Bildirim
Black ops server error YARDIM!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende de aynı hatayı veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE -
Bi araştırma yaptım, abd deki kasırga yüzünden oyunun ana serverlarının bulunduğu yere elektrik verilemiyormuş.
milyar dolarlık activisionın, serverlarına uygun jeneratör sistemi kurmaması da ayrı bi olay._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: x3x
Bi araştırma yaptım, abd deki kasırga yüzünden oyunun ana serverlarının bulunduğu yere elektrik verilemiyormuş.
milyar dolarlık activisionın, serverlarına uygun jeneratör sistemi kurmaması da ayrı bi olay.
Nedense yil olarak eski cikmis oyunlarin Online uygulamalarina pek fazla onem verilmiyor bir süre sonra. Koskoca bir şirkette bu duruma düşüyorsa.
_____________________________ -
bende 2 gündür online olamiyorum ayni hatayi aliyorum sorun kasirgadan mi kesin??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende giremiyorum hem Black Ops'a hemde World at War'a. Bakicam birazdan inş. düzelmişir.
Temelli kapattılar diye çok sövmüştüm.
_____________________________ -
işin garip tarafı black ops ve waw girmezken mw3 girdi,birazdan deneme yapıcam _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler