Şimdi Ara

Ankara siyasal mı yoksa hukuk mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seyub

Mekteb-i Mülkiye tabi ki kıyaslaması bile garip
    Sana çoğu hukuk fakültesinden daha iyi hukuk öğretir,daha da önemlisi bakış açısı kazandırır.
    Mesela ben 3. sınıfta müh. fak. bıraktım ODTÜ İBFnin tüm bölümleri, ist. hukuk tutarken sadece Mülkiyeyi tercih ettim. Bir abi tavsiyesi 18 19 yaşındakilerden tercih konusunda bilgi alma çünkü onların seviyeleri bomboş hacettepe hukuğu tepeye çıkartacak düzeyde...

Tamam hacı görürsün SBF'yi 5 sene sonra. Artık dil daha önemli tüm alanlarda bunu da bilmeni isterim. Ben Mülkiye kötü demedim, sadece ODTÜ vb. İİBF'lerden kötü dedim o kadar. Ayrıca Hacettepe Hukuk'un akademik kadrosunu bilmeden yorum yapmazsak sevinirim. Eskide kaldı artık ''Ooo Mülkiye'de mi okuyor?'' tripleri.

• Ben de girmek istemiyorum, haklısın. Erdal Ünsal'ın kitabını ezberleyip derse girmeden AA getiren çok arkadaşım var. Eğitim süpermiş, bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necro07

Arkadaşlar tm2'de ilk 10k içinde olursam sizce hangisini yazayım ? hep siyasal bilimler falan okumak istemişimdir ama hukuk daha mı cazip ? Bir de ankara siyasal olması ayrı tabi..

Naptın son durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Takip

Sana soralim arkadas nereyi tercih etmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.