Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
26
Favori
141.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VR_27

Güzel bir hamle olmuş. Zamanında biz de çok ısrar etmiştik ama :)

Alıntıları Göster
    Ücretsiz yaptığın için teşekkürler store para yatıramayanlar için güzel oldu
  • Ücretsiz diye hemen indirdim ios cihazıma. Teşekkürler 5 yıldız verdim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONER BEY OYUN İÇİ HER OYUNDA ÇİFTA PARAYI ALDIM FAKAT OLMUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN ÖRNEĞİN ÇÖLDEN OYNUYORUM ÇİFTE PARA OLMUYOR ÇOK SAÇMA

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesut007

SONER BEY OYUN İÇİ HER OYUNDA ÇİFTA PARAYI ALDIM FAKAT OLMUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN ÖRNEĞİN ÇÖLDEN OYNUYORUM ÇİFTE PARA OLMUYOR ÇOK SAÇMA
    Oyunu Windows Phone cihazımda ücretsiz olarak oynuyorum çok beğendim

Birkaç ufak ayrıntı vereyim belki gelecek güncelleştirmede yer verirsin.

Tek yön modunda yol çift şerit, yani orta çizgi kesik kesik değil, ortadaki çizgi kesik kesik olursa, yol tek yön 4 şerit olmuş olacak, daha gerçekçi olur

Ayrıca sellektor tuşuna basınca korna ile beraber far yanıyor, korna ve farı ayrı tuş olarak yaparsan daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

Oyunu Windows Phone cihazımda ücretsiz olarak oynuyorum çok beğendim

Birkaç ufak ayrıntı vereyim belki gelecek güncelleştirmede yer verirsin.

Tek yön modunda yol çift şerit, yani orta çizgi kesik kesik değil, ortadaki çizgi kesik kesik olursa, yol tek yön 4 şerit olmuş olacak, daha gerçekçi olur

Ayrıca sellektor tuşuna basınca korna ile beraber far yanıyor, korna ve farı ayrı tuş olarak yaparsan daha iyi olur
    Teşekkürler arkadaşlar.

@Mesut007 , oyun sonu ekran görüntüsü paylaşabilir misin? Oradan daha rahat kontrol edebiliriz.

@Barred , farkındayım da yol kaplamasını değiştirmeye üşendiğim için kaldı :) Selektörle kornanın aynı tuş olmasının sebebi ekranda olabildiğince az kalabalık yapmak.

• Düzeldi çifte para oluyor hatta gece oyununda 4 kat veriyor iyi oldu bu . Tek sevemediğim yönü trafikteki arabalar sinyal verince birbirlerinin içinden geçiyorlar yada ambulans giderken önünden birisi sinyal verip dönse ambulans içinden geçiyor dolayısıyla kafamdaki makas atma olayını yapamıyorum rica etsem bi denetlermisin ?

• Merhabalar,

Dün ilk kez indirip açtığımda ücretsiz yollar vardı. Fakat bugün sadece paralı ve çöl olmak üzere iki paralı yol var ve oynayamıyorum. Bilerek mi bir günlük yaptınız yoksa sorun mu var

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Merhabalar,

Dün ilk kez indirip açtığımda ücretsiz yollar vardı. Fakat bugün sadece paralı ve çöl olmak üzere iki paralı yol var ve oynayamıyorum. Bilerek mi bir günlük yaptınız yoksa sorun mu var
    @Mesut007, ambulans olayına bakacağım.

@deserthawk, hayır herhangi bir şey değişmedi. Oyunda 4 yol var, ilk ikisi (şehirdışı ve çöl) açık, diğer ikisi (karlı ve gece) oyun içi parayla açılıyor. Bir hata yakaladığınızda ekran görüntüsü alabilirseniz çok yardımcı olur. Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@Mesut007, ambulans olayına bakacağım.

@deserthawk, hayır herhangi bir şey değişmedi. Oyunda 4 yol var, ilk ikisi (şehirdışı ve çöl) açık, diğer ikisi (karlı ve gece) oyun içi parayla açılıyor. Bir hata yakaladığınızda ekran görüntüsü alabilirseniz çok yardımcı olur. Tşk.

Alıntıları Göster
    Soner hocam araçla hızlı gittiğimde selektörü yaksam bile önumdeki araçlar biraz geç tepki veriyor buda çarpmama neden oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyu123

Soner hocam araçla hızlı gittiğimde selektörü yaksam bile önumdeki araçlar biraz geç tepki veriyor buda çarpmama neden oluyor

Aynı hareketi gerçek hayatta yapsan hemen çekilirler mi? :)
    Şaka bir yana hemen çekilirlerse oyun çok kolay olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

Orijinalden alıntı: Tyu123

Aynı hareketi gerçek hayatta yapsan hemen çekilirler mi? :)
    Şaka bir yana hemen çekilirlerse oyun çok kolay olurdu.

Alıntıları Göster
    Anladım

• rextr kullanıcısına yanıt
    Hocam şu resme bakın http://img.youtube.com/vi/xl1Z1m5GRi0/hqdefault.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayleFusion

Hocam şu resme bakın http://img.youtube.com/vi/xl1Z1m5GRi0/hqdefault.jpg
    Eline sağlık kardeşim, oyun çok güzel olmuş. Tek başına yapmana rağmen 1 ekiplik işi yapmış ve yavaş yavaş geliştirmişsin ve geliştirmeye devam ediyorsun. Çizimleride kendin mi yapıyorsun ? kendin yapıyorsan hangi programı kullanıyorsun ? PM'den cevap verirsen sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ertsbals

Eline sağlık kardeşim, oyun çok güzel olmuş. Tek başına yapmana rağmen 1 ekiplik işi yapmış ve yavaş yavaş geliştirmişsin ve geliştirmeye devam ediyorsun. Çizimleride kendin mi yapıyorsun ? kendin yapıyorsan hangi programı kullanıyorsun ? PM'den cevap verirsen sevinirim :)

Alıntıları Göster
    ulen oyunu özlemişim.. en son jb varken oynuyordum :D

ücretsiz olmuş iyi olmuş.

• Forumdan birisi yapmıştı videoda çekmişti hatta.
  • Ücretsiz olduğunu görünce keyiflendim he :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Ücretsiz olduğunu görünce keyiflendim he :D
    Bu araçlarıda oyuna eklemelisiniz soner bey :)
     Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

• Hocam tesekkurler ucretsiz olmus ama iphone 4 cihazimda ios 7.1.1 kasma ve titreme var ve oyunu etkiliyor ilgilenirseniz tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

Hocam tesekkurler ucretsiz olmus ama iphone 4 cihazimda ios 7.1.1 kasma ve titreme var ve oyunu etkiliyor ilgilenirseniz tesekkurler
    Hocam renault 5 veya renault 5 turbodan birisini de ekleyebilirsiniz.
     Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

• quote:

Orijinalden alıntı: serichelli

Hocam renault 5 veya renault 5 turbodan birisini de ekleyebilirsiniz.
     Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

Alıntıları Göster
    Oyun güzel araba modelleri de çok iyi ama ülkemizde tutulan bir model olmasına rağmen pejo 206 yı göremedim umarım en kısa zamanda oyuna eklenir.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.