Şimdi Ara

sub woofer önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar 500 Ytl ye kadar aktive sub almak istiyorum fakat bu konuda fazla bilgim yok. kadıköyde birkaç markaya baktım Yamaha yst -sw030 (220€) Whardafale power cube +12 (330$+kdv). (kullanılacak olan oda yaklaşık 45m2) sizin önerilerinizi bekliyorum ayrıca dogubankta bu cihazlar daha ucuz fiyata bulunabilirmi. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Orjinalden alıntı: Jojoned

Selamlar 500 Ytl ye kadar aktive sub almak istiyorum fakat bu konuda fazla bilgim yok. kadıköyde birkaç markaya baktım Yamaha yst -sw030 (220€) Whardafale power cube +12 (330$+kdv). (kullanılacak olan oda yaklaşık 45m2) sizin önerilerinizi bekliyorum ayrıca dogubankta bu cihazlar daha ucuz fiyata bulunabilirmi. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Paran peşinse ordan bulacagina eminim gidip dinleyebilirsin

Orijinalden alıntı: tamerim

quote:

Orjinalden alıntı: Jojoned

Selamlar 500 Ytl ye kadar aktive sub almak istiyorum fakat bu konuda fazla bilgim yok. kadıköyde birkaç markaya baktım Yamaha yst -sw030 (220€) Whardafale power cube +12 (330$+kdv). (kullanılacak olan oda yaklaşık 45m2) sizin önerilerinizi bekliyorum ayrıca dogubankta bu cihazlar daha ucuz fiyata bulunabilirmi. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Paran peşinse ordan bulacagina eminim gidip dinleyebilirsin
    http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=11587&taxonomy_id=42-99

bulabılırsen bunu bu dınle ruyalarına gıreceğine eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNaWaRRR

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=11587&taxonomy_id=42-99

bulabılırsen bunu bu dınle ruyalarına gıreceğine eminim

Alıntıları Göster
    güzelde fiyatıda epey güzeldir bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: Jojoned

güzelde fiyatıda epey güzeldir bunun

Alıntıları Göster
    fiyatı konusunda pek bi bilgim yok inanki ben 2000lında s-w80s kullandım suan bu model pıyasadan kalktı yerine s-w150ks ler cıktı

s-w80s in bas performansı ınanılmaz ıyıydı 150ks ler lerınde cok ıyı olduğunu bılıyorum sana tavsıyem olan sub bayaa ust sınıfdı benım tahmınımce 800-900 ytl wardır ama 105ks 450 ytl cıvarında dıye bılıyorum 150ks ide tavsiye ediyorum fırsatın warsa bı dınle

ayrıca su konudakı mesajımı bı oku ıstersen TIKLA

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNaWaRRR

fiyatı konusunda pek bi bilgim yok inanki ben 2000lında s-w80s kullandım suan bu model pıyasadan kalktı yerine s-w150ks ler cıktı

s-w80s in bas performansı ınanılmaz ıyıydı 150ks ler lerınde cok ıyı olduğunu bılıyorum sana tavsıyem olan sub bayaa ust sınıfdı benım tahmınımce 800-900 ytl wardır ama 105ks 450 ytl cıvarında dıye bılıyorum 150ks ide tavsiye ediyorum fırsatın warsa bı dınle

ayrıca su konudakı mesajımı bı oku ıstersen TIKLA

Alıntıları Göster
    o pioneer sw-250 baya pahalı. bir ara sormuştum emin değilim çok pahalı 2000lira gibi bir şey. kendimce gerek yok. o kadar paraya iyisi var. ama sw-80, sw110 sesini yüksek seslerde sevmezdim. genelde de sevmedim fakat sw-150 çok hoşuma gitti sub için iyi bir öneri ve en son 350-400 arasında değişiyordu fiyatı. bence çok makul. yoksa dali, definitive, klipsch markalarına bir bak.diğer alternatiflere geçeriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

o pioneer sw-250 baya pahalı. bir ara sormuştum emin değilim çok pahalı 2000lira gibi bir şey. kendimce gerek yok. o kadar paraya iyisi var. ama sw-80, sw110 sesini yüksek seslerde sevmezdim. genelde de sevmedim fakat sw-150 çok hoşuma gitti sub için iyi bir öneri ve en son 350-400 arasında değişiyordu fiyatı. bence çok makul. yoksa dali, definitive, klipsch markalarına bir bak.diğer alternatiflere geçeriz.

Alıntıları Göster
    evet sw250 dedigin gibi çok pahalı. sw 150 nin fiyatıda makul gözüküyor ama dinlemek lazım. pionner ne kdr iidir bu işte fazla bilgim yok. dediğin gibi en son ihtimal dali ,klipsch yada kef fln bakabilirim. diğer ilgilendigim cihazlar yamaha yst -sw215 ,yst sw030 , jamo E sub 5 ve wharfedale sw150 . cumartesi gidip araştırmayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25Cm subwoofer tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    SUBWOOFER TAVSİYESİ....
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jojoned

evet sw250 dedigin gibi çok pahalı. sw 150 nin fiyatıda makul gözüküyor ama dinlemek lazım. pionner ne kdr iidir bu işte fazla bilgim yok. dediğin gibi en son ihtimal dali ,klipsch yada kef fln bakabilirim. diğer ilgilendigim cihazlar yamaha yst -sw215 ,yst sw030 , jamo E sub 5 ve wharfedale sw150 . cumartesi gidip araştırmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    bütçen varsa şöyle bir alayım
    yok 500$
    o zaman dali, klipsch, jbl pro, definitive tec. , tannoy bak. olmadı piyasada halledeceksen ve ucuz pioneer sw-150 üzerine yoğunlaş. diğer marka-modelleride dinlemen yararlı olur.
    pioneer ne kadar iyidir vs. sorular sorma senin yerine biz düşünürüz.

