Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
26
Favori
140.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cembu1991

quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@Ragnar Frisch , teşekkürler.
    @thecaliph16 , eski save derken? Bazı araçlar duruyor, bazıları mı silinmiş? Bunların bir kısmının silinmesi ancak dışarıdan müdahale ile olabilir. Telefonda JB var mı?

Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum. Zaten oyununuzu aylardır oynamaktayım ve bir konu aslında canımı sıkıyor. Neden 2 şerit var yolda ? Aslında araçlar 4 şerit gidiyor ama tek şerit çizgisi var. Onu normal gerçekteki gibi yaparsanız gerçekten mutlu olurum

Alıntıları Göster
    beğenerek oynuyoruz bu gün bişey farkettim araba sağa çekiyor masanın üstüne koydum telefonu araba sağa gidiyordu dedimki masa biraz eğimlidir heralde ters çevirdim telefonu doğal olarak sola çekmesi lazım ama gene sağa çekiyor haberiniz olsun dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

beğenerek oynuyoruz bu gün bişey farkettim araba sağa çekiyor masanın üstüne koydum telefonu araba sağa gidiyordu dedimki masa biraz eğimlidir heralde ters çevirdim telefonu doğal olarak sola çekmesi lazım ama gene sağa çekiyor haberiniz olsun dedim

Alıntıları Göster
    @cembu1991 , göz alışınca çok rahatsız etmiyor ama :) Belki yeni sürümde seni mutlu edebilcek bir şey olabilir. (az da olsa)
    @thecaliph16 , muhtemelen sync edince uçtular. Senkronizasyon çok tehlikeli bir özellik, dikkatli olunmazsa bırak veriyi uygulamaları dahi sormadan silebiliyor. O yüzden ben hep kapalı tutuyorum.
    @fallofahero , ben de şimdi iPod Touch ile denedim. Masadaki eğimden dolayı çok hafif (milimetrik) sola çekti, ters çevirdim yine sola çekti. Bu gayet normal. (ters çevirip sola eğince araba bize göre sola, kendine göre sağa gidiyor, bu sizi yanıltmasın)

• quote:

@cembu1991 , göz alışınca çok rahatsız etmiyor ama :) Belki yeni sürümde seni mutlu edebilcek bir şey olabilir. (az da olsa)
    @thecaliph16 , muhtemelen sync edince uçtular. Senkronizasyon çok tehlikeli bir özellik, dikkatli olunmazsa bırak veriyi uygulamaları dahi sormadan silebiliyor. O yüzden ben hep kapalı tutuyorum.
    @fallofahero , ben de şimdi iPod Touch ile denedim. Masadaki eğimden dolayı çok hafif (milimetrik) sola çekti, ters çevirdim yine sola çekti. Bu gayet normal. (ters çevirip sola eğince araba bize göre sola, kendine göre sağa gidiyor, bu sizi yanıltmasın)

Alıntıları Göster
    benim için hiç sıkıntı yok görmüşken söyliyim dedim hatta ekstra bonuslu sarhoş mod olsa kendi kendine sağa sola çekse bile dedim içinden

birde game center da astronomik rekorlar var çok detaylı bilmiyorum ama jb li cihazlar üzerinden diye düşündüm bunula ilgili bir çalışma var mı? normalde rekorlar için biraz çabalarım ama böyle olunca çok içinden gelmiyor açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

benim için hiç sıkıntı yok görmüşken söyliyim dedim hatta ekstra bonuslu sarhoş mod olsa kendi kendine sağa sola çekse bile dedim içinden

birde game center da astronomik rekorlar var çok detaylı bilmiyorum ama jb li cihazlar üzerinden diye düşündüm bunula ilgili bir çalışma var mı? normalde rekorlar için biraz çabalarım ama böyle olunca çok içinden gelmiyor açıkçası
    Yerli geliştiriciye destek amaçlı ben de satın aldım şimdi :) önümüzdeki ay başlayıp ben de ios programlama öğrenmeye çalışacağım, okuldan dolayı temelim var programlama konusunda, grafik tasarım konusunda da hobi olarak uzun yıllardır uğraşıyorum ufak paralar da kazanmışımdır. Artık bunları birleştirip somut bişeyler yapmak lazım. Sizi tebrik ediyorum umarım böyle bir başarım olur benim de günün birinde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: b-broker

Yerli geliştiriciye destek amaçlı ben de satın aldım şimdi :) önümüzdeki ay başlayıp ben de ios programlama öğrenmeye çalışacağım, okuldan dolayı temelim var programlama konusunda, grafik tasarım konusunda da hobi olarak uzun yıllardır uğraşıyorum ufak paralar da kazanmışımdır. Artık bunları birleştirip somut bişeyler yapmak lazım. Sizi tebrik ediyorum umarım böyle bir başarım olur benim de günün birinde :)

Alıntıları Göster
    @fallofahero , malesef GameCenter'lı oyunların %95'inde aynı problem var, bizim elimizden bir şey gelmiyor. Apple'ın çözmesi gereken bir problem. Temple Run, Angry Birds, Cut the Rope dahil bir çok oyunda durum böyle

@b-broker , teşekkürler, size de başarılar.

