Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
161.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: allegra168

Arkadaşlar yeri deil biliyorum ama sıkıştığım için burdan da arayan olursa diye buraya yazmak istedim , S4 işlemcili One S mi satıyorum ilgilenen olursa burdan ulaşabilirsiniz

Teşekkürler..

http://www.sanalpazar.com/Htc-One-S__isp6219263

Alıntıları Göster
    -HTC hub yok
    -Ea Gamebox diye bir uygulama geldi
    -kaydırmalar çok güzel olmus ufak takılmalar hiç kalmamış
    -yazılar daha net görünüyor gibi geldi bana :)
    -mesaj bölümündeki kişiselleştirmeler güzel olmuş whatsapp gibi
    -Google now biraz daha siri gibi olur diye düşünüyordum ama öyle değil ama gayet hızlı (siri nasılsın sorusuna cevap veriyordu :) )
    -JB güncellemesi ile Playstation Mobile uygulamasınıda kurabiliyoruz ayrıca
    -müzik dinlerken telefonun kendi hoparlöründen daha net geliyor gibi geldi :)

şimdilik bu kadar :) birazdan telefonu fabrika ayarlarına getireceğim. uygulamaları vs baştan kuracağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzikielli -- 4 Şubat 2013; 18:11:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

-HTC hub yok
    -Ea Gamebox diye bir uygulama geldi
    -kaydırmalar çok güzel olmus ufak takılmalar hiç kalmamış
    -yazılar daha net görünüyor gibi geldi bana :)
    -mesaj bölümündeki kişiselleştirmeler güzel olmuş whatsapp gibi
    -Google now biraz daha siri gibi olur diye düşünüyordum ama öyle değil ama gayet hızlı (siri nasılsın sorusuna cevap veriyordu :) )
    -JB güncellemesi ile Playstation Mobile uygulamasınıda kurabiliyoruz ayrıca
    -müzik dinlerken telefonun kendi hoparlöründen daha net geliyor gibi geldi :)

şimdilik bu kadar :) birazdan telefonu fabrika ayarlarına getireceğim. uygulamaları vs baştan kuracağım..

Alıntıları Göster
    güncelleme alan arkdşlar hayırlı olsn :) S4 benım hala yok ya oha ya S4 olupta guncelleme almyan varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: western__

güncelleme alan arkdşlar hayırlı olsn :) S4 benım hala yok ya oha ya S4 olupta guncelleme almyan varmı acaba ?

Alıntıları Göster
    arada bir klavye sesi zil sesi ekran kilit sesi arka hoparlorden değilde ahizeden geliyor bunun nedeni nedir arkadaslar JB den önce yoktu bu durum
  • quote:

Alıntıları Göster
    güncellemeniz hayırlı olsun geç de olsa geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

dostum yazmış oldugum sıkıntıyla alakalı bir fikrin varmı :) sen daha iyi biliyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

quote:

dostum yazmış oldugum sıkıntıyla alakalı bir fikrin varmı :) sen daha iyi biliyorsun :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar telefonda mesajlar, kişiler, galeri vs. tüm kişisel bilgileri pcye nasıl yedekleriz, fabrika ayarlarına dönüş yapacağım ve bilgiler kaybolsun istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KabesTr

Arkadaşlar telefonda mesajlar, kişiler, galeri vs. tüm kişisel bilgileri pcye nasıl yedekleriz, fabrika ayarlarına dönüş yapacağım ve bilgiler kaybolsun istemiyorum

Alıntıları Göster
    google play den dosya indiremiyorum ya
  • quote:

arkadaşlar S3 kullanıcılarından bir ricam var. bootlader açılışında en başta ne yazıyor ?

bende "VLE PVT SHIP S-ON RL" yazıyor S4 olduğu için.

S3 te ne yazdığını bilmem gerekiyor. konu için bir şeyler ekliyorum. acil lazım.

bu işlemi nasıl yapacağımı anlatırsan seve seve bakar eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KabesTr

GO backup pro uygulamasıyla telefonun sd kart bölümüne yedekleyebilirsiniz. Ya da Myphonexplorer programıyla bilgisayara yedek alırsınız

http://www.modbile.com/pc-programs/myphoneexplorer.html

• quote:

Orijinalden alıntı: semih56

quote:

arkadaşlar S3 kullanıcılarından bir ricam var. bootlader açılışında en başta ne yazıyor ?

bende "VLE PVT SHIP S-ON RL" yazıyor S4 olduğu için.

S3 te ne yazdığını bilmem gerekiyor. konu için bir şeyler ekliyorum. acil lazım.

bu işlemi nasıl yapacağımı anlatırsan seve seve bakar eklerim.

Alıntıları Göster
    4.1.1 ii yükledikten sonra yada önce bir şey yapmamız gerekiyor mu ?