• quote:

yok 500$
    o zaman dali, klipsch, jbl pro, definitive tec. , tannoy bak. olmadı piyasada halledeceksen ve ucuz pioneer sw-150 üzerine yoğunlaş. diğer marka-modelleride dinlemen yararlı olur.

Alıntıları Göster
    sony sa-wm500 hakkında bir fikri olan varmı?

bu sub 150 wattlık aktif subwoofer
    ne kadar etkili olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_sezgin

sony sa-wm500 hakkında bir fikri olan varmı?

bu sub 150 wattlık aktif subwoofer
    ne kadar etkili olur acaba?

Alıntıları Göster
    sa-wm500 iyi bir subwoofer.
    ama kesinlikle bu sabas'ın dinlenilmesi gerektiğini ifade ediyorum. tonalitesi çok farklı.

ama kesinlikle bu sabas'ın dinlenilmesi gerektiğini ifade ediyorum. tonalitesi çok farklı.

Alıntıları Göster
    wala arkadaslar ben s-w80s i 2000 yılında kullandım ve ozamanki sartlarda muhtesem bass kalıtesı wardı 150 ksi uzun surelı dınleme fırsatım olmadı ama s-w80s ın bendekı bıraktığı etkıyle s-w150 ks ı gozu kapalı alırım diğer markalar konusunda pek bı bılgım yok ama pioneer kalıtesıne kotu denmez belkı bıraz daha iyi modeller olabılır ama 150ks ew ıcın fazla fazla bas performansı sunacağına emınım zaten s-w80s bıle benı komsularımla papaz etmeye yetmıstı

suan ne yapıyosun dıye soracak olursanız artık ısı bıraz daha abartıp boschmann 30 cm subwoffer unu kullanıyorum 350 watt rmslık alet ewın hatta bınanın hatta hatta yan bınayı gayet guzel sılkelıyo benım dısımda bu ısten pek memnun olan yok ama naapalım bende ewe gelınce subwooferdan cıkan alt frekanslar vucudumu salladıkca stress atıyorum keyıf alıyorum boschmanıda eskı s-w80ın amfısıyle suruyorum gayet problemsız zaten s-w80s de 110 watt rms lik bı anfı mevcut we crossoverda da daha noolsun neyse konuyu bayaa bı daıttım toparlamak gerekırse

"pıoneer" adı yeter

herkese saygılar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

the_cantan arkadasım ilgin için çok sagol

kenwood müzik setime aktive subwoofer arıyorumda arastırmadayım

saygılarr..

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_sezgin

quote:

the_cantan arkadasım ilgin için çok sagol

kenwood müzik setime aktive subwoofer arıyorumda arastırmadayım

saygılarr..

iyi forumlar

Alıntıları Göster
    arkadaşım MAGNAT SUB300A bunu dinle sonra karar ver 500 ytl ye ben sana ayarlarım...

100watt rms

16hz - 200hz

16kg

300mm göbek

ben aldım mükemmel...pioneer sw-150 de kullandım ama en kısık seslerde bile basları çok net ve içten duymak ayrı bir zevk

yanılıyorsam sölesin herkes...

bu fiyata kesinlikle MAGNAT SUB300A

• quote:

Orijinalden alıntı: technician77

arkadaşım MAGNAT SUB300A bunu dinle sonra karar ver 500 ytl ye ben sana ayarlarım...

100watt rms

16hz - 200hz

16kg

300mm göbek

ben aldım mükemmel...pioneer sw-150 de kullandım ama en kısık seslerde bile basları çok net ve içten duymak ayrı bir zevk

Alıntıları Göster
    430 YTL civari Magnat Motion 300A

• quote:

100watt rms

16hz - 200hz

16kg

300mm göbek

Alıntıları Göster
    evet kesinlikle katılıyorumzamanında biri daha sormuştu sw-150 ile magnat 300 a arasında kalmıştı.magnatı tercih etmişti ve çok memnundu.sende bunu denehttp://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1570122 yalnız senin dediğin araba için
    quote:

Orjinalden alıntı: technician77

100watt rms

16hz - 200hz

16kg

300mm göbek

• quote:

yok 500$

Alıntıları Göster
    Bence de! Aynı fikirdeyim @the_cantan

Saygılar...

quote:

yok 500$

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Bence de! Aynı fikirdeyim @the_cantan

Saygılar...

quote:

yok 500$

Alıntıları Göster
    microlab mc.4500 hakkında bilgisi olan varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cricket_man

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Wharfedale SW150 modeli sizin aradığınız cihaz.. 400$ civarı fiyatı vardı. Birçok ödül almış bir sub.dır..

Orijinalden alıntı: TriNeO

Wharfedale SW150 modeli sizin aradığınız cihaz.. 400$ civarı fiyatı vardı. Birçok ödül almış bir sub.dır..

Alıntıları Göster
    lütfen arkadaşlar ben hala ısrar ediyorum MAGNAT SUB300A

demedi demeyin ....

lütfen arkadaşlar ben hala ısrar ediyorum MAGNAT SUB300A

demedi demeyin ....

Alıntıları Göster
    neden kımse JBL nin actıve sub larını tavsiye etmıyor dınlıyen yoksa soylıım mukemmel dıyorum sıze baska bısey cou bass ını dınledım super ve actıve sup unu arabaya takmıstı bı arkadas super bass verıyor bı de evde olduunu dusunun ama fıyatı 250€ olması lazımdı sanırım :D ben olsam 500 ytl ye harward amfi+jbl gt12 1000w (250w rms) +kabıntoplam fıyatını soylıım sıza 350ytl tas catlasa 400ytl bence durma actıve bass dan wazgecc...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.