Bildirim
Samsung 46ES7000 / LG 47 LM860V
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: REAXION
Samsung 46ES7000 / LG 47 LM 860V iki ürün arasında kararsızım arkadaşlar. Hangisini tavsiye ediyorsunuz? Lütfen yardımcı olabilecek olan arkadaş varsa bilgilerini paylaşırsa çok ama çok memnun olur, sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Selamlar,
Arasında kaldığın televizyonlar güzel televizyonlar. Fakat ben sana 860V al derim. LG'nin üst segmentlerinden olan bir modeldir. 7000 ve 8000 Samsunglarla karşılaştırılır. Samsung aktif gözlük kullanıyor. LG ise pasif. Samsung canlı panel kullanıyor. LG ise mat. Anlayacağın tvden ne istediğine göre değişir. Ama LG ne olursa olsun isteklerini karşılayacak bir modeldir._____________________________ Kia Rio 1.4 Elegance Tekno 6AT // Renault Fluence 1.5 dCi Business 2011 // OnePlus 8 Pro Glacial Green // Samsung Galaxy Watch 3 45 MM // OnePlus 9 Pro // Apple Airpods 2 // Asus ROG Strix G531GU-AL059 Gaming Laptop // Philips 55PUS7304 LED TV Grey // LG 32LB652V LED TV Grey // Samsung UE40B6000 LED TV Rose Black // LG 47LM660S LED TV Black // LG HB1100RE 3D BluRay Home Theatre System Black // LG D2342PN 3D LED Monitor Black // Acer Nitro QG221Qbii 1MS Monitor // Steam ID: aramazmert // Origin ID: aramazmert1905 // Uplay ID: aramazmert // Rockstar Social Club ID: aramazmert -
Benim Beklentilerim
HD GÖRÜNTÜSÜ İYİ OLSUN
3 D GÖRÜNTÜSÜ İYİ OLSUN
SMART TV Sİ HIZLI VE KULLANIŞLI OLSUN.
SMART TV DE GEZİNEBİLMEK KOLAY VE SIKICI OLMASIN.
UZUN ÖMÜRLÜ VE DAYANIKLI OLSUN
GÖZE HİTAP ETSİN_____________________________ Samsung Galaxy Note III -
quote:
Orijinalden alıntı: REAXION
Benim Beklentilerim
HD GÖRÜNTÜSÜ İYİ OLSUN
3 D GÖRÜNTÜSÜ İYİ OLSUN
SMART TV Sİ HIZLI VE KULLANIŞLI OLSUN.
SMART TV DE GEZİNEBİLMEK KOLAY VE SIKICI OLMASIN.
UZUN ÖMÜRLÜ VE DAYANIKLI OLSUN
GÖZE HİTAP ETSİN
HD görüntü de ikiside iyidir.
3D samsung aktif, lg pasif gözlük kullanır.
Smart'ı hızlı olan ve kullanışlı olan bir tv bize de söyle bulursan
. Zira öyle bir şeyden bahsedemeyiz.
Smart tv de gezinebilmek kolay olsun diyorsan LG bir adım önde zira sihirli kumandası var.
Uzun ömürlülük konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Şıklık ikisindede mevcuttur._____________________________ Kia Rio 1.4 Elegance Tekno 6AT // Renault Fluence 1.5 dCi Business 2011 // OnePlus 8 Pro Glacial Green // Samsung Galaxy Watch 3 45 MM // OnePlus 9 Pro // Apple Airpods 2 // Asus ROG Strix G531GU-AL059 Gaming Laptop // Philips 55PUS7304 LED TV Grey // LG 32LB652V LED TV Grey // Samsung UE40B6000 LED TV Rose Black // LG 47LM660S LED TV Black // LG HB1100RE 3D BluRay Home Theatre System Black // LG D2342PN 3D LED Monitor Black // Acer Nitro QG221Qbii 1MS Monitor // Steam ID: aramazmert // Origin ID: aramazmert1905 // Uplay ID: aramazmert // Rockstar Social Club ID: aramazmert
-
İki ürün arasında 1000 Tl gibi bir fark oynamaktadır. Para sorun değilse en iyi ürünü almak istiyorsanız özellikleri karşılaştıralım beraber;
Öncelikle iki televizyonda LED Ekran ve Full HD ,
Bu yüzden aynı çözünürlükle kullanıcıları karşılıyorlar.
3D özelliğini iki Led ekran da karşılamaktadır.
İki cihazda da usb ve hdmı özellikleri bulunmaktadır.
Aslına bakılırsa ufak tefek özellikler yada marka isimleri haricinde pek bir fark görülmemektedir.
Kalite söz konusu olunca 2 marka da alanında en iyilerin arasına girer. Bana kalırsa LG 47LM860V uygundur._____________________________ www.buroteknik.com
T :+ 90 212 361 15 00
Eskişehir Mh. Akağalar Caddesi No:11, Şişli | İstanbul -
47LM860V 12 TAKSİT 3.300 TL
46ES7000 12 TAKSİT 3.300 TL + %200 TL WORLDPUAN HEDİYELİ. yANİ 3.100 tl
Aralarındaki fark 200 tl.
Smart Tv çift çekirdekli televizyonlarda da ağır mı?_____________________________ Samsung Galaxy Note III -
İyi bir yorum ve analize ihtiyacım var, Hâlâ kararsızım. Biri beni ikna etsin :) _____________________________ Samsung Galaxy Note III -
47lm 760 860v arasındaki fark nedir _____________________________ -
kesinlikle LG almayın ben aldın sonra elden çıkardım mat panel bana uygun değil sd yanlarda çok kötü sinemaskop filmleri büyütmüyor siyah bant kalıyor ekran izleme oranı küçülüyor, mpeg4 lerde takılma yapıyor ... teknosa mağazasında 46es7000 LG tv ile karşılaştırın ne kadar fark olduğunu görürsünüz. _____________________________ -
Arakdaşlar yok mu bu konuda aydınlatacak birisi _____________________________ -
Arkadaşlar bu iki tv'yi kullanan var mı? Ben de ikisi arasında bir tercih yapmak istiyorum.
Tecrübeli üstadlardan faydalanmak isterim.
Teşekkürler_____________________________ | 1.5 Ghz Qualcomm Dual-Core SnapDragon İşlemci | QHD 4.3" Multitouch Ekran |
|3G, 14.4 Mbps İndirme Hızı | Bluetooth 3.0 | Android 2.3 - Htc Sense 3.0|
| 540 x 960 Piksel S-Lcd | 8Mp Kamera 1080p Full HD Video Kayıt |
-
Merhaba, çok araştırdıktan sonra LG860v aldım. İki modelinde kendine göre artıları eksileri var. LG bana daha uygun geldi. Tek korkum LG ekranının samsung kadar parlak olmamasıydı. Ancak evdeki normal ışık ile satış merkezinde spot ışıkları altındaki görüntüleri bayaa farklı oluyor. LG, ev içerisinde olduka iyi görüntü veriyor. Ben memnunum genel olarak. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler