Şimdi Ara

MU'NUN GERCEK AMACI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mu nun gerçek amacını bilen mesaj atsın......

• SEN ÖYLEDİYOSAN ÖYLEDİR..... O ZAMAN KASMAYA DEVAM
  • Level Kasarak Str,Agi,Energy,Vit ' ye Point basarak guclenmek.Guclenıp Kundum Kesmek.Ve senın Sevıyendekı ınsanlarla Zevkıne Guıld war yapmak.Vea bunların hepsını bı cope at sadece sohpet ıcın.Ben sohpet ıcın oynarım :d
    Sen yoksan bende yokum..........
  • Mu nun gerçek amacı hem savaşarak stres atıp yeni dostlar edinmek.Eşya,para boş işler her zaman bulunur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mu sadece kasmak sadece lvl atlamak sadece arkadaş bulmak değildir benim tahminim şu:

Belki duymuşsunuzdur tv lerde "Atatürk ve kayıp kıt'a Mu" diye bi kitap reklamı var acaba ordaki kıt'a Mu dan yapılmış olabir mi bu oyun?Cevap bekleniyor acil plz.
    Mantıklı Ol İmkansızı İste...
    Ernesto Che-Guevara
  • mu eğlence kasmak ölmek kesmek gibidir ve jewelof chaoslar
    Sen yoksan bende yokum..........
  • Arkadaşlarım MU'yu bıraktı. Millet Nayt onlayn'ı övüyordu. arkadaşlar bıraktı tadı kalmaz dedim. Nayta girdim 30lvl oldum. Can sıkıcı..!!!

MU gibi olamaz. Sohbeti, Itemleri, War'ları, Moonster'ları harika ;-)

Orjinalden alıntı: Varg

Arkadaşlarım MU'yu bıraktı. Millet Nayt onlayn'ı övüyordu. arkadaşlar bıraktı tadı kalmaz dedim. Nayta girdim 30lvl oldum. Can sıkıcı..!!!

arkadasım adını dahi yazamadığın oyunu nasıl oynuyorsun merak ettim

| Web Site |

• quote:

Orjinalden alıntı: cronic45

quote:

Orjinalden alıntı: Varg

Arkadaşlarım MU'yu bıraktı. Millet Nayt onlayn'ı övüyordu. arkadaşlar bıraktı tadı kalmaz dedim. Nayta girdim 30lvl oldum. Can sıkıcı..!!!

arkadasım adını dahi yazamadığın oyunu nasıl oynuyorsun merak ettim

Dengeli arkadaşım bilerek öyle yazıyorum "Knight Online" Ne kalite insanlar var yarabbi

• Bence güzel bir muhappet alani yapip party yaparak kasmak

KiLLStaR
    EfesKing

New : KaraBeLa
  • Diğer salak online oyunlar gibi insanları saatlerce internet başında gereksizce tutup insanların zamanlarını paralarını ve sağlıklarını harcayan bir araçtır.
    İntel İnside Pentium III 800 MHz@933 MHz - 512 MB Kingston SD RAM(PC 150) - 40 GB Samsung Ultra ATA 100 HDD - 64 MB Nvidia GF4 Mx440 SE(250/280@320/420) - 50x max CD ROM - Jetway PIII Anakart - 17" Vestel Flat Siyah Monitör - Creative Vibra128 Sound - Rockwell 56K Modem V92
  • atb sen bu oyuna girdinmi girdiysen sen geri zekalimisinda burdaki oynayan kisilere hakaret ediyosun ve burdaki herkese salak dion asil sensin salak tmm mi adama ya sanane bizim paramizdan pulumuzdan sanami sorcaz biz paramizi nereye verelim die girmediysen bilmediğin oyun hakkinda yorum yapma tmm mi akillim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch@T_LaK -- 6 Mayıs 2006; 0:25:33 >

adam olun az !

adam olan bu mesajıma cevap yazmaz.

Daha fazla uzamasın , yılda bi muonline bölümüne girelim dedik ama hala kavgalar devam ediyor görünüşte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 8 Mayıs 2006; 2:14:49 >

orjinalden alinti:ATB

Diğer salak online oyunlar gibi insanları saatlerce internet başında gereksizce tutup insanların zamanlarını paralarını ve sağlıklarını harcayan bir araçtır.

sanane lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 8 Mayıs 2006; 8:23:44 >

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 8 Mayıs 2006; 8:22:13 >

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.