Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slaxis

quote:

Orijinalden alıntı: niegara34

Teşekkür ederim bende memnun oldum
    Windows Phone da tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak dizimag de dizi seyredebiliyormusunuz, bende sesler kesik kesik geliyor da acaba bende mi bir arıza var

şimdi açtım dizimagden bir bölüm. gayet normaldi seste ya da görüntüde bir takılma yoktu. (wi-fi bağlantısı ile)

Normal ie ile açtın değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uygun görürseniz ya whatsapp yada skype paylaşımına gidelim birbirimizle daha çabuk haberleşmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: microline34

Arkadaşlar uygun görürseniz ya whatsapp yada skype paylaşımına gidelim birbirimizle daha çabuk haberleşmek için
    wp8 kullanıcılar kulübü facebook grubu

https://www.facebook.com/groups/128422110645449/
  • quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

Sevgili konu sakinleri malum 8x kullanıcıları olarak sayımız artıyor ve artık bir imza oluşturalım ve konuyu iyice canlandıralım diyoruz. Bu sebep ile excalibur21 ve cank1981 ile konuştuk ve konuyu buradan konuşmaya karar verdik. İmza olarak hali hazırda cank1981'in imzası hoş aslında ama her türlü öneriye de açığız.

Fikirlerinizi bekliyoruz, sizler ne düşünüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    şu fiziksel tuşların titreşimi kapatabilen biri varsa beri gelsin (geri , başlat, arama tuşları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vmyrd -- 18 Kasım 2012; 11:55:12 >

• Facebook dan hoşlanmıyorum hatta hesabım dahi yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

Orijinalden alıntı: vmyrd

merhaba komutanlar :) ben de yeni bir 8x kullanıcısı olarak acemiliğimi gidermek için uğraşıyorum.

telefon ayarları ile ilgili olarak birkaç sorum olacaktı.

>ilk olarak mağazadan bişey indiremiyorum. seçtiğim uygulamayı indir diyorum ama yükleme hiç başlamıyo sürekli yükleniyor yazısı akıyor üstte

>kapasitif tuşların titreşimini bir türlü kapatamadım.

>forumdaki ekran görüntüsünde uçak modu wifi ve veri deseni vardı onlar çok kullanışlı duruyor onları nasıl başlangıç ekranına alırım.

açıkçası çok hevesli aldım telefonu ama şimdi biraz soğudum. ama yine wp8 den vazgeçmem.

LÜTFEN SORULARIMA AYRINTILI CEVAP VERİRSENENİZ ÇOOOOOOOOK MUTLU OLURUM.

saygılar komutanlar :)

wi-fi uçuş modu için ek program kullanıyorum İstediğiniz kısayolu seçip pinleyin ana ekrana

Burda alabilrsiniz ConnectivityShortcuts

tamam programla hallettim de şu fiziksel tuşların titreşimine de bir çare olsaydı iyi olurdu (geri , başlat, arama tuşları)

sorularıma cevap veren bütün arkadaşlara çok teşekkürler.

• İlk sayfada ONE X Ve HTC 8X fotoğraf karşılaştırmasını gördümde güldüm.One X daha iyi çekmesine rağmen çamur gibi çektiğini göstermek adına uğraşılmış resmen.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4212&idPhone2=4320&idPhone3=4975

Not:One X ya da HTC kullanıcısı değilim.Yukarıdaki linkteki karşılaştırmayı inceleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

İlk sayfada ONE X Ve HTC 8X fotoğraf karşılaştırmasını gördümde güldüm.One X daha iyi çekmesine rağmen çamur gibi çektiğini göstermek adına uğraşılmış resmen.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4212&idPhone2=4320&idPhone3=4975

Not:One X ya da HTC kullanıcısı değilim.Yukarıdaki linkteki karşılaştırmayı inceleyin

Yanlız biz orada arkda kameralarda pek fark yok demiştik Bizim fark dediğimiz alan ön kameradır lütfen dikkat

• quote:

quote:

İlk sayfada ONE X Ve HTC 8X fotoğraf karşılaştırmasını gördümde güldüm.One X daha iyi çekmesine rağmen çamur gibi çektiğini göstermek adına uğraşılmış resmen.

Yanlız biz orada arkda kameralarda pek fark yok demiştik Bizim fark dediğimiz alan ön kameradır lütfen dikkat

ön kameranın karşılaştırıldığınıda burda gördüm.neyse pardon hocam.

• quote:

quote:

quote:

Windows Phone da tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak dizimag de dizi seyredebiliyormusunuz, bende sesler kesik kesik geliyor da acaba bende mi bir arıza var

şimdi açtım dizimagden bir bölüm. gayet normaldi seste ya da görüntüde bir takılma yoktu. (wi-fi bağlantısı ile)

normal internet explorer ile açtım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Türkiye' de satılan modelde LTE var mı arkadaşlar biliyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67F5FEFCC

Türkiye' de satılan modelde LTE var mı arkadaşlar biliyor musunuz ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar pili kesin olarak kaç gün gidiyor? android x10 mini telefonumu günde 3 kez şarj ettiğim oluyor htc 8x veya lumia920 2-3 gün gidiyorsa almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

ön kameranın karşılaştırıldığınıda burda gördüm.neyse pardon hocam.

2,1 Mpx geniş açı ve 1080p video çekim yapıyor ya ondan karşılaştırılıyor. Şu anda en iyi ön kamera

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar pili kesin olarak kaç gün gidiyor? android x10 mini telefonumu günde 3 kez şarj ettiğim oluyor htc 8x veya lumia920 2-3 gün gidiyorsa almayı düşünüyorum

piyasadaki hiçbir smartphoneun şarjı 3 gün gitmez zaten arkadaşım. çok kurcaladığında 1 güne yakın. az-orta kullanımda 2 gün gider şarjı maksimum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

piyasadaki hiçbir smartphoneun şarjı 3 gün gitmez zaten arkadaşım. çok kurcaladığında 1 güne yakın. az-orta kullanımda 2 gün gider şarjı maksimum.

yuh ya hakkaten yuh o kadar özelliği koymasalar keşke de 3 gün gitse en azından. cidden telefonumdan tiksindim bu yüzden, 2 saatte bile şarjını bitirebiliyorum telefon dediğin böyle olmamalı. neyse yapacak bişey yok...
  • Arkadaşlar bende bırde internetten bıdeo yada bırsey izlerken ses çok az geliyor. Dızı mağ açtım yıne öyle. Ayrıca bir arka sayfada kamera ıle ılgılı bir soru sordum. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tşk. Tlf. Kapatıp açınca düzeldi

• Telefonu açıp kapayıncaya düzenldı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: draguh

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Nihayet ana konu açılmış biraz burayada cihazla ilgili resim koyalım...

Cihazınız çok güzel.

Alıntıları Göster
    Cihazı Electro World de incelemiştim akıcılık, ekran, tasarım, kamera, ses olarak gerçekten harika geriye sadece W8 e alışmak kalıyor.
  • Yukarda bir arkadaş daha sormuş ama cevap yazan olmamış. Daha önce ben de sormuştum.
    şu kapasitif tuşların titreşimini kapatabilen biri var mı(geri , başlat, arama tuşları)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.