Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

Orijinalden alıntı: almamater

Bende az önce siparişi vererek telefon için bekleyişe geçtim. Galaxy Nexus'tan geçiyorum iyimi ettim yoksa kötümü hala bilemedim :D Android artık kabak tadı vermişti telefon olarakta herhangi bir iphone kullanmak istemediğimden sanırım en doğru tercihi yaptım ama hala içim rahat değil :D

hayırlı olsun biraz süre tanıyın WP ye :) yaza doğru güzel bir marketi olacak ama ses olarak mükemmel bir tel aldınız

market ile alakalı çok sorunum yok öyle uygulama delisi değilim açıkçası. Popüler sosyal uygulamarın sorunsuz olarak kullanılabilmesi yeterli benim için fakat olmasa da en azından mobil site ile de idare edebilirim bir süre. Beats audio gerçekten önemli bir etkendi bu telefonu tercih etmemde.
    Bir de sorum var, telefondan film / dizi vs izleme (torrent + altyazı ) durumu varmı? Bu da benim için gerçekten çok önemli bir ihtiyaç yoksa mecburen destekçi tablet almam gerekecek bu cihazın yanına

• quote:

quote:

quote:

Bende az önce siparişi vererek telefon için bekleyişe geçtim. Galaxy Nexus'tan geçiyorum iyimi ettim yoksa kötümü hala bilemedim :D Android artık kabak tadı vermişti telefon olarakta herhangi bir iphone kullanmak istemediğimden sanırım en doğru tercihi yaptım ama hala içim rahat değil :D

hayırlı olsun biraz süre tanıyın WP ye :) yaza doğru güzel bir marketi olacak ama ses olarak mükemmel bir tel aldınız

market ile alakalı çok sorunum yok öyle uygulama delisi değilim açıkçası. Popüler sosyal uygulamarın sorunsuz olarak kullanılabilmesi yeterli benim için fakat olmasa da en azından mobil site ile de idare edebilirim bir süre. Beats audio gerçekten önemli bir etkendi bu telefonu tercih etmemde.
    Bir de sorum var, telefondan film / dizi vs izleme (torrent + altyazı ) durumu varmı? Bu da benim için gerçekten çok önemli bir ihtiyaç yoksa mecburen destekçi tablet almam gerekecek bu cihazın yanına

fullfilmizle.com dan film izleniyor fakat altyazı destekli bir uygulama yok şu anda vlcplayerı bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cank1981 -- 5 Mart 2013; 14:21:01 >

• Arkadaşlar merhaba

bu sabah uyandığımda 8x ime güncelleme geldi. Kurdum yükledim hemen ama hiç Bi yerde Bi habere rastlamadım. Forumda da konuşulmamış daha. Bilgisi olan, güncellemeyi alan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xandercan

Arkadaşlar merhaba

bu sabah uyandığımda 8x ime güncelleme geldi. Kurdum yükledim hemen ama hiç Bi yerde Bi habere rastlamadım. Forumda da konuşulmamış daha. Bilgisi olan, güncellemeyi alan var mı

ben sabah tarattım göremedim az önce baktım yine yoktu FW sürümü ne oldu acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xandercan

Arkadaşlar merhaba

ben sabah tarattım göremedim az önce baktım yine yoktu FW sürümü ne oldu acaba

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar

geçen hafta bende HTC 8x aldım oldukça memnunun. Ufak bir sorum olcak, windowsphone sitesine ilk girdiğimde telefonu buldan haritada telefonun yerini gösteriyordu ancak daha sonraki girişlerimde haritayı göremedim neden olmuş olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogumruk

merhaba arkadaşlar

geçen hafta bende HTC 8x aldım oldukça memnunun. Ufak bir sorum olcak, windowsphone sitesine ilk girdiğimde telefonu buldan haritada telefonun yerini gösteriyordu ancak daha sonraki girişlerimde haritayı göremedim neden olmuş olabilir?

Alıntıları Göster
    hepsiburada sağolsun telefonu 2 gündür tedarik edemedi. bir aksilik olmaz umarım
  • quote:

hepsiburada sağolsun telefonu 2 gündür tedarik edemedi. bir aksilik olmaz umarım

Alıntıları Göster
    Telefon ile hangi kulakliklar calisiyor guzel bir kulaklik onerirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

Telefon ile hangi kulakliklar calisiyor guzel bir kulaklik onerirmisiniz ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar telegonu almayı düşünüyorum s3 ve bunun arasında kaldım tek sorun yaz boyutu büyütormu birde şarjı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrttn/bora

Arkadaşlar telegonu almayı düşünüyorum s3 ve bunun arasında kaldım tek sorun yaz boyutu büyütormu birde şarjı nasıl?

yazı boyutu için ayarlama yapabilrsiniz windowstaki gibi yazı boyut seçenekleri var. Şarj 1 gün civarı ama 1 günü geçmez
  • quote:

quote:

yazı boyutu için ayarlama yapabilrsiniz windowstaki gibi yazı boyut seçenekleri var. Şarj 1 gün civarı ama 1 günü geçmez

1 gün rahatmı gdiyor yoksa günün sonunda şarj bitiyormu oyun oynamayacağım belki arada az internet facebook felan
  • quote:

quote:

quote:

1 gün rahatmı gdiyor yoksa günün sonunda şarj bitiyormu oyun oynamayacağım belki arada az internet facebook felan

Alıntıları Göster
    30 dak konuşma / günde 2 saat wi-fi / 3 saat müzik ile 15-18 saat arası gidiyor. Yanlız whatsapp kullanırsanız pil ömrünü bayağı yiyor

• quote:

30 dak konuşma / günde 2 saat wi-fi / 3 saat müzik ile 15-18 saat arası gidiyor. Yanlız whatsapp kullanırsanız pil ömrünü bayağı yiyor

Alıntıları Göster
    http://tinypic.com/r/11alhcy/6
    http://tinypic.com/r/1043j95/6

bende değerler hep böyle normal kullanıyorum tatminkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battlestar DH -- 8 Mart 2013; 14:38:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

Alıntıları Göster
    nokia'nın n-drive navigasyon programı tüm wp'lere açık olacak denmişti, bazı ülkelerde bu gerçekleşti. Türkiye'de de olacağı kesin mi arkadaşlar, olmaması için bir neden yok aslında. mail atıp sormak lazım, nereye mail atabiliriz?

• quote:

bu çok iyi 1800 mah batarya için, çok teşekkürler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

teşekküler 2. link photo sop etkisi yaptı bende:)
  • quote:

quote:

bu çok iyi 1800 mah batarya için, çok teşekkürler:)

yani zaten windows phone fazla pil harcamıyor. Şu anda şu makaledekileri deniyorum bakalım şarj nekadar gidecek

http://wp8user.wordpress.com/2013/03/08/windows-phoneumuzun-bataryasini-kalibre-ediyoruz/

• quote:

Orijinalden alıntı: ogumruk

merhaba arkadaşlar

telefonu bul özelliğinin çalışması için telefon ve market hesabının aynı bölge olması gerekiyo, büyük iht. telefonda amerika olarak ayarlamışsın ayarı bu yüzden bilgisayarından tarayıcı ile markete girince sayfanın en altında türkiye yazıyo ona tıklayıp United States seçersen find my phone açılacaktır
  • Here maps on numara güzel bir navigasyın tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmed1809

Bu mesaj silindi.
    arkadaşlar blogdan sonra web sayfamızda test yayınındahttp://www.windowsphoneturkiye.info/
  • Arkadaşlar telefonda mikro sim kart mi kullanılıyor?

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.