Şimdi Ara

LAPTOP RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    benim ASUS k52f modElinde bi laptop ım var laptopın rami 2 gb ben bunu arttırmak istiyorum bu mümkünmüdür mümkünse hangi model ram almalıyım
    fiyatlar Vede nasıl takıcagım konusunda bilgisi olan varsa paylaşsın

• 2 slotun var, her birine 4 Gb'la toplam 8 Gb takabilirsin. Elindekine ilaveten 4 alsan toplamda 6 Gb'la yeterli gelecektir. Takmak gayet kolay ancak alt tarafı açarak bellek slotlarına kolay ulaşabilir misin bilmiyorum. Alt kısım sökülebilir yapıda mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699
  • arkadaşlar ben bugün 50 liraya 4 gb lık ram aldım ama oyun için yeterli olmadı :D ama 2 ncı slotuda göremedim bi yardım olsanız 2 gb lıgı cıkartıp 4gblıgı taktım 6 gb olsa çok rahat olucam :D

Orijinalden alıntı: LUZz

2 slotun var, her birine 4 Gb'la toplam 8 Gb takabilirsin. Elindekine ilaveten 4 alsan toplamda 6 Gb'la yeterli gelecektir. Takmak gayet kolay ancak alt tarafı açarak bellek slotlarına kolay ulaşabilir misin bilmiyorum. Alt kısım sökülebilir yapıda mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699

alt kısım derken işte alt taraftaki kapağı söküp ordaki 2gb lık ramı çıkartıp 4gb lıgı taktım benım sorum artık ıkısını aynı anda takabılırmıyım

• Evet.

Orijinalden alıntı: askereren

quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

2 slotun var, her birine 4 Gb'la toplam 8 Gb takabilirsin. Elindekine ilaveten 4 alsan toplamda 6 Gb'la yeterli gelecektir. Takmak gayet kolay ancak alt tarafı açarak bellek slotlarına kolay ulaşabilir misin bilmiyorum. Alt kısım sökülebilir yapıda mı?

alt kısım derken işte alt taraftaki kapağı söküp ordaki 2gb lık ramı çıkartıp 4gb lıgı taktım benım sorum artık ıkısını aynı anda takabılırmıyım

Aynı RAM slotunun altında, arkasında bir yerde bir slot daha olması lazım. Gerçi ürüne ben bakmadım ama 2 slot vardır muhtemelen. Kontrol ettiniz mi oraları?

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 gb DDR3L notebook ram
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baktım ama 2nci bi slotu göremedim
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.