Şimdi Ara

adf.ly Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adf.ly de para kazanmak için sizce nasıl taktikler uygulamalıyım?
    Ben örnek olarak bi facebook sayfası açtım ve linki kısalttımhttp://adf.ly/FaYUZ
    Birde şu konu hakkında bilgi bulamadım ? mesela benim aralık ayında 10.000 tıklama var
    ve min ücret olan $5 ı tutturamadım. Aralık ayı bitince tıklamalar sıfırlanıyor mu? Teşekkürler.

• Hiç uğraşma sinir oluyorum adını bile duyunca
  • 2 kuruş para için uğraşmaya değmez bile.
  • zaten o adf.ly cilere sinir oluyorum her sayfayı açınca o site çıkıyo bulsam bitanesini fena yapcam
  • 10 saniye olayı olmasa belki iş görür.. Ama çoğu kişi 10 saniye dolmadan sayfayı kapatıyor. Bir de hit değerin yüksek olmalı. Yoksa ki arkadaşların da dediği gibi, kazancın ikiüç kuruşu geçmez :) sinir olduğunla kalırsın..
  • ayrıntılı bilgi burada var araştırıken gördüm
    http://argebeyin.blogspot.com/search/label/BLOG
  • ay bitiminde tıklamalar sıfırlanmaz tabiki, bidahaki aya devreder..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LM 3886 ile ilgili sorularım var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

10 saniye olayı olmasa belki iş görür.. Ama çoğu kişi 10 saniye dolmadan sayfayı kapatıyor. Bir de hit değerin yüksek olmalı. Yoksa ki arkadaşların da dediği gibi, kazancın ikiüç kuruşu geçmez :) sinir olduğunla kalırsın..

10 değil 5 saniye.. linke tıkladığında

Lütfen..
    5 saniye bekleyiniz

yazar..
  • Genelde bu tür paylaşımları maç günleri sözde illegal yayın veren bloggerlar yayın veriyormuş gibi etiket koyup reklam linkini paylaşıyor böylelikle olmayan yayından para kazanıyorlar.Halbu ki ortada yayın falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelionline

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

10 saniye olayı olmasa belki iş görür.. Ama çoğu kişi 10 saniye dolmadan sayfayı kapatıyor. Bir de hit değerin yüksek olmalı. Yoksa ki arkadaşların da dediği gibi, kazancın ikiüç kuruşu geçmez :) sinir olduğunla kalırsın..

10 değil 5 saniye.. linke tıkladığında

Lütfen..
    5 saniye bekleyiniz

yazar..

5 saniye bekleyiniz yazıyor, bunu başından beri biliyorum ama sayfada en az 10 saniye klınması gerektiğini okumuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.