Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaslar hero icin buyincoins.com sitesine sipariş vereceğim. Kargo ücreti ne kadar alınıyor. Ben kutahyadayim

china post ile gelmesini istiyorsanız kargo ücreti yok

Teşekkür ederim. Hero 2 bulamadım. Satışını yApan site varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hero 2 daha cikmadi hocam

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar hero icin buyincoins.com sitesine sipariş vereceğim. Kargo ücreti ne kadar alınıyor. Ben kutahyadayim

china post ile gelmesini istiyorsanız kargo ücreti yok

Teşekkür ederim. Hero 2 bulamadım. Satışını yApan site varmi?

Çıksa adetli alıcam geciktirdiler iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: mermo

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinos

quote:

Az önce PTT sitesinden baktım, benim Hero için -Gümrüğe sevk edilidi- yazıyor...Daha önce aldıklarımda böyle bisey yoktu acaba vergi mi koyacaklar???

Geçmiş olsun kardeş Topkapıda ptt posta gümrüğü var büyük ihtimalle fatura tutatrının %20 si kadar para ödeyeceksin elden alacaksın cihazı.

Hadi ya ben de teknolojik alet oldugu icin gunruge girmistir diye dusunuyordum...bakalim pazartesiye belli olur kaderim

Kargonuzun akibeti hakkinda bir gelisme var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: forumland

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinos

quote:

Az önce PTT sitesinden baktım, benim Hero için -Gümrüğe sevk edilidi- yazıyor...Daha önce aldıklarımda böyle bisey yoktu acaba vergi mi koyacaklar???

Geçmiş olsun kardeş Topkapıda ptt posta gümrüğü var büyük ihtimalle fatura tutatrının %20 si kadar para ödeyeceksin elden alacaksın cihazı.

Hadi ya ben de teknolojik alet oldugu icin gunruge girmistir diye dusunuyordum...bakalim pazartesiye belli olur kaderim

Kargonuzun akibeti hakkinda bir gelisme var mi?

Alıntıları Göster
    pandawill'den 1 Aralık'ta verdiğim sipariş bugün itibariyle elime ulaştı. Toplamda 204$'a maloldu. +5$ vererek Singapur Postu seçmiştim galiba o yüzden beklediğimden erken geldi. Yılbaşını filan beklemedim yoğunluk olur diye. Daha önceden tablet kullanmamış biri olarak cihaza dair ilk izlenimler olumlu. Eve gittiğimde arkadaşın paylaştığı romu yüklemeyi deniycem, o zamanki izlenimlerimi de paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: robenn

pandawill'den 1 Aralık'ta verdiğim sipariş bugün itibariyle elime ulaştı. Toplamda 204$'a maloldu. +5$ vererek Singapur Postu seçmiştim galiba o yüzden beklediğimden erken geldi. Yılbaşını filan beklemedim yoğunluk olur diye. Daha önceden tablet kullanmamış biri olarak cihaza dair ilk izlenimler olumlu. Eve gittiğimde arkadaşın paylaştığı romu yüklemeyi deniycem, o zamanki izlenimlerimi de paylaşırım.

hayırlı olsun kardeşim.güle güle kullan.
  • Pandawill'den gümrüksüz almak için hangi adımları attınız? Faturayı düşük yazın mı dediniz, başka neler yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: patientx

Hocam, orada anlattığım Ainol'un resmi rom u idi. Bu Cyanogenmod android işletim sistemli cihazlar dünyasnın yegane sokaktaki adamın yaptığı ve kullanıdıgı işletim sistemidir hemen her çıkan cihaza bundan yapılması beklenir ve istenir cunku genel olarak cihazlardaki özelliklerden daha cok özellik ve hız,az enerji tuketimi vs tarzı yonleri vardır. Mesela bu rom ile ben Logitech F710 gamepad imin usb alıcısını taktım otg kablosu ile direkt oyunlarda onu kullanabiliyorum. Performans da oldukca iyi. Artı bu şekilde cihaz Google Nexus 7 olarak tanıtılıyor sisteme ve belli uygulamalar oyunlar calısıyor tabi bu sekilde uyumlulugunu kaybedenlerde var ama ben şahsen oldukça memnunum şu halinden cihazın... Neyse siz deneyin diyelim begenmediniz bu sefer oteki orjinal rom u kurarsınız ... Şunu da diyelim, aldıgınız gibi kalmasın tablet mutlaka ya o son surume ya da bunun gibi rom lara yukseltin cihazla gelen surum hatalarla dolu...

Alıntıları Göster
    almayı düşünüyorum.önerirmisiniz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Pandawill'den gümrüksüz almak için hangi adımları attınız? Faturayı düşük yazın mı dediniz, başka neler yaptınız?

Evet 40 usd alti ve hediye seklinde not dusmesini istedim ve dedigim gibi de yapmis.gumruge bile ugrmadan istanbula geldikten 1 gun sonra elime ulasti.

• quote:

Orijinalden alıntı: robenn

quote:

Pandawill'den gümrüksüz almak için hangi adımları attınız? Faturayı düşük yazın mı dediniz, başka neler yaptınız?