• Bende indirdim
    Valla kiz erkek babam annem hepimiz oynuyoruz
    Angry birdsten sonra dunyayi kavuran bi oyun olabilecek yeteneklere sahip bence
    Multiplayer destegi gelmeli
    Basarilar destek amacli satin aldim ve herkese oneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 9 Mayıs 2013; 22:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@DrHemlock , asıl ben teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Rica ederim. Bu arada hocam oyun içi grafikler iyi hoş da menüler butonlar falan daha çekici olmalı diye düşünüyorum, bu konuda yardımcı olurum istersen karşılığında bişey istemiyorum yeteneğimi köreltmemek için ara ara bu tür işler yapmak istediğimden sadece... ilgilenirseniz pm atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: b-broker

Rica ederim. Bu arada hocam oyun içi grafikler iyi hoş da menüler butonlar falan daha çekici olmalı diye düşünüyorum, bu konuda yardımcı olurum istersen karşılığında bişey istemiyorum yeteneğimi köreltmemek için ara ara bu tür işler yapmak istediğimden sadece... ilgilenirseniz pm atın

Alıntıları Göster
    @Mariachi@ , teşekkürler.
    @b-broker , şimdilik menüleri değiştirmeyi düşünmüyorum, yine de saol.
  • quote:

@Mariachi@ , teşekkürler.
    @b-broker , şimdilik menüleri değiştirmeyi düşünmüyorum, yine de saol.

Alıntıları Göster
    Yeni challenger ve bir kaç ufak grafiksel iyileştirme:

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

• quote:

Yeni challenger ve bir kaç ufak grafiksel iyileştirme:

Alıntıları Göster
    Traffic Racer'in başarılı bir incelemesini yapmışlar ve itunes kodu hediye ediyorlar.http://elmabahcesi.net/2013/05/22/traffic-racer-incelemesi-ve-itunes-kod-cekilisi

• quote:

Orijinalden alıntı: SalihGurkan

Traffic Racer'in başarılı bir incelemesini yapmışlar ve itunes kodu hediye ediyorlar.http://elmabahcesi.net/2013/05/22/traffic-racer-incelemesi-ve-itunes-kod-cekilisi

Alıntıları Göster
    @SalihGurkan , buradan tekrar teşekkür ediyorum Elma Bahçesi'ne, destekleri için.

Ve gelelim herkesin beklediği arabaya :)

• quote:

@SalihGurkan , buradan tekrar teşekkür ediyorum Elma Bahçesi'ne, destekleri için.

Ve gelelim herkesin beklediği arabaya :)

Eline saglık abi unutmammissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Mayıs 2013; 21:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16
    Eline saglık abi unutmammissin

İlk sürümde istemiştin, beşinci sürüme kısmet oldu :)
  • 1 hafta sonra itunes kart alıcam oyun çok hoşuma gitti bu oyunuda almaya çalışıcam elinize sağlık umarım oyunu bırakmazsanız geliştirmesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reul

1 hafta sonra itunes kart alıcam oyun çok hoşuma gitti bu oyunuda almaya çalışıcam elinize sağlık umarım oyunu bırakmazsanız geliştirmesini
    Soner abi, bir tane BMW vardı yanlış hatırlamıyorsam güncellemelerde gelecekti hangi güncellemede gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman05

Soner abi, bir tane BMW vardı yanlış hatırlamıyorsam güncellemelerde gelecekti hangi güncellemede gelecek?

Alıntıları Göster
    @newrotix39, teşekkürler.

@iceman05, bir sonraki sürümde yani 1.5'te gelecek. (s2000 ile birlikte)
  • quote:

@newrotix39, teşekkürler.

@iceman05, bir sonraki sürümde yani 1.5'te gelecek. (s2000 ile birlikte)

Alıntıları Göster
    motorsiklet eklemeyi düşünmez misiniz?
  • Tamam, tesekkurler .

• quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

motorsiklet eklemeyi düşünmez misiniz?

Alıntıları Göster
    Öyle bir isteğim var ancak yakın zamanda olamaz, çünkü çok miktarda değişiklik gerektirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

installousta niye yok oyun

sen sorasın diye koymamışlar.

pardon hepiniz zaten oyunları appstore dan parası neyse verip alıyosunuz dimi installousta bedavaya olmasına rağmen

evet her uygulamayı parası ile alıyorum. jailbreak de kullanmıyorum, installous da kullanmıyorum. ortada bir emek varsa parasını verecek ve alacaksın! installous dan indirmekle başkasının cebinden para çalmak arasında bir fark yok.

Ben de korsanı desteklemem ama korsanı nedense sadece uygulamalar için düşünüyorsunuz senin yazdığını yazan birinin müziklerini de satın alması gerekir yoksa 25pp ile oyun indirip iphone a atmakla torrentten müzik indirip atmanın farkı yok

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.