Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
58 Misafir (22 Mobil) - 36 Masaüstü22 Mobil
5 sn
34.174
Cevap
727
Favori
2.394.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17051706170717081709
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Uygulama üzerinden teklifle kendisine çıktığını ve geçtiğini söyleyen birisini gördüm.1000 mbps için İlk 6 ay 515, son 12 ay 1030 TL olarak teklif gelmiş.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 1 Ağustos 2025; 14:14:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Superonline 35mbit kullanıyorum
    TTNet e geçersem yararlanabileceğim uygun tarife var mı?
    Şuanki tarife ücretim 390 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcutta turknet vdsl 100 kullanıyorum,binamda tt fiber kutusu var(t11), tt fiber tanışma kampanyasına geçmek istiyorum,bu kutudan bakır kabloyla eve internet bağlıyorlar,100 mbps veriliyor en fazla,somak istediğim bu şekilde T11 kutusundan bakır kablo ile tt'net abonesi olan varmı,iptv kullaniyormu,dns engelleme felan gibi bir sorun oluyormu ???

• 120 gün kaldigı gibi tahaadüt aramaya başladılar.

10 gün sonra zam gelcek vs

Annem babamlarin interneti en düşük VDSL 24 mgbt yetiyor.

Şu an en ucuz ne koparabilirim. Hız önemli değil

Geçen sene 400 kusulardan 360 a indirmiştim müşteri hizmetlerini arayıp bilmemne tarifesine geçmek istiyorum diye geçirmişlerdi

Tavsiyesi olan varı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Hocam ordaki tarihleri istedikleri gibi değiştiriyorlar 10 Temmuz'dan önce de hepsinde yılbaşı son görünüyordu fakat 11 Temmuz'da bir çok kampanyası değiştirdiler tarihlere çok güvenmeyin, internet sitelerindeki kampanyada 10 Ağustos yazmışlar 11 Ağustos'ta değişirse hiç şaşmam sabitte kalabilir hiç garantisi yok

• Türk telekom adresime özel 2 yıllık fiber hızla tanışma kampanyası sunuyor. Fakat 1620 TL bağlantı ücreti yansıtıyor. Yeni hat çekilecekmiş. Oysa evimde zaten baska firmadan internet hizmeti alıyorum.türk telekom sadece modem teslimi ve aktivasyon yapacak. Bu ücreti ödemek istemiyorum. Var mı bir yolu yordamı?

• byvurguncu B kullanıcısına yanıt
    Fiber hızla tanışma kampanyası yeni aboneler için geçerli bir kampanya olduğu için bağlantı ücreti faturaya dahil olarak çıkacaktır. Siz türk telekom altyapısı kullanan bir firmadan türk telekoma geçiş yoluyla geçmek için “transfer fırsatı kampanyasına”bakmanız lazım.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/transfer-firsati-kampanyasi-1000-mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 5 Ağustos 2025; 11:24:20 >

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Peki transferden sonra buna geçiş yapabilirmiyim? Çünkü bunun fiyatı daha uygun sanırım

• byvurguncu B kullanıcısına yanıt
    Yapamazsınız. Yeni sıfırdan aboneliklerde geçerli bu kampanya

• Arkadaşlar selamlar
    Adsl olmadığı için hiper internet kullanıyorum 50 mbp.40 gün kadar kaldı taahhüt bitmesine. 50 mbp uygun bir tarife bulamadım yalın-hiper internet olarak. En ucuz 75 mbp 630 tl fiyat çıkıyor. Daha uyguna bildiğiniz bir tarife var mı acaba ?

• Gıbırnetten geçiş düşünüyorum. Şuan için fiber 100 mbit hızda 18/24 ay taahhütlü en uygun tarife hangisi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 5 Ağustos 2025; 23:1:19 >
  • Gıbırnet zam sonrası TT Mecbur geçiş yapacağım. Tarife linki burda 1000 mbps ilk 6 ay 535TL , 12 AY 1070 TL.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSLbireysel.turktelekom.com.tr
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/onlinea-ozel-efsane-indirim-kampanyasi-1000mbps
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt

Yeni müşteriye bu var

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSLbireysel.turktelekom.com.tr
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/onlinea-ozel-efsane-indirim-kampanyasi-100mbps
  • Fibere geçiş için hangi uygun kampanyalar var arkadaşlar ? Ben 1200TL'lik falan kampanya gördüm geçen, o kadar fazla mı oldu aylık tutarlar ?

• 
Sayfa: önceki 17051706170717081709
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.