Evet 40 usd alti ve hediye seklinde not dusmesini istedim ve dedigim gibi de yapmis.gumruge bile ugrmadan istanbula geldikten 1 gun sonra elime ulasti.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ainol hero için kılıf tavsiyesinde bulunurmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ersind3

Cheese Smart Case siparişi verdim ben, henüz gelmedi. Tabletimde gelmedi henüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Cheese Smart Case siparişi verdim ben, henüz gelmedi. Tabletimde gelmedi henüz :)

Alıntıları Göster
    Blur isimli üye arkadaş destansı bir yardım yazmış özelden. Ocak ayında almak istiyorum ama hangi modeli alayım, hangi siteden alayım yoksa 2. el ipad veya samsung mu alayım kararsız kaldım. Çünkü çıkan sorunlar da var gördüğüm kadarıyla.

• quote:

quote:

kılıf biraz pahalı gibi 20-25$ civarı geziyor fiyatları sen ne kadara aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

quote:

quote:

kılıf biraz pahalı gibi 20-25$ civarı geziyor fiyatları sen ne kadara aldın?

Tablet geldikten sonra bu ürünü düşünüyorum...
    http://www.aliexpress.com/store/product/Cheese-10-1-Inch-Ainol-Novo-10-Hero-Tablet-PC-Ultra-Slim-Smart-Case-Cover-Stand/210422_693761561.html

• quote:

Orijinalden alıntı: patientx

Bazı ayrıntılar

1- Alet micro sd destekliyor. Arkadaş 32 gb class 10 taktı. Çalışıyor.
    2- Kamera vasat ama skype falan guzel calısıyor.
    3- ALET KİLİTLENDİĞİNDE YA DA EKRAN ACILMADIGINDA BİR İĞNE İLE MİKROFON DELİĞİNİN İÇİNİ YOKLAYIN ORADA KUCUK BİR DÜĞME HİSSEDECEKSİNİZ, BU RESET TUŞUDUR. Daha sonra da açma tuşuna basıp açabilirsiniz.
    4- Ana hafızaya 800 mb yer ayırıyor bu da yetersiz su anda o yüzden cok program yuklerseniz yetersiz bellek uyarısı alabilirsiniz böyle bir sey olursa da ya programların bazılarını sd karta tasıyın ya da kaldırın.
    5- CPU yönetminde 3 farklı mod var performans, performans 2 ve conservative , işlemci max. 1200 mhz civarı min. 96 ya kadar inebiliyor. İstediğiniz cpu yonetimi programı ile bu rakamları ve işlemci yönetim modunu (cpu governor) değiştirirseniz pil ömrü artışı oluyor. Bir de wifi acık durursa ve cpu yonetimi performans da falan sa gece falan büyük miktarda şarj boşa gidiyor. Deneme amaçlı gece wifi yi kapattım ve cpu yu max 300 mhz e cektim sabah kalktıgımda %100 den %98 e düşmüştü bayağı iyi yani ...
    6- Aletin yanında gelen ES Task Manager i kaldırmayın , onun hafıza bosaltan widget ı var ana ekranda gormussunuzdur, üzerinde güneş bulut falan var, dokundugunuz da hafıza da calısan programları olduruyor.
    7-10 parmak dokunmatik olduğunu denedim calısıyor hakikaten :)
    8- Bazı oyunların ekstra verisi oluyor mesela Batman Arkham City 2.24gb lık ekstra verisi var onu size sormadan 12 gb lık bolume kuruyor, yani bu konuda rahat olun büyük oyunlar kurulabiliyor.

Daha aklıma geldikçe buraya yazacağım.

Allah sebnden razı olsun.daha bu akşam aldım hero yu.usb den pc ye bağlarken bişeyler yaptım açılmadı sonra resetleyince açıldı.bende reset nerede diye arayıp duruyordum.kullanma kılavuzuda çok yetersiz hatta yok demek daha doğru.çok teşekkür.

• quote:

Blur isimli üye arkadaş destansı bir yardım yazmış özelden. Ocak ayında almak istiyorum ama hangi modeli alayım, hangi siteden alayım yoksa 2. el ipad veya samsung mu alayım kararsız kaldım. Çünkü çıkan sorunlar da var gördüğüm kadarıyla.

Dediğim gibi Çin'den alacaksan nereden alacağın, alacağın marka modeller aşağı yukarı belli.

Markaya yöneleceksen tercihin yurt içi tabii ki ancak fiyat performans oranından uzaklaşmış olacaksın ve bütçeni 3'e katlaman gerekecek
  • quote:

http://www.aliexpress.com/store/product/Cheese-10-1-Inch-Ainol-Novo-10-Hero-Tablet-PC-Ultra-Slim-Smart-Case-Cover-Stand/210422_693761561.html

yukarıda arkadaş da bu kılıfı tavsiye etmiş, Bende bundan almamayı düşünüyorum. aliexpress de kargo takip kodu için fiyat sınır var mı? satıcıdan sadece bunu alsak takip kodu verir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

quote:

yukarıda arkadaş da bu kılıfı tavsiye etmiş, Bende bundan almamayı düşünüyorum. aliexpress de kargo takip kodu için fiyat sınır var mı? satıcıdan sadece bunu alsak takip kodu verir mi?

ben 10 gun once bu saticidan siparis verdim su anda kargoda ve takip no verdi :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burrock

quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: burrock

bende lacivertini beğendim ama 18 dolar bile pahali ya kılıf için
    mıknatısla mı yapışıyor ki alete

Stickerla

şakacı

Alıntıları Göster
    BİC De şu anda 330 TL gibi bir fiyata satılıyor sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

BİC De şu anda 330 TL gibi bir fiyata satılıyor sanırsam

Alıntıları Göster
    CSJZPP BİC %8 tablet içim indirim kodu bügün için geçerli
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.