Şimdi Ara

Root kullanıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslaşlar ben mysql le yeni başladım pma dan mysql baglantısı yapıp root olan kullanıcıyı değiştirdim ve ondan sonra bidaha veritabanına bağlanamadım yardım colursanız sevinirim::)

• yeniden kur bisi degistirmeye kalkma:)
  • yeniden kurdum ama söle bişi var root kullanıcısı şifresiz ben bunu pma dan imtiyazlardan değiştiriyorum.değiştirdiğim zaman pma ya giremiyorum.ilk kurulumda pma bana uyarı veriyo root kullanıcısını değiştirin die ondan dolayı değiştiriyorum.izlemem gereken yolu kısaca yazarsanız sevinirim .. yardımlarınız için teşekkürler..
  • Ne icin kullaniyorsun sql serveri? Odev falansa birak bos kalsin ne diye degistirmeye calisiosunki?
  • HEM ÖDEV HEMDE ONLİNE HİZMETE SUNMAK İSTİYORUM KONU O YANİ .... BİDE BEN COK ACEMİYİM YANİ ANLICAN...HERKESİN FAYDALANABİLCEĞİ Bİ KAKYNAK SİTE WEB DERSLERİ SİTESİ YAPCAM VE İÇİNDE HAZIR FORUM KULLANCAM BEN MYSQL DE O HAZIR FORUMU KURDUM Bİ KEZ BAĞLANDIM İKİNCİ BAĞLANMAYA CALIŞTIGIMDA BANA CONF.İNF İÇİNDEKİ KULLANICI ADI VE PAROLAYI DEĞİŞTİRİN DİOO ...........NEREYİ DEĞİŞTİRCEĞİMİ TAM OLARAK BİLMİYORUM.
    BİDE BİLDİĞİN PHP İLE YAZILMIİŞ HAZIR Bİ KAC DOSYA İNDRİREBİLCEĞİM Bİ SİTE VARMI_???İLGİLENDİĞİN İÇİN SAOL
  • kardes yeni basliosan easyphp kur. apache+mysql+phpmyadmin kuruyor. phpmyadmin ile sql islerini cok kolay bi sekilde yapabilirsin. php kodlari icinde googla php tutorial, php example yazman yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.