Şimdi Ara

zara(inditex)'te çalıştım sorularınızı alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
64.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mnicepro

Vay be işe bak arkadaş
  • neye göre aldıklarını biliyor musun peki nelere dikkat ediyorlar?
  • Az önce beni de aradilar 5 aylik mağazacilik tecrübem sonucu tamamen soğumuştum bu meslekten gidip gitmemek konusunda halen kararsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben daha dün gittim görüşmeye toplu bi mülakattı ne zaman dönüş yapılıyor bi bilginiz varmı @aykut12344
  • ben bu yıl Yeditepe ingilizce işletmeye girdim , ikinci yılda üçüncü dil olarak İspanyolca seçip ERASMUS'ta İspanya seçsem mezun olduktan sonra INDITEX'te işe alınma - mülakatları rahat geçme olasılığım artar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selomono

ben bu yıl Yeditepe ingilizce işletmeye girdim , ikinci yılda üçüncü dil olarak İspanyolca seçip ERASMUS'ta İspanya seçsem mezun olduktan sonra INDITEX'te işe alınma - mülakatları rahat geçme olasılığım artar mı ?

tabi ki o an inditex ilanlari var ise girme sansiniz com yuksek ancak birtek nie inditex dusunuyorsunuz ki 2 diliniz olursa eger cok iyi is imkanlari bulursunuz zaten emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

quote:

Orijinalden alıntı: selomono

ben bu yıl Yeditepe ingilizce işletmeye girdim , ikinci yılda üçüncü dil olarak İspanyolca seçip ERASMUS'ta İspanya seçsem mezun olduktan sonra INDITEX'te işe alınma - mülakatları rahat geçme olasılığım artar mı ?

tabi ki o an inditex ilanlari var ise girme sansiniz com yuksek ancak birtek nie inditex dusunuyorsunuz ki 2 diliniz olursa eger cok iyi is imkanlari bulursunuz zaten emin olun.

Haklısınız aslında yani tek hedefe kitlenmek de doğru değil de , benim ekstradan ağırlıklı moda olan 7 kategorili blog işim de olacak ve birbirini destekleyecek şeyler olsun istiyorum.

Ben işletmeye girdim ama MF'ciyim normalde moleküler biyoloji ve genetik veya kimya mühendisliği düşünüyordum. Son anda herşey değişti :D

Dil yeteneğim var rahat konuşabilecek seviyede ingilizceyi kendim öğrendim hatta okuldaki öğretmen inanmamıştı uzun bir süre kurssuz bu seviyeye geldiğime.

Sizce Yeditepe işletme geçerli bi diploma olur mu ? veya İnditex bakıyor mu diplomayı nerden aldığınıza

• Konuyu başlatan arkadaş buralarda mı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.