Bildirim
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1901. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
%50 gösteriyor, ekliyorum %15 e düşüyor. Yanlışlıkla denk geldiyse hayırlı olsun sana hocam çok güzel fiyat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de şaşırdım hocam. Alelacele sipariş geçip hemen foruma attım. Şimdi ben de baktım Whey Isolatta %50 yazıyor ama sepette düşmüyor. Diğerlerini komple kaldırmış. Adamlar iki dakikada sistemi kapatmış.
_____________________________ -
İptal etmezseler çok iyi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ürünler az önce kargolandı hocam. P7 kolay kolay sipariş iptali yapmaz. Müşteri odaklı bir firmadır. Zararına da olsa gönderir. Daha önce çok yaşadım bu durumu
.
_____________________________ -
phardux diye bi satıcıda izole olanlar hala %50 ama satıcı kimdir necidir meçhul
_____________________________ Sony A850 - Sony A37 - Minolta Dynax 7D
Minolta 24-105mm F3.5-4.5D || Minolta 100-200mm F4.5 || Minolta 70-210mm
Sony 50mm F1.4 SAL || Sony DT 30mm F2.8 MacroSAM || Sony 18-55mm SAMII
Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
-
Hayırlı olsun hocam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Phardux Protein7'nin Xpro ile birlikte diğer alt markası, o yüzden sıkıntı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Devlet hastanesinde mi baktırdınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam , ama sepette ısrarla %50 değil %15 indirim uyguluyor . Sistemsel bir hata var belliki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Sony A850 - Sony A37 - Minolta Dynax 7D
Minolta 24-105mm F3.5-4.5D || Minolta 100-200mm F4.5 || Minolta 70-210mm
Sony 50mm F1.4 SAL || Sony DT 30mm F2.8 MacroSAM || Sony 18-55mm SAMII
Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
-
Arkadaşlar sabah pirinç pankek yapıyorum ve tatlandırıcı olarak whey ekliyorum ama daha fazla proteine ihtiyacım yok, bunun yerine hem tatlandıracak hem aroma verecek bir ürün var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Whey alabileceğimiz kampanya var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X