Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (783. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.459
Cevap
189
Favori
1.316.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Standart bakım. 15000 den farklı olarak sadece ek yakıt filtresi değişiyor. Bende zamlandığını söyledim ama çok fark olmadığını sadece yağa biraz zam geldiğini söylediler
  • Yakinda 30 bin bakimina gidecegim ben de. Avek ve cakiroglu servislerinden fiyat aldim, 950-970 tl araliginda fiyatlar veriliyor. Bujilerin de degisecegi soylendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayra1907 kullanıcısına yanıt
    Evet 1.2 tsi.

Bujiler değişmiyor olması lazım 30.000 bakımda. birlikte çalıştığım arkadaşımın 1,2 tsi Jetta sı var. Aralıkta 30.000 bakımını yaptırdı 544 lira bakım parası verdi. Bu nasıl fark anlam vermek mümkün değil.

Robert Frost
  • 1.2 tSİ 15000 KM BAKIMINA 677 tl ÖDEDİM ,YAĞA 255 tl YAZMIŞLAR :(
  • Bu fiyatlarla Octavia ancak filo satışı yapar. Bu ay kaç tane satılacak çok merak ediyorum.

Çok çok memnun kaldım...araca 105 bin bakım ve enjektör,yağ kanalı,klima sistemi temizliği de yapıldı...

Ayrıca ALTUR adlı servisin ısrarla uzatılmış garantiye girmez diyerek değiştirmediği vites topuzunu da değiştirfiler...

En güzeli ,bütün bunları saat 11:30_17:30 arası halledip aracımi tertemiz teslim etmeleriydi...

Orada servis yetkilisi Fatih bey var,süper bir arkadaş...

Sürekli güler yüzüyle tüm taleplerinizi dikkate alıyor...

Velhasıl büyükçekmece Özaydın skoda yetkili ve etkili servisini çok tavsiye ediyorum....

ALTUR adlı servis tipik,burnundan kıl aldırmayan doğuş grubu politikası ile insanı sinir ederken,özaydında insanın bahşiş veresi geliyor...

120.000km ağır bakımda da kesinlikle Özaydın FATİH beye gideceğim...

Arabam süper oldu.....

• Ayrıca dsg kullanıcı arkadaşların dikkatine !

Önemli bir şanzuman güncellemesi çıkmış mutlaka yaptırın...

Sürüş konforu ve yakıt değerlerinde ciddi iyileşme oluyor...

Artık, hafif ranpalarda vites küçültüp bağıran durum yok oldu...

Araba sakinledi cidden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylor1956 -- 29 Nisan 2017; 9:1:47 >

Orijinalden alıntı: taylor1956

Dün 1.6tdl dsg aracımı servise (özaydın) götürdüm...

Çok çok memnun kaldım...araca 105 bin bakım ve enjektör,yağ kanalı,klima sistemi temizliği de yapıldı...

Ayrıca ALTUR adlı servisin ısrarla uzatılmış garantiye girmez diyerek değiştirmediği vites topuzunu da değiştirfiler...

En güzeli ,bütün bunları saat 11:30_17:30 arası halledip aracımi tertemiz teslim etmeleriydi...

Orada servis yetkilisi Fatih bey var,süper bir arkadaş...

Sürekli güler yüzüyle tüm taleplerinizi dikkate alıyor...

Velhasıl büyükçekmece Özaydın skoda yetkili ve etkili servisini çok tavsiye ediyorum....

ALTUR adlı servis tipik,burnundan kıl aldırmayan doğuş grubu politikası ile insanı sinir ederken,özaydında insanın bahşiş veresi geliyor...

120.000km ağır bakımda da kesinlikle Özaydın FATİH beye gideceğim...

Arabam süper oldu.....

Özaydın iyidir...bende 45000 bakımı için saat onda aradım, getir dediler, öğlen onikide bıraktım, öğle paydosu olduğu halde herkes güleryüzlü davrandı, saat 3.30 da araç hazırdı..

• quote:

Ayrıca dsg kullanıcı arkadaşların dikkatine !

Araba sakinledi cidden..

Hafif rampalarda bağırma durumundan kastınız nedir...şunu mu diyorsunuz, rampa aşağı inerken genelde gaza basılmadığı için araç kendini boşa alıyor, sonra inmeye devam ederken hafif gaza dokunduğunda mesela 3'e geçirmesini beklerken 2'ye atıp sarsıyor sonra 3'e geçiriyor..bu durum beni bazen sinir ediyor..

Su an hangisini almak daha mantikli?

• Son çıkan kasa uzun ömürlü olmayabilir hocam, 2019 başında tamamen yeni kasa gelebilir diyolar. Ben olsam yeni kasayı alırdım, biraz daha albenili duruyor. Skoda'nın 2.el performansı hiçbir zaman çok iyi olmamıştır.

Orijinalden alıntı: dr.aty

Son çıkan kasa uzun ömürlü olmayabilir hocam, 2019 başında tamamen yeni kasa gelebilir diyolar. Ben olsam yeni kasayı alırdım, biraz daha albenili duruyor. Skoda'nın 2.el performansı hiçbir zaman çok iyi olmamıştır.

satış tesilcisi eski kasayı önerdi,makyajlı kasa ara kasa olacak aslında,2 yıl sonra değişecek satarken fıyat farkı olmaz dedi.bilemedim.

Orijinalden alıntı: volkanistanbul

quote:

Ayrıca dsg kullanıcı arkadaşların dikkatine !

Araba sakinledi cidden..

Hafif rampalarda bağırma durumundan kastınız nedir...şunu mu diyorsunuz, rampa aşağı inerken genelde gaza basılmadığı için araç kendini boşa alıyor, sonra inmeye devam ederken hafif gaza dokunduğunda mesela 3'e geçirmesini beklerken 2'ye atıp sarsıyor sonra 3'e geçiriyor..bu durum beni bazen sinir ediyor..

Bildiğim kadarıyla DSG hareket halindeyken hiç bir şekilde boşa almıyor. Yokuş inerken eğer biraz fren yaptıysanız viteste motor freniyle iniyor, fren yapmayıp gaz verirseniz vites büyütüp iniyor. İnerken sizin bahsettiğiniz silkeleme bende hiç olmadı. Düzde oluyor ama inerken hiç olmadı. Benim DSG de en sevdiğim özelliklerden biri yokuş aşağı viteste motor freniyle inmesi. Klasik otomatikler siz gaza basmasanız da sürekli hızlanma eğiliminde, fren yapmanız gerekiyor sürekli. Özellikle uzun yolda çekilmez oluyor bu durum.

• Arkadaşlar aracımın ön kapılarının iç kısmında çamurluklarla birleştiği yerde boya kabarmaları var. Ne zamandan beri var bilmiyorum ama bugün farkettim. Paslanma yok, sadece küçük kabarcıklar var. İki tarafta da var ve aynı yerde. En yakın zamanda servise gideceğim ama bu nedir neden olmuştur hiç anlamadım. Keyfimi de kaçırdı biraz. Aracım 2014 dsg elegance.

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU  YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.