mesut abi ne derse taha kardeşimiz ağzımdan aldın yok ben diycektim hep bu tarz şeyler söylüyor yapmacık geldi mesut abi ama sen on numarasın sana laf yok :)
taha nın " gez gör arpacıktan" anladığı tam bir the best of fail olmuş :)). sanırım gez i gezmek, görü görmek ve arpacığıda duymak olarak algılamış:) birde sende askerlik yaptın ne alaka ? sanki askerde savaşıyoruz sabahtan akşama kadar :).
Reserved.
mesut çevik surface nin pronunciation olayını bir kontrol et
Çok güzel bir programdı Talha biraz heycanlıydı ama olsun o kadar da olur. Çok keyifli bir sohpet olmus. ikinizede teşekkürler.
telefon oyunlarını pc de oynayabilirsiniz.Intel AppUp adında steam vari bir market açtı ve oyunlar orda.
peki s3 ün satmasıyla THQ nun iflası ne alaka :D
GTA V 24:35'de başlıyor.
O kadar geniş monitöre 1080p biraz abest kaçmamış mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: bahadrcakar
Merhaba,
Monitör 1080P değil ki :) 2560x1080 piksel çözünürlük sunuyor. 1080P, 1920x1080 pikseldir.
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Orijinalden alıntı: bahadrcakar
Merhaba,
Monitör 1080P değil ki :) 2560x1080 piksel çözünürlük sunuyor. 1080P, 1920x1080 pikseldir.
Peki yeni oyunlarda bu çözünürlüğe izin veriliyor mu, örneğin BF3'ü bu çözünürlükte oynayabilir miyiz (ekran kartı kaldırıyor varsayıyorum)?
Keyifli bir bölümdü.
mesut abi neden piyasadaki 23 veya 24 inc 3 d li monıtorlerı ıncelemıyorsunuz hepsını bir vıdeo'da inceleyin bzıde hangısını alalım dıye karar verelım lütfen
eleman askerlik yapmış beyler dağılın
Su 2si 1 videolarinin mobilden acilmamasi sorununa bir cozum bulmaniz lazim bu aralar pc de vakit gecuremedigim icin izleyemiyorum :((
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Orijinalden alıntı: bahadrcakar O kadar geniş monitöre 1080p biraz abest kaçmamış mı ?
Merhaba, Monitör 1080P değil ki :) 2560x1080 piksel çözünürlük sunuyor. 1080P, 1920x1080 pikseldir.
Benim yanlış anlamamdan ötürü kabul ediyorum (:
bune la herkes birilerine giydirme derdinde? göz gez arpacığın esas anlamını öğrenen sarılmış hemen klavyesine
söylemiştim o iksiri fazla içme gaz yapar...bak kustun işte böğğ :)
Çok keyifli bir bölüm olmuş. LG'nin ekranı hoşuma gitti. Bunun haricinde GTA'da zaman geçirme gafı on numaraydı:D
son anket sorusunu salladım.
akıcılık her türlü daha önemli. 30 fps de full grafik yerine 60 fps de düşük grafiği tercih ederim