Şimdi Ara

Black ops server error YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • B.ops multisine girmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum; ''Black Ops server is not available at this time ''

serverlar geçici olarak kapalı mı yoksa sorun benim internet ayarlarında mı ? oyuna sahip arkadaşlar bi deneyip sonucu yazarlarsa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • Bi araştırma yaptım, abd deki kasırga yüzünden oyunun ana serverlarının bulunduğu yere elektrik verilemiyormuş.

milyar dolarlık activisionın, serverlarına uygun jeneratör sistemi kurmaması da ayrı bi olay.

Orijinalden alıntı: x3x

Bi araştırma yaptım, abd deki kasırga yüzünden oyunun ana serverlarının bulunduğu yere elektrik verilemiyormuş.

milyar dolarlık activisionın, serverlarına uygun jeneratör sistemi kurmaması da ayrı bi olay.

Nedense yil olarak eski cikmis oyunlarin Online uygulamalarina pek fazla onem verilmiyor bir süre sonra. Koskoca bir şirkette bu duruma düşüyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Temelli kapattılar diye çok sövmüştüm.

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.