Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyiki siyah almışım renk değişme sorunum yok ve jarz konusunda mail eşleşmesini kaldırdım face hesabını
    eklemedim whatsap ı sildim tuneinradioyu sildim yine de şarz çok çabuk bitiyor eski versiyonu indirdim gecen yükleyemedim hata verdi akşam tekrar deniycem bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zedkid -- 18 Aralık 2012; 15:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedkid

İyiki siyah almışım renk değişme sorunum yok ve jarz konusunda mail eşleşmesini kaldırdım face hesabını
    eklemedim whatsap ı sildim tuneinradioyu sildim yine de şarz çok çabuk bitiyor eski versiyonu indirdim gecen yükleyemedim hata verdi akşam tekrar deniycem bakalım
    Vodafonda kılıf vs getirdiler ama ekran jelatini kılıf ile 50 liraya patladı ama kılıf içinde de renk atarsa kvk yı basarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Vodafonda kılıf vs getirdiler ama ekran jelatini kılıf ile 50 liraya patladı ama kılıf içinde de renk atarsa kvk yı basarım

Alıntıları Göster
    sarı renk kararmaz en fazla kirlenir gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

Arkadaşlar bugün HTC türkiye desteğe kenarlardaki renk atma siyahlaşma sorununu sordum teknik servise göstermeniz lazım dedi :) Aman iyice siyahlaşsın öyle götürürüm şimdi uğraşamam KVK ile

bende sormuştum diğer renkler ve renk solması ile ilgili şöyle dediler

Sorunuz ile ilgili olarak, HTC Windows 8X cihazinin sari rengi bulunmaktadir, ama henuz Turkiyede bayilere sunulmadi. Ne zaman geleceyi konusunda gun ve tarih belli degildir.

Sorunuz ile ilgili olarak, HTC Win 8X cihazlarinin kirmizi rengi bulunmamaktadir, her hangi kapak degisimi soz konusu olamaz, eger cihazin kendiliginde olusan sorunsa, garanti kapsaminda onarimi saglanicaktir, kullanici hatasi olursa ucretli onarimi saglanicaktir. Cihazi asindirici derecede kulandiginizda dikkatli olmaniz gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

Yabancı bir sitenin çevirisinde htc 8x'in mhl desteği olmadığı yazıyordu. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi,telefonun görüntüsünü tv'ye aktarmak benim için önemli.

Mhl nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

quote:

Arkadaşlar bugün HTC türkiye desteğe kenarlardaki renk atma siyahlaşma sorununu sordum teknik servise göstermeniz lazım dedi :) Aman iyice siyahlaşsın öyle götürürüm şimdi uğraşamam KVK ile

bende sormuştum diğer renkler ve renk solması ile ilgili şöyle dediler

Sorunuz ile ilgili olarak, HTC Windows 8X cihazinin sari rengi bulunmaktadir, ama henuz Turkiyede bayilere sunulmadi. Ne zaman geleceyi konusunda gun ve tarih belli degildir.

Sorunuz ile ilgili olarak, HTC Win 8X cihazlarinin kirmizi rengi bulunmamaktadir, her hangi kapak degisimi soz konusu olamaz, eger cihazin kendiliginde olusan sorunsa, garanti kapsaminda onarimi saglanicaktir, kullanici hatasi olursa ucretli onarimi saglanicaktir. Cihazi asindirici derecede kulandiginizda dikkatli olmaniz gerekmektedir.

Alıntıları Göster
    Allah bu teknik servislerin eline düşürmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dildOsman

merhabalar;

iphone kullanıcısıyım, yakın zamanda 8x alacam son 10-12 sayfayı okudum, sanırım whatsapp yeni kullanıma açılmış. sorum şu whatsappda mesaj geldiği zaman sesli uyarı veriyormu? bu soruyu sormamdaki amaç arkadasımda samsungun bi modeli var( modelini bilmiyorum 2 yıllık felan bi telefon) mesela ona mesaj uyarısı gelmiyor ancak programı açtıgında görebiliyor mesajları. farklı bir işletim sistemi oldugu için sormak istedim.

teşekkürler.

evet sesli olarak uyarı mevcut aynı zamanda ana ekrandaki simgede okunmamış mesaj adedi de yazar

tek sıkıntısı ekranda görünmüyor, mesaj, mail, cevapsız çağrı hepsi kilit ekranında görünüyor ama ana sayfaya gitmeden whatsapp kutusundaki mesaj uyarısını göremiyorsun. onuda mesajlara eklemeleri gerek bence :)

Alıntıları Göster
    Telefonun çekimleri (s3 kullanan kuzenim fiyatını ve nasıl alıcağımızı ve ayrıca dün 9 tane telefoncuya gidip s3 ü kaça alırsınız bunu nasıl alırız diye sordu benide peşinden sürükledi)

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

Trump tovers pes turnuvasından

Ön kamerası (gece 2.30 3 civarı)

Odaklamak önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLord -- 18 Aralık 2012; 18:37:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Yabancı bir sitenin çevirisinde htc 8x'in mhl desteği olmadığı yazıyordu. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi,telefonun görüntüsünü tv'ye aktarmak benim için önemli.

Mhl nedir arkadaşlar?

Mhl adaptör ile telefon ekranınızı hd ekranlı televizyona aktarıyorsunuz. Çektiğiniz videoları Full hd tvde izliyorsunuz misal. S2de çok kullanırdım. Maalesef bu telefonda yok bu özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: insancapekinsanca

quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Mhl nedir arkadaşlar?

Mhl adaptör ile telefon ekranınızı hd ekranlı televizyona aktarıyorsunuz. Çektiğiniz videoları Full hd tvde izliyorsunuz misal. S2de çok kullanırdım. Maalesef bu telefonda yok bu özellik.

Alıntıları Göster
    Sonunda beklediğim orjinal hard shell kılıf geldi. Geçen hafta çarşamba eBay'den almıştım bugün elime ulaştı. Orjinal olmasından dolayı kılıf baya kaliteli, yumuşak bir yapısı ve cihazı sarıyor. Tuşların üstüne kendi tuşları geliyor ve dolayısıyla yan tuşlar çizilmeden korunuyor, ayrıca kilit tuşuna eskiden birazda olsa zorlanıyordum basarken şimdi o da rahatladı

• RapDialer adlı programı tavsiye ederim. Arama tuşlarına kolay ulaşım, rehber kayıtlarına t9 mantığıyla kolay erişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

Sonunda beklediğim orjinal hard shell kılıf geldi. Geçen hafta çarşamba eBay'den almıştım bugün elime ulaştı. Orjinal olmasından dolayı kılıf baya kaliteli, yumuşak bir yapısı ve cihazı sarıyor. Tuşların üstüne kendi tuşları geliyor ve dolayısıyla yan tuşlar çizilmeden korunuyor, ayrıca kilit tuşuna eskiden birazda olsa zorlanıyordum basarken şimdi o da rahatladı

hayırlı olsun Sakin olmak lazımmış değil mi ? Bu arada ben sürekli kullanmıyorum telefon L920 gibi oluyor
  • quote:

quote:

hayırlı olsun Sakin olmak lazımmış değil mi ? Bu arada ben sürekli kullanmıyorum telefon L920 gibi oluyor

ben almam arkadas.. siyahlasirsa da direk siyahlasmaz ya.. once parlement mavisi sonra gece mavisi sonra siyah gibi gibi ve ardinda siyah.. daha noolsun..:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

quote:

quote:

ben almam arkadas.. siyahlasirsa da direk siyahlasmaz ya.. once parlement mavisi sonra gece mavisi sonra siyah gibi gibi ve ardinda siyah.. daha noolsun..:))

siyaha laf mı var noluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

quote:

quote:

siyaha laf mı var noluyor

Alıntıları Göster
    Beats Audio güncelleme aldı, görünürde bir değişiklik yok belki equalizer gelmiştir diye heyecan yaptım ama gelmemiş. Kulaklıkla müzik dinlerken hışırtı cızırtı olanların belki sorununu çözer

• quote:

Beats Audio güncelleme aldı, görünürde bir değişiklik yok belki equalizer gelmiştir diye heyecan yaptım ama gelmemiş. Kulaklıkla müzik dinlerken hışırtı cızırtı olanların belki sorununu çözer

bu güncelleme nasıl geldi sana kardeş
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bide güncellemeler hakkında bilgi notu olsa süper olucak .

• quote:

quote:

Marketplace üzerinden geldi bu sabah

• quote:

quote:

nokia konusunda güncellemelerin linklerini paylaşıyorlar. marketten güncelleme bildirisi almayanlar linke tıklıyor, markete gidiyor direk, güncelliyorsun.

şebeke
    erişim
    ses
    ekstralar+ bilgi

gibi market uygulaması olayan güncellemeleri rahatlıkla alıyoruz.

bu sizin güncellemeninde bir linki vardır kesin. onu bulsanız telefonun browserından linke tıklayınca direk yaparsınız güncellemeyi.

markette bendede çıksında diye beklemeye gerek kalmaz.

• Bahsi geçen uygulamalar marketplce üzerinde aranınca bulunuyorsa link vermek kolay, htc hub vs. bunların linki var ama beats audio program olarak bulunmuyor markette

• quote:

Bahsi geçen uygulamalar marketplce üzerinde aranınca bulunuyorsa link vermek kolay, htc hub vs. bunların linki var ama beats audio program olarak bulunmuyor markette

örnek verdiğim şebeke, veri sağlayıcı, ses gibi uygulamalar normalde markette aratınca çıkmıyor. ama işte bulanlar buluyor linki. sizin beats de aramada çıkmaz ama bir yerde market linki vardır.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.