Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
163.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Bende çok tırsıyorum valla oyunun seslendirmeleri harika adapte edilmiş o etrafta dolaşan sırtlan kılığında ki köpeklerin sesi hala kulaklarımda çınlıyo

Alıntıları Göster
    Bide bişi farkettim oyunlarda "God" hilesini kullanınca bana daha çok cesaret geliyo koşarak düşmaların arasına dalıyorum.Ölüm korkusu olmayınca iş değişiyo.Sizde de fark yaratıyomu yoksa siz hile kullanmayan uslu çocuklarmısın

• quote:

Bide bişi farkettim oyunlarda "God" hilesini kullanınca bana daha çok cesaret geliyo koşarak düşmaların arasına dalıyorum.Ölüm korkusu olmayınca iş değişiyo.Sizde de fark yaratıyomu yoksa siz hile kullanmayan uslu çocuklarmısın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hakan_deniz

nie kullanalım hileyle oyunmu oynanır ne zvk alırsınki bence sende kullanma zorlanıyorsan stalker seviyesinde oyna biraz daha kolay oluo şahsen ben öle zorluk çekmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Millet yer altına girince yusufluyo ben dışarda En son oynayışımda önüme bir evrim geçirmiş domuz atladı ki o bana yetti 2 haftadır oyuna girmiyorum o yüzden

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Millet yer altına girince yusufluyo ben dışarda En son oynayışımda önüme bir evrim geçirmiş domuz atladı ki o bana yetti 2 haftadır oyuna girmiyorum o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Alıntıları Göster
    ya bu makineli silahlara nasıl mermi alıcaz yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Dangerzoone

Alıntıları Göster
    turuncu mahluğu şans eseri hallettim de şimdi şu lab dan çıktığımızda gelen AQ askerleri nasıl geçeceğim adamlara kurşun işlemiyor yahu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

turuncu mahluğu şans eseri hallettim de şimdi şu lab dan çıktığımızda gelen AQ askerleri nasıl geçeceğim adamlara kurşun işlemiyor yahu???

Alıntıları Göster
    bu oyuna 512 mb ram yetmez dimi yani yaklaşmıyayım bile herhalde
    hatta ctrl +w yapayım bide

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

ctrl+w yapma alt+f4 yap

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

ctrl+w yapma alt+f4 yap

Alıntıları Göster
    gerçi biraz avutma gibi olcak ama grafikler berbat yani zaten 2 gb ram im olsa da almam bu oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

gerçi biraz avutma gibi olcak ama grafikler berbat yani zaten 2 gb ram im olsa da almam bu oyunu

Alıntıları Göster
    Dostum;grafikler o kadar da kötü değil;ramini 1024 yaptığın anda bu heyecanı yaşamanı tavsiye ederim güzel oyun

• quote:

Alıntıları Göster
    ben hiç ugrasmadim sende ugrasma direk tabanlari yagla ve kaç o lanet olasi cehennmeden
    quote:

Orjinalden alıntı: bigen

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimtürk

ben hiç ugrasmadim sende ugrasma direk tabanlari yagla ve kaç o lanet olasi cehennmeden
    quote:

Alıntıları Göster
    Ahh Zalimtr dostum dediğin doğru ama galiba orda sıkıştım;çünkü heryerden geliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dangerzoone

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oyundelisi

öldürdügün adamlarin üstlerini ara bide görev almaya gittigin adam satiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimtürk

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

quote:

şimdi şöle onların ii zrhları oldukları pek mermi işlemio tabi sende onlara mp5 ile dalmıyorsan
    ben şöle yaptım elimde obakan vardı onla ölüyorlar sonra mermimi çoğaltmak için bi kaçından ganimet topladım sonrada kaçtım arkadan ateş ettiler ama yeşil renk seviyesinde kanama oldu hemen bandajladım geçti

Beyler bandajları kullanıyorsunuz demi quick bandage "b"tuşu kritik anlarda hayat kurtarıyor çoğu ölünün içinden 1 veya 2 tane çıkıyor

birde bişiy soracam dragunov svu sniper buldum birde hk makinelisi var coltan çok ii dürbünlü bir tanede mp5 var banditler için saklıyorm(değerli nato mermilerini banditlere nie sıkayım)
    pompalı tüfek buldu ünlü spas 12 ama ağırlık yapınca yürüyemiyorum acaba atsammı mp5i?

bir kaç ss de benden
    GRAFİKLER İİ GÖZÜKÜYO BAZI YERLERDE

INVENTORYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilter88 -- 11 Nisan 2007; 0:23:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilter88

quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

quote:

