Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aya orjinalini alırız
  • oyunda arabalar çok deli ya. yalnız bazı bölümler insanı deli edebiliyor. çok sağlam araba olmadan geçmek acaip zorlaşıyor.

ormandır dağdır şudur budur grafikleri crysis le dahi yarışabilir o kadar diyim
  • Hakikatten süper bir oyun kime resimleri gösterdiysem bu oyunu mutlaka almam lazım diyoBence bu oyunun firması köşeyi döndüTabi erteleyip milleti daha fazla oyundan soğutmazlarsa
  • Ya arkadaşlar bir sorum daha olacakOnline oynamamın kotaya etkisi olurmu benim adsl kotalıda
  • Bişey olacağını zannetmiyorum..Neredeyse 1.5 sene Knightonline oynadım kotada filan sorunum olmadı..Yani meraklanma
  • Teşekkür ederim arkadaşım çok sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Bişey olacağını zannetmiyorum..Neredeyse 1.5 sene Knightonline oynadım kotada filan sorunum olmadı..Yani meraklanma
  • Ne kadar kullandığına bağlı. Her ay kotayı sonuna kadar kullanıyorsan diğer kullanımından biraz kısman gerekecektir tabii. Aylık 300MB civarı yer diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quad_65 -- 18 Şubat 2007; 0:57:42 >
  • Gene ertelenmişş Bu atarı dalga geçiyor bizleeeee

• quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

Gene ertelenmişş Bu atarı dalga geçiyor bizleeeee

Ciddimi sölüyosun..
    Bu işin şakası kawga sebebidr...

• ertelenmedi yav , arkadaş son ertelenmeden bahsediyor
  • off kalbime iniiodu wallaa son dkkada yetiştin..
  • ATARI'de çalışan teyzemin oğlu ile görüştüm bugün, oyunun 2008'e ertelenme ihtimali varmış.

• 2008 biraz az değilmi şunu 2018 e erteleseler ya
    quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

ATARI'de çalışan teyzemin oğlu ile görüştüm bugün, oyunun 2008'e ertelenme ihtimali varmış.

• Şaka bir yana bunlar bir daha ertelerlerse basarım o atari firmasını yeter artık milleti beklettikleri ya
  • bu atari ut2004 oynunun orjinal k€y lerini yanlış basmış ve kutulamışdı. sifredeki 1 ler 7 olabilir, 8 ler B olabilir, 7 ler z olabilir türevindende bi açıklama yapmışdılar internette.. çok komikti 3 sene once 80ytl verip oynun orjinalini alıp sahte k€yle oynamıştım.
  • Ya arkadaşlar TDU gelince gurup kurup online oynayalımmıoraların tozunu artıralımne dersiniz varmısınız
  • quote:

ATARI'de çalışan teyzemin oğlu ile görüştüm bugün, oyunun 2008'e ertelenme ihtimali varmış.

o teyzenin oğluna söle kopyaları hazırlasın

@brave_knight

tabiki yaparız arkadaşım hamachi den filan ayarlarız

he bu arada martın 2sine kadar iyi bi direksiyon seti almam gerekiyor..şöyle f/p bi set önerirmisiniz..2. elden de alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 18 Şubat 2007; 16:47:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

quote:

o teyzenin oğluna söle kopyaları hazırlasın

@brave_knight

tabiki yaparız arkadaşım hamachi den filan ayarlarız

he bu arada martın 2sine kadar iyi bi direksiyon seti almam gerekiyor..şöyle f/p bi set önerirmisiniz..2. elden de alabilirim

Ben pegasus aldım çok fonksiyonlu bir diresiyon seti 63 ytl ye aldım ama şimdiki fiyatı Erzincanda 78 ytl olmuş belki Malatyada daha ucuzdur ama başka setlerde var senin için fiyatlarını araştırıp mesaj atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave_knight -- 18 Şubat 2007; 17:28:05 >

• oncelikle selam arkadaslar :D bu oyunu buyuk bir merakla bekliyorum ama oynayabilmem icin sizce sistemim yeterli mi :S eger degilse nerelere onem vermem gerekir sistemim soyle NVIDIA Geforce FX 5700LE intel pentium 4 CPU 3.00GHZ 512MB RAM :D simdiden tskler
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.