Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
97.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sendemail

kadıkoyde kı dvd lerde ,ses dosyaları yok ,oyle sıgdırabilmişler...su korsancılık rezıl bır sey ...manavdan ısırılmıs meyve sebze almaya benzıyor...bunun harıcınde.
    1-gforce 5700 var ve oyunu acmıyor.
    2- shaderları .ini dosyasından kapatmayı denedım.olmadı. yanı sadece shader satırını degıstırmek yetmıyor.
    3-Unreal motoru kullanımıs oyunda, chaos theory i gayet guzel oynuyordum ve grafıklerını begenmıstım.yukarıdakı screenshotlara bakınca chaos theory e benzedıgını gordum.
    Ubısoft cok kotu bır hata yapmıs gerıye donuk kartları desteklememekle ,bazı arkadaslar x850 ıle bıle calıstıramadıklarıını soylemısler,bu sımdı olacak ıs mı! xbox ya da ps3 alıp kurtulmak lazım ama onlarda da ne offıce var ne ınernet ,bılgısayar degı kısaca...

--///////---kısaca sunu sormak ıstıyorum------/////----
    ****Bu oyunu shader3 u desteklemeyen kartlar ıcın optımıze edebılecek bır software bılıyor musunuz. eskden prince of persia icin lighting leri kapatıpta oyunu oynatabılen bır programcık vardır,hem kartı tweak edıordu hem de oyunu ,,,bu tur program bılen var mı???
    ****nette shaderları manuel kapak ıcın dokuman ,yazı ,entry bulan var mı? "SiplinerCell4.ini " dosyasındakı shader degerını degıstırıce oyun crash yıyıp xp ye atıo. ve bu cokuş donanımsal degıl tabı kı c++ uyumsuzlugu meydana gelıor...
    cozum bulan arkadaslar lutfen bir yol gosterebılır mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ben besiktastan aldim bugun herhangi bir ses problemi yok acildiginda hdd"de yaklasik 8gb yer kapliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zderins

Arkadaslar ben besiktastan aldim bugun herhangi bir ses problemi yok acildiginda hdd"de yaklasik 8gb yer kapliyor.

Alıntıları Göster
    besiktastan alan arkads winrar dan cikartark mi kurdn yoksa direk setup wizarrdan mi kuruyo?
  • quote:

kadıkoyde kı dvd lerde ,ses dosyaları yok ,oyle sıgdırabilmişler...su korsancılık rezıl bır sey ...manavdan ısırılmıs meyve sebze almaya benzıyor...bunun harıcınde.
    2- shaderları .ini dosyasından kapatmayı denedım.olmadı. yanı sadece shader satırını degıstırmek yetmıyor.
    3-Unreal motoru kullanımıs oyunda, chaos theory i gayet guzel oynuyordum ve grafıklerını begenmıstım.yukarıdakı screenshotlara bakınca chaos theory e benzedıgını gordum.
    Ubısoft cok kotu bır hata yapmıs gerıye donuk kartları desteklememekle ,bazı arkadaslar x850 ıle bıle calıstıramadıklarıını soylemısler,bu sımdı olacak ıs mı! xbox ya da ps3 alıp kurtulmak lazım ama onlarda da ne offıce var ne ınernet ,bılgısayar degı kısaca...

****Bu oyunu shader3 u desteklemeyen kartlar ıcın optımıze edebılecek bır software bılıyor musunuz. eskden prince of persia icin lighting leri kapatıpta oyunu oynatabılen bır programcık vardır,hem kartı tweak edıordu hem de oyunu ,,,bu tur program bılen var mı???
    ****nette shaderları manuel kapak ıcın dokuman ,yazı ,entry bulan var mı? "SiplinerCell4.ini " dosyasındakı shader degerını degıstırıce oyun crash yıyıp xp ye atıo. ve bu cokuş donanımsal degıl tabı kı c++ uyumsuzlugu meydana gelıor...

Alıntıları Göster
    bu ses olayını çözen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatore

quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

Splinter Cell Double Agent çıktı aldım k.köyden 4 ytl:) dvd yukleim 5.6 GB bişiii.

Fakat Ses yok oyunda sistem yeterli oysaki.....
    Sizce Hata nerdedir.

Amd 2800 Athlon
    1024 ram / ati 1600pro.
    Epox 8kdaj

1024-768
    Herşey full gibi manayak güzel geldi bana ilkdefra Splinter Cell takılcam controler ters geldi...

ama ses yok.... sistemde ses ile ilgili sorun yok..

