Şimdi Ara

2si1: 'Eğlence dolu yeni nesil teknoloji programı!' 09.11.2012 video şov (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesut abi ne derse taha kardeşimiz ağzımdan aldın yok ben diycektim hep bu tarz şeyler söylüyor yapmacık geldi mesut abi ama sen on numarasın sana laf yok :)

• taha nın " gez gör arpacıktan" anladığı tam bir the best of fail olmuş :)). sanırım gez i gezmek, görü görmek ve arpacığıda duymak olarak algılamış:) birde sende askerlik yaptın ne alaka ? sanki askerde savaşıyoruz sabahtan akşama kadar :).

• Reserved.
  • mesut çevik surface nin pronunciation olayını bir kontrol et

• Çok güzel bir programdı Talha biraz heycanlıydı ama olsun o kadar da olur.
    Çok keyifli bir sohpet olmus. ikinizede teşekkürler.

• telefon oyunlarını pc de oynayabilirsiniz.Intel AppUp adında steam vari bir market açtı ve oyunlar orda.

• peki s3 ün satmasıyla THQ nun iflası ne alaka :D

• GTA V 24:35'de başlıyor.
  • O kadar geniş monitöre 1080p biraz abest kaçmamış mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

O kadar geniş monitöre 1080p biraz abest kaçmamış mı ?

Merhaba,

Monitör 1080P değil ki :) 2560x1080 piksel çözünürlük sunuyor. 1080P, 1920x1080 pikseldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

O kadar geniş monitöre 1080p biraz abest kaçmamış mı ?

Merhaba,

Monitör 1080P değil ki :) 2560x1080 piksel çözünürlük sunuyor. 1080P, 1920x1080 pikseldir.

Peki yeni oyunlarda bu çözünürlüğe izin veriliyor mu, örneğin BF3'ü bu çözünürlükte oynayabilir miyiz (ekran kartı kaldırıyor varsayıyorum)?
  • Keyifli bir bölümdü.

• mesut abi neden piyasadaki 23 veya 24 inc 3 d li monıtorlerı ıncelemıyorsunuz hepsını bir vıdeo'da inceleyin bzıde hangısını alalım dıye karar verelım lütfen
  • eleman askerlik yapmış beyler dağılın

• Su 2si 1 videolarinin mobilden acilmamasi sorununa bir cozum bulmaniz lazim bu aralar pc de vakit gecuremedigim icin izleyemiyorum :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar O kadar geniş monitöre 1080p biraz abest kaçmamış mı ?
    Merhaba, Monitör 1080P değil ki :) 2560x1080 piksel çözünürlük sunuyor. 1080P, 1920x1080 pikseldir.

Benim yanlış anlamamdan ötürü kabul ediyorum (:

• bune la herkes birilerine giydirme derdinde? göz gez arpacığın esas anlamını öğrenen sarılmış hemen klavyesine
  • söylemiştim o iksiri fazla içme gaz yapar...bak kustun işte böğğ :)

• Çok keyifli bir bölüm olmuş. LG'nin ekranı hoşuma gitti. Bunun haricinde GTA'da zaman geçirme gafı on numaraydı:D

• son anket sorusunu salladım.

akıcılık her türlü daha önemli. 30 fps de full grafik yerine 60 fps de düşük grafiği tercih ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.