• quote:

Var hocam daha hala gelmedi meret. Joystick için istiyorum bir an önce gelmesini.
  • Arkadaşlar banada güncelleme geldi ve guncellemeden önce ilk napicam fabrika ayarlarina donup oylemi guncellemeliyom yoksa ilk guncelleyip sonra mi fabrika ayarlarina donmeliyim yada ilk fabrika ayarlarina dönüp guncelleyip sonra.tekrar mi fabrika ayarlarina geri donmeliyim ? Son sorum su ana.kadar o kadar program,oyun yükledik,fotograf,video çektik bunları tek tek pcye.nasıl aticam baska yolu yok mu bunun arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olliti

Arkadaşlar banada güncelleme geldi ve guncellemeden önce ilk napicam fabrika ayarlarina donup oylemi guncellemeliyom yoksa ilk guncelleyip sonra mi fabrika ayarlarina donmeliyim yada ilk fabrika ayarlarina dönüp guncelleyip sonra.tekrar mi fabrika ayarlarina geri donmeliyim ? Son sorum su ana.kadar o kadar program,oyun yükledik,fotograf,video çektik bunları tek tek pcye.nasıl aticam baska yolu yok mu bunun arkadaşlar

valla ben de anlamadım nasıl yapacağımızı 600mb dosya % 70 e geldi iptal ettim yüklediğim onca şey gider yedekleme almadım diye bi öğrenelim de ona göre yapacağız artık bekliyoruz bilen birinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinnix

quote:

Arkadaşlar banada güncelleme geldi ve guncellemeden önce ilk napicam fabrika ayarlarina donup oylemi guncellemeliyom yoksa ilk guncelleyip sonra mi fabrika ayarlarina donmeliyim yada ilk fabrika ayarlarina dönüp guncelleyip sonra.tekrar mi fabrika ayarlarina geri donmeliyim ? Son sorum su ana.kadar o kadar program,oyun yükledik,fotograf,video çektik bunları tek tek pcye.nasıl aticam baska yolu yok mu bunun arkadaşlar

valla ben de anlamadım nasıl yapacağımızı 600mb dosya % 70 e geldi iptal ettim yüklediğim onca şey gider yedekleme almadım diye bi öğrenelim de ona göre yapacağız artık bekliyoruz bilen birinden...

Aynen kardeşim bilen biri ciksada şunun yolunu yordamini bi söylese

• Arkadaslar bi yardım edin hayriniza

• Ben direk guncedim rehber uygulamalar resimler duruyo guncellme süper olmuş

• Çok şükür bakım güncelleme varmi dedim bi çıktı 4.1.1 yüzümde bi tebessüm oluştu...

• Yaa arkadaşlar lütfen yardım edin artık. Bana da güncelleme geldi fakat daha guncellemedim.. guncellemek için şöyle mi yapicaz öncelikle ?
    1. Telefonu fabrika ayarlarina dondurup guncelleyip sonra tekrar fabrika ayarlarina döndürme ?
    2. Guncellemeden sonra fabrika ayarlarina döndürme
    3. Guncellemeden önce fabrika ayarlarina döndürme ?

Ayrıca telefondaki onca oyun,uygulama,resim,videoyu nereye depolucaz bu kadar uygulama çöpe mi godicek? Son sorum fabrika ayarlarina dönmeden önce bellek temizleme de yapılıyormuş galiba o ne iş ? Soruların bu kadar şimdiden teşekkürler.

• quote:

Yaa arkadaşlar lütfen yardım edin artık. Bana da güncelleme geldi fakat daha guncellemedim.. guncellemek için şöyle mi yapicaz öncelikle ?
    1. Telefonu fabrika ayarlarina dondurup guncelleyip sonra tekrar fabrika ayarlarina döndürme ?

Ayrıca telefondaki onca oyun,uygulama,resim,videoyu nereye depolucaz bu kadar uygulama çöpe mi godicek? Son sorum fabrika ayarlarina dönmeden önce bellek temizleme de yapılıyormuş galiba o ne iş ? Soruların bu kadar şimdiden teşekkürler.

uygulamaların yedekleri nasıl alınıyor bilmiyorum ben video müzik resimlerimi bilgisayara attım. sonra güncellemeyi yükledim arkasından fabrika ayarlarına döndüm. daha sonra uygulamaları tekrar kurdum 30 tane falan uygulama kullandığım için sorun olmadı benim için.
    bellek temizleme dediğiniz sanırım fabrika ayarlarına girerken bi bölüm var orda telefon bellegini temizle (müzik, resim, video) yazıyo o işaretli ise onları da siliyo ben hep işaretleyip yaptığım için işaretli değilse tutuyo mu tam emin değilim açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: ssrorschach

quote:

Yaa arkadaşlar lütfen yardım edin artık. Bana da güncelleme geldi fakat daha guncellemedim.. guncellemek için şöyle mi yapicaz öncelikle ?

uygulamaların yedekleri nasıl alınıyor bilmiyorum ben video müzik resimlerimi bilgisayara attım. sonra güncellemeyi yükledim arkasından fabrika ayarlarına döndüm. daha sonra uygulamaları tekrar kurdum 30 tane falan uygulama kullandığım için sorun olmadı benim için.
    bellek temizleme dediğiniz sanırım fabrika ayarlarına girerken bi bölüm var orda telefon bellegini temizle (müzik, resim, video) yazıyo o işaretli ise onları da siliyo ben hep işaretleyip yaptığım için işaretli değilse tutuyo mu tam emin değilim açıkcası

Kardeş bi yerde okuduguma göre güncelleme yapmadan önce fabrika ayarlarina dönmek gerekiyormuş ve güncelleme yaptıktan sonra tekrar fabrika ayarlarina dönmek gerekiyormuş ben bunu merak ediyorum da

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.