zaman olsa hemen sorardım şuan forumda değil.Neyse konuya bekleniyor artık
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.