Bildirim
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1709. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

58 Misafir (22 Mobil) - 36 Masaüstü,
22 Mobil

Giriş
-
Superonline 35mbit kullanıyorum
TTNet e geçersem yararlanabileceğim uygun tarife var mı?
Şuanki tarife ücretim 390 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcutta turknet vdsl 100 kullanıyorum,binamda tt fiber kutusu var(t11), tt fiber tanışma kampanyasına geçmek istiyorum,bu kutudan bakır kabloyla eve internet bağlıyorlar,100 mbps veriliyor en fazla,somak istediğim bu şekilde T11 kutusundan bakır kablo ile tt'net abonesi olan varmı,iptv kullaniyormu,dns engelleme felan gibi bir sorun oluyormu ???
120 gün kaldigı gibi tahaadüt aramaya başladılar.
10 gün sonra zam gelcek vs
Annem babamlarin interneti en düşük VDSL 24 mgbt yetiyor.
Şu an en ucuz ne koparabilirim. Hız önemli değil
Geçen sene 400 kusulardan 360 a indirmiştim müşteri hizmetlerini arayıp bilmemne tarifesine geçmek istiyorum diye geçirmişlerdi
Tavsiyesi olan varı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ordaki tarihleri istedikleri gibi değiştiriyorlar 10 Temmuz'dan önce de hepsinde yılbaşı son görünüyordu fakat 11 Temmuz'da bir çok kampanyası değiştirdiler tarihlere çok güvenmeyin, internet sitelerindeki kampanyada 10 Ağustos yazmışlar 11 Ağustos'ta değişirse hiç şaşmam sabitte kalabilir hiç garantisi yok
Türk telekom adresime özel 2 yıllık fiber hızla tanışma kampanyası sunuyor. Fakat 1620 TL bağlantı ücreti yansıtıyor. Yeni hat çekilecekmiş. Oysa evimde zaten baska firmadan internet hizmeti alıyorum.türk telekom sadece modem teslimi ve aktivasyon yapacak. Bu ücreti ödemek istemiyorum. Var mı bir yolu yordamı?
Fiber hızla tanışma kampanyası yeni aboneler için geçerli bir kampanya olduğu için bağlantı ücreti faturaya dahil olarak çıkacaktır. Siz türk telekom altyapısı kullanan bir firmadan türk telekoma geçiş yoluyla geçmek için “transfer fırsatı kampanyasına”bakmanız lazım. bireysel.turktelekom.com.tr
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/transfer-firsati-kampanyasi-1000-mbps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 5 Ağustos 2025; 11:24:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Peki transferden sonra buna geçiş yapabilirmiyim? Çünkü bunun fiyatı daha uygun sanırım
Yapamazsınız. Yeni sıfırdan aboneliklerde geçerli bu kampanya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar
Adsl olmadığı için hiper internet kullanıyorum 50 mbp.40 gün kadar kaldı taahhüt bitmesine. 50 mbp uygun bir tarife bulamadım yalın-hiper internet olarak. En ucuz 75 mbp 630 tl fiyat çıkıyor. Daha uyguna bildiğiniz bir tarife var mı acaba ?
Gıbırnetten geçiş düşünüyorum. Şuan için fiber 100 mbit hızda 18/24 ay taahhütlü en uygun tarife hangisi arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 5 Ağustos 2025; 23:1:19 >
Gıbırnet zam sonrası TT Mecbur geçiş yapacağım. Tarife linki burda 1000 mbps ilk 6 ay 535TL , 12 AY 1070 TL.
bireysel.turktelekom.com.tr
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/onlinea-ozel-efsane-indirim-kampanyasi-1000mbps -
Yeni müşteriye bu var
bireysel.turktelekom.com.tr
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/onlinea-ozel-efsane-indirim-kampanyasi-100mbps -
Fibere geçiş için hangi uygun kampanyalar var arkadaşlar ? Ben 1200TL'lik falan kampanya gördüm geçen, o kadar fazla mı oldu aylık tutarlar ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X