şimdi şöle onların ii zrhları oldukları pek mermi işlemio tabi sende onlara mp5 ile dalmıyorsan
    ben şöle yaptım elimde obakan vardı onla ölüyorlar sonra mermimi çoğaltmak için bi kaçından ganimet topladım sonrada kaçtım arkadan ateş ettiler ama yeşil renk seviyesinde kanama oldu hemen bandajladım geçti

Beyler bandajları kullanıyorsunuz demi quick bandage "b"tuşu kritik anlarda hayat kurtarıyor çoğu ölünün içinden 1 veya 2 tane çıkıyor

birde bişiy soracam dragunov svu sniper buldum birde hk makinelisi var coltan çok ii dürbünlü bir tanede mp5 var banditler için saklıyorm(değerli nato mermilerini banditlere nie sıkayım)
    pompalı tüfek buldu ünlü spas 12 ama ağırlık yapınca yürüyemiyorum acaba atsammı mp5i?

bir kaç ss de benden
    GRAFİKLER İİ GÖZÜKÜYO BAZI YERLERDE

INVENTORYIM

Alıntıları Göster
    Evet dostum;biraz uğraşınca ak47 ile tek tek avladım hırboları;bandaj "b" idi değil mi;bir de medkit e "leftbricket" mi ne demiş onu bulmadım hangi tuş??Kritik anlarda medkit yemek çok kötü oluyor

• quote:

Evet dostum;biraz uğraşınca ak47 ile tek tek avladım hırboları;bandaj "b" idi değil mi;bir de medkit e "leftbricket" mi ne demiş onu bulmadım hangi tuş??Kritik anlarda medkit yemek çok kötü oluyor

Alıntıları Göster
    quote:

EVT b ama şöle oyun kontrollerinde quick bandage yi bul tekrar b yap farklı bir karakter var orda sen direk b ye bas kaydet ben medkit için v kullanıyorum oda zaten quick bandage altında quick medkit

• quote:

Bugün gidip 1gb daha ram aldım oyun hala arasıra takılıyo yaw deli etti beni

Alıntıları Göster
    Oyunu sevmedim ben yau?

Dürbünü, silahı vesaireyi çıkardığında çıkan ses hiç hoşuma gitmedi. Ses yönünden biraz zayıf galiba. Bir de heyecan olsun diye herhalde, bilmem kaç metredeki köpeklerin sesi dibimden geliyor.

Neyse dursun bakalım, Tiberium Wars'tan artan zamanla, yavaş yavaş oynarım belki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Oyunu sevmedim ben yau?

Dürbünü, silahı vesaireyi çıkardığında çıkan ses hiç hoşuma gitmedi. Ses yönünden biraz zayıf galiba. Bir de heyecan olsun diye herhalde, bilmem kaç metredeki köpeklerin sesi dibimden geliyor.

Neyse dursun bakalım, Tiberium Wars'tan artan zamanla, yavaş yavaş oynarım belki..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Oyunu sevmedim ben yau?

bence ses efektleri çok iyi.şimşek çakması ..etraftaki nesnelerin çıkardığı sesler..güsel olmuşş

• quote:

Orijinalden alıntı: lpark

quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Oyunu sevmedim ben yau?

bence ses efektleri çok iyi.şimşek çakması ..etraftaki nesnelerin çıkardığı sesler..güsel olmuşş

Alıntıları Göster
    bravo valla oyundaki 1 tane silah vs değiştirmedeki sesi örnek vererek oyunun ses puanını vermişsiniz öğle bi ses gercekte yokki oyunda herses mükemmelken sizin oyunda örnek aldığınız yere bakın bence siz silin ve oynamayın aynı benim asla oynımıcağım Tiberium mudur nedir o şekil gibi davranın

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

bravo valla oyundaki 1 tane silah vs değiştirmedeki sesi örnek vererek oyunun ses puanını vermişsiniz öğle bi ses gercekte yokki oyunda herses mükemmelken sizin oyunda örnek aldığınız yere bakın bence siz silin ve oynamayın aynı benim asla oynımıcağım Tiberium mudur nedir o şekil gibi davranın

Alıntıları Göster
    yaa arkadaşlar ilk yeri nası geçiyoz..hani daha oyunun ilk başı..şişko bi eleman var..kapı kapalı..takıldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

yaa arkadaşlar ilk yeri nası geçiyoz..hani daha oyunun ilk başı..şişko bi eleman var..kapı kapalı..takıldım..

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar

oyunu indireli çok oldu ama oyunu kuruyorum ve bir türlü çalışmıyor

retry ve cancel olan bi ileti çıkıyor

vitalyty deki dosyayıda yapıştırdım

patch ide yükledim olmadı

indirdiğim yerdekiler çalıştığını sölediler hatta tavsiyelerde de bulndıular uyguladım ama olmadı

yol göstere bilecek ve bu işten anlayan bi arkadaş varmı acaba

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.