Şimdi Ara

Tune UP 2007 Resimli Anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
57.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::SpyNet:::

birde bunu deneyelim nasılmış

teşekkürler

Alıntıları Göster
    sağ ol

• Deneyelim bakalım nasılmış

Tşkler paylaşım için sağoll..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy frog

Deneyelim bakalım nasılmış

Tşkler paylaşım için sağoll..
    bu programı 3-4 aydır kullanıyorum ve şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi diyebilirim..sorunsuz ve çok opsiyonu var..üst konudaki vista logon screeni bu programla yaptım,Welcome screen,icon paketleri kurma gibi pek çok özelliği var..her kurduum sisteme kuruyorum vazgeçilmezim bu program..tabi ki full sürümü

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

bu programı 3-4 aydır kullanıyorum ve şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi diyebilirim..sorunsuz ve çok opsiyonu var..üst konudaki vista logon screeni bu programla yaptım,Welcome screen,icon paketleri kurma gibi pek çok özelliği var..her kurduum sisteme kuruyorum vazgeçilmezim bu program..tabi ki full sürümü

Alıntıları Göster
    Resimler nolmuş ya

Hemen düzeltiyorum

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben pcme system mechanic kuruyordum sorun yapıyordu ama 1 senedir bunu kullanıyorum hiçbir sorun yok üstelik üst versionların özelliklerine de update ile geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6460740D9

Ben pcme system mechanic kuruyordum sorun yapıyordu ama 1 senedir bunu kullanıyorum hiçbir sorun yok üstelik üst versionların özelliklerine de update ile geçtim.

Alıntıları Göster
    küçük bi hata olmuş düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Alıntıları Göster
    @banner 2006 ile 2007 arasında ne fark var nerlerde var biliyomusun..yenilikleri nedir?ona göre arayalım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

bu emeğin karşısında küçük hataları görmez kimse
  • quote:

@banner 2006 ile 2007 arasında ne fark var nerlerde var biliyomusun..yenilikleri nedir?ona göre arayalım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

Valla en göze çarpanlar Disc Doctor ve bişi explorer

Tune UP 2007 Resimli Anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 28 Aralık 2006; 17:23:44 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    saol

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

sağol denemeye değer o zaman

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkürler..

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: murat204

Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Eski konuyu canlandırmak gibbi olacak ama gerçekten çok faydalı bir programmış.Çok saol banner.Bu arada verdiğin link programın full versiyonu mu yoksa betası mı?

Saygılar
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyilmaztr

teşekkürler
    Tune UP harika bi programdır, çok memnunum üstelik full oldu Paylaşımın için sağol dostum
  • 2006 sürümünü kullandım uzun süre gerçekten başarılı bir program,2007 15gün kullandım sistemden hatalar almaya başladım hiç olmadık zamanlarda kasılmalar oluyordu neyse format attım şimdi kurmaya çekiniyorum,bu tarz sorun yaşıyan olursa burda bizimle paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

2006 sürümünü kullandım uzun süre gerçekten başarılı bir program,2007 15gün kullandım sistemden hatalar almaya başladım hiç olmadık zamanlarda kasılmalar oluyordu neyse format attım şimdi kurmaya çekiniyorum,bu tarz sorun yaşıyan olursa burda bizimle paylaşırsa sevinirim.
    Bi de arkadaşlar Banner saolsun bazı özelliklerini anlatmış.Acaba programda tam olarak neleri yapmamız lazım en iyi performansı almamız için.Hangi özellikleri kullanmalıyız.Hangileri hayati önemlidir.Bi de bu konua yardımcı olursanız arkadaşlar.bir de programın full versiyonu için ayrı bir programmı almalıyız yoksa parasını verip lisansı aldıktan sonra vereeckleri keyi girince mi full olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: savanam

Bi de arkadaşlar Banner saolsun bazı özelliklerini anlatmış.Acaba programda tam olarak neleri yapmamız lazım en iyi performansı almamız için.Hangi özellikleri kullanmalıyız.Hangileri hayati önemlidir.Bi de bu konua yardımcı olursanız arkadaşlar.bir de programın full versiyonu için ayrı bir programmı almalıyız yoksa parasını verip lisansı aldıktan sonra vereeckleri keyi girince mi full olacak?

Alıntıları Göster
    züpper elinize saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: aristokrat06

züpper elinize saglik

Alıntıları Göster
    ben kullanıyorum güzel proğramdır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.