Şimdi Ara

Nvidia GT 650 M ekran kartı overclock yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
6.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana yardımı dokunabilecek bi arkadaş arıyorum. Overclock hakkında pek bılgım yok okudum forumu bazı programlardan bahsetmısler ben ozellıkle bu ekran kartının m (mobility) serisini OC yapan var mı varsa hangi arayuz programla nasıl yapmış onu ogrenmek ıstıyordum. Bu konu hakkında meraklı bı cok kullanıcı vardır emınım. Olmayan da bunun faydaları zararları hakkında bişeyler öğrenir.

İmzamdan da anlaşılıyor benım cıhaz Asus n56vz. Ben oc yaparsam ısınma sorunu ortaya cıkar mı oyunlarda fazla fark goremeyecek mıyım. Yapma amacım 3d skorlarımı yukseltmek falan degıl aslaa.. Oyunlarda ultra ayarları guzel kullanabılmek. Anakarta butunlesık bı ekran kartı ıcın sorun yaratır mı. Yardımlarınızı bekliyorum

Şimdiden teşekkürler ...

İntel 5820K / Msi X99S Gaming 9 ACK / Evga RTX 3080 FTW 3 ULTRA GAMİNG + EK Water Blok / Asus ROG Swift PG348Q 34″ 3440×1440 IPS G-Sync Curved 100Hz / Corsair Graphite 780T White / Custom Liquid Cooling / GSKILL TRIDENT Z 2x8GB 16GB DDR4 3200MHz CL16 / Corsair AX860i / R Λ Z Ξ R Blackwidow Chroma / Steel Series Rival 700 16.000 CPİ Gaming Mouse / R Λ Z Ξ R Orbweaver Gaming Keypad / HyperX Cloud Alpha S Gaming Headset / Creative Sound Blaster Zx PCIe Sound Card / Logitech Z 5500 5 1 / Samsung 960 EVO 500 GB NVMe - M.2 SSD / WD MY Cloud Mirror 8 TB NAS / Seagate 4 Tb İronWolf 64 Mb NAS HDD / Seagate 3 Tb Barracuda 64 Mb HDD /

• Biraz arastirirsan @donanimuzmani'nin acmis oldugu konuyu gorursun. Oc hakkinda cok guzel rehberi var.

edit :http://forum.donanimhaber.com/m_66118496/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 27 Ekim 2012; 13:05:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI Afterburner ile 920mhz (gpu) /1250 mhz (bellek) (5 Ghz efektif) olarak kullanıyorum , şuan neredeyse GTX660M ayarında , ısınma konusunda problem yok ekstra fan tuşu ile (gürültülü oluyor ama benim için problem arz etmiyor) 60-65 derece sıcaklıkta çalışıyor (laptop için oldukça iyi değer).950 mhz e kadar gpu ya oc yapmayı düşünüyorum ama ondan sonra yapar mıyım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 28 Ekim 2012; 0:40:49 >
  • Ben yazın sıcaklık test yaparken (HD5770) normal fan ile 105'i bulmuştum. Kardeşim kaç saat yavaş fan ile oynadı bilmiyorum. Hiç sorun çıkmadı ama koşa koşa termal macun değiştirdim. Madem yapacaksınız ısınsın biraz alet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.