-----
    bazı söylentiler var korsancılar dvd ye sığsın diye ses dosyaırnı silmişler....
    dogrumu oyun dvd içind rarlı biçimde geliyor. Hdd ye kurunca 5.76 gibi bişii oluyorr
    -----
    yarın kadıköye deyim isteyen varsa oyunu paylaşabilirm.....
    14.30 gibi

Çözüm Bekliyorum Arkadaşlar / Hata NNNErede

Ses Klasörleri ve içeriği şu şekilde;

Directory of: X:\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds\*.*
    11.11.2006 21:40 Sorted by Short Name
    Levels: All

X:\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds
    Echelon.ET0 133.321 A
    Echelon.SP0 6.528 A
    MAPS.SM0 1.197.855.623 A
    STREAM.SS0 1.038.253.086 A

4 files; 2.236.248.576 bytes

X:\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds\Fra
    MAPS.LM0 256.412.515 A
    STREAM.LS0 92.051.627 A

2 files; 348.464.128 bytes

X:\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds\Ger
    MAPS.LM0 313.745.011 A
    STREAM.LS0 91.366.664 A

2 files; 405.111.680 bytes

X:\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds\Int
    MAPS.LM0 292.592.209 A
    STREAM.LS0 94.441.928 A

2 files; 387.034.144 bytes

X:\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds\Ita
    MAPS.LM0 252.571.957 A
    STREAM.LS0 62.493.630 A

2 files; 315.065.568 bytes

X:\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds\Spa
    MAPS.LM0 211.055.661 A
    STREAM.LS0 62.081.112 A

2 files; 273.136.768 bytes

Total: 6 directories; 14 files; 3.965.061.120 bytes

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

quote:

Splinter Cell Double Agent çıktı aldım k.köyden 4 ytl:) dvd yukleim 5.6 GB bişiii.

Sizce Hata nerdedir.

Amd 2800 Athlon
    1024 ram / ati 1600pro.
    Epox 8kdaj

1024-768
    Herşey full gibi manayak güzel geldi bana ilkdefra Splinter Cell takılcam controler ters geldi...

-----
    dogrumu oyun dvd içind rarlı biçimde geliyor. Hdd ye kurunca 5.76 gibi bişii oluyorr
    -----
    14.30 gibi

Directory of: X:\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds\*.*

Echelon.ET0 133.321 A
    Echelon.SP0 6.528 A
    MAPS.SM0 1.197.855.623 A

MAPS.LM0 256.412.515 A
    STREAM.LS0 92.051.627 A

MAPS.LM0 313.745.011 A
    STREAM.LS0 91.366.664 A

MAPS.LM0 292.592.209 A
    STREAM.LS0 94.441.928 A

MAPS.LM0 252.571.957 A
    STREAM.LS0 62.493.630 A

MAPS.LM0 211.055.661 A
    STREAM.LS0 62.081.112 A

walla bende o kadar cok ses dosyasi eksikki pazartesi günü besiktastan alicam baklim fark edecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: samura92000

quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

quote:

Sizce Hata nerdedir.

Amd 2800 Athlon
    1024 ram / ati 1600pro.
    Epox 8kdaj

1024-768

-----
    -----
    14.30 gibi

Echelon.ET0 133.321 A
    Echelon.SP0 6.528 A
    MAPS.SM0 1.197.855.623 A

MAPS.LM0 256.412.515 A
    STREAM.LS0 92.051.627 A

MAPS.LM0 313.745.011 A
    STREAM.LS0 91.366.664 A

MAPS.LM0 292.592.209 A
    STREAM.LS0 94.441.928 A

MAPS.LM0 252.571.957 A
    STREAM.LS0 62.493.630 A

MAPS.LM0 211.055.661 A
    STREAM.LS0 62.081.112 A

walla bende o kadar cok ses dosyasi eksikki pazartesi günü besiktastan alicam baklim fark edecek mi

Alıntıları Göster
    direkt wizard dan kuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zderins

direkt wizard dan kuruyor.

Alıntıları Göster
    tek kelime xxxxxx
    "xxxxxx" adı bende saklı korsancı için söylenmiş güzel maniler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 12 Kasım 2006; 0:12:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mojo_jojo

Demo 1 GB ramin altında çalışmıyor.Acaba oyunun kendisi de çalışmaz mı.Ramim 768

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mojo_jojo

Demo 1 GB ramin altında çalışmıyor.Acaba oyunun kendisi de çalışmaz mı.Ramim 768

çalışır...denenmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

gforce 6600 ile sorunsuz çalışırmı sizce beyler?????
    6600'de SM3 olduğu için çalışır da görüntü ayarlarını en düşüğe alman lazım. Oyunun o kartla takılma yapma olasılığı yüksek.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

gforce 6600 ile sorunsuz çalışırmı sizce beyler?????
    6600'de SM3 olduğu için çalışır da görüntü ayarlarını en düşüğe alman lazım. Oyunun o kartla takılma yapma olasılığı yüksek.

tatminkar olunursa sorunsuz çalıştırıyor takılma yapmıyor ama ayarlar dediğim gibi düşürülecek ben sorunsuz oynuyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    ben oyunun orjinal versionu indiriyorum.herhalde 3 gün sonra biter.şu an daha 10.parttayım ve daha inmesi gereken 76part daha var.toplam boyut:nerdeyse 8GB.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

ben oyunun orjinal versionu indiriyorum.herhalde 3 gün sonra biter.şu an daha 10.parttayım ve daha inmesi gereken 76part daha var.toplam boyut:nerdeyse 8GB.

Alıntıları Göster
    oyunu bir türlü çalıştıramadım bu hata için napmam gerek

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI)

• quote:

Orijinalden alıntı: 2fast4u

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu ses sorununa çözüm lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: poseidonn

arkadaşlar şu ses sorununa çözüm lütfen

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 1gb 800mhz ddr 2 ram war 128mb ati radeon 9700 ekrankartı war oyun çalışırmı lütfen bi cevap gelsin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadknight_1991 -- 12 Kasım 2006; 11:29:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deadknight_1991

arkadaşlar bende 1gb 800mhz ddr 2 ram war 128mb ati radeon 9700 ekrankartı war oyun çalışırmı lütfen bi cevap gelsin!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deadknight_1991

sm3 desteği olmayan ekran kartları çalıştırmıyo diyolar yani senn ki çalıştırmaz malesef

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deadknight_1991

sm3 desteği olmayan ekran kartları çalıştırmıyo diyolar yani senn ki çalıştırmaz malesef

Alıntıları Göster
    deneyen warmı radeon 9700 de bazılırı 1gb ramde çalışıo diyolar bazıları ekran kartından bahsdiyo ayrıca tak çalıştır olarak alnların zaten dvdsinde sorun war eğer çalıştıran warsa 2.0 da haber wersin !!!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

cd sürücüleri gizleyip yada kablolarını çıkarıp daemon ile imaj dosyasıyla oyuna girmelisin. gamecopyworlds.com da sürücülerin gizlendiği program olacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

cd sürücüleri gizleyip yada kablolarını çıkarıp daemon ile imaj dosyasıyla oyuna girmelisin. gamecopyworlds.com da sürücülerin gizlendiği program olacaktı

Alıntıları Göster
    valla gizledim ama çalışmadı curerom falanda denedm daha denemekteyim bi çok program arada ses olayını çözen yok herhalde dimi??

• quote:

valla gizledim ama çalışmadı curerom falanda denedm daha denemekteyim bi çok program arada ses olayını çözen yok herhalde dimi??

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben oyunu daha almadım ama oyundaki sound klasöründeki sesleri boyutuna bakın hepsi aynıysa genellikle riplenmiş oluyor(boyutta düsük oluyor)
  • SELAM, NFS CARBON KURDUM
    AMA AÇILMIYOR
    RESTART APPLICATINON YAZIYOR NE YAPMALIYIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIGANE

SELAM, NFS CARBON KURDUM
    AMA AÇILMIYOR
    RESTART APPLICATINON YAZIYOR NE YAPMALIYIM
    arkadaslar 128lik radeon 9700 de çalıştıan warmı ben oynun menüsüfalan gelio tam açılıcak booom hata raporu:( cevap yazın 1gb da ram war offffffff yaaaa laptoplardada ekran kartı deismiyorki bu gidisle xbox360 alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadknight_1991

arkadaslar 128lik radeon 9700 de çalıştıan warmı ben oynun menüsüfalan gelio tam açılıcak booom hata raporu:( cevap yazın 1gb da ram war offffffff yaaaa laptoplardada ekran kartı deismiyorki bu gidisle xbox360 alıcam

Alıntıları Göster
    8 GB hani gelirde orjinal alırım dedim ama aral ithalat dağıtmayacağız diye yazmış(forumda).Başka oyun dağıtıcıları varmı yoksa yine diğer yöntemleremi başvuracağız.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.