Şimdi Ara

Planetary Annihilation

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu da bir başka kickstarter projesi. Oyunun tanıtımını izlediğinizde eminim siz de benim gibi heyecanlanacaksınızdır.

TÜRKÇE OLACAK : Arkadaşlar ekibe yolladığım Türkçe dil desteği isteğini hemen kabul ettiler. Proje şu anda gerçekleşmesi için gerekli olan minimum miktara ulaştı. Ancak 1,800,000 dolara ulaşırsa oyuna Galaksiler Arası Savaş modu eklenecek. Bu mod ile her seferinde tamamen benzersiz haritalarda çok büyük ölçekli savaşlar yapılabilecek. Bu da oyunun oynanabilirliğinni ve zevk katsayısını büyük ölçüde arttıracak. Bilgisayara karşı ve online olarak da oynanabilecek.

3-5 dolar ne atabilirseniz atın da EA vs gibi tekel olmuş şirketlerin kalitesiz oyunlarından kurtulalım. Ben oyuna çıktığında sahip olmak için 20$ taahhüt ettim.

Türkçe olacağının taahhütü :

Oyunun kickstarter sayfası :

http://www.kickstarter.com/projects/659943965/planetary-annihilation-a-next-generation-rts/comments

• Gerçekten güzele benziyor, umarım amacına ulaşır..

Bu arada
    quote:

Balthazar 2 minutes ago
    Wonder what comes after Galactic War, I mean where the hell do you go after that?!

Orijinalden alıntı: Guest-47CB66FB8

Gerçekten güzele benziyor, umarım amacına ulaşır..

Bu arada
    quote:

Balthazar 2 minutes ago
    Wonder what comes after Galactic War, I mean where the hell do you go after that?!
    Evet gerçekten de ilk 3 stretch goal e göre çok über bi şey oldu bu galactic war :D1.8 e ulaşsak da bakalım öğrensek 5 ne olacak.

Orijinalden alıntı: nicknamebulamadim

Evet gerçekten de ilk 3 stretch goal e göre çok über bi şey oldu bu galactic war :D1.8 e ulaşsak da bakalım öğrensek 5 ne olacak.

Alıntıları Göster
    Bütün stretch goaller ulaşıldı.. 2013 Temmuz u bekliyoruz..

Oyunun en önemli özelliği geliştirici ekipte Total Annihilation ve Supreme Commander Forged Alliance oyunlarında çalışanların da olması..Bu özellikleri nedeniyle çok büyük ilgi gördü..Bu konumuzda hayırlı olsun zamanı gelince paylaşımlarımızı buradan yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

Bütün stretch goaller ulaşıldı.. 2013 Temmuz u bekliyoruz..

Oyunun en önemli özelliği geliştirici ekipte Total Annihilation ve Supreme Commander Forged Alliance oyunlarında çalışanların da olması..Bu özellikleri nedeniyle çok büyük ilgi gördü..Bu konumuzda hayırlı olsun zamanı gelince paylaşımlarımızı buradan yapabiliriz

Alıntıları Göster
    Haftaya üyelere reward lar için mailler atılacakmış ve backer forumu açılacakmış.

Haftaya üyelere reward lar için mailler atılacakmış ve backer forumu açılacakmış.

Alıntıları Göster
    Burası baya bir sakin kalmış, alfa öncesi oyun içi video geldi yapımcılardan. Çoğunlukla üs kurma üzerine.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ugz7I8Z1bkI#!

Başlangıç olsa da TA etkisi bıraktı bende, bu yolda devam etsinler bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Nisan 2013; 15:37:12 >

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Burası baya bir sakin kalmış, alfa öncesi oyun içi video geldi yapımcılardan. Çoğunlukla üs kurma üzerine.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ugz7I8Z1bkI#!

Başlangıç olsa da TA etkisi bıraktı bende, bu yolda devam etsinler bakalım :)

Alıntıları Göster
    Ben konuyu açtığımı bile unutmuşum yahu :) O yüzden gelişmeleri paylaşmıyordum burda kusura bakmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the burning crusade
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben konuyu açtığımı bile unutmuşum yahu :) O yüzden gelişmeleri paylaşmıyordum burda kusura bakmayın.

Alıntıları Göster
    Bir daha olmasın

Şaka bir yana, bu elemanlar biraz az ve yavaşlar bilgi akışı konusunda. Ben de unutmuştum başka bir sitede bu videoyu görene kadar.

• quote:

Bir daha olmasın

Şaka bir yana, bu elemanlar biraz az ve yavaşlar bilgi akışı konusunda. Ben de unutmuştum başka bir sitede bu videoyu görene kadar.

Alıntıları Göster
    Hehe tamam hocam olmaz.

Aslında yavaş değiller ya, sık sık konsept çizim paylaşıyolar. Live stream yapıp detaylıca anlatıyorlar mesela pathfinding ve procedural planet oluşturmayla ilgili teknikleri nasıl geliştirdiklerini falan. Ben o zaman vakit olan bi zamanda hepsini ekleyeyim buraya.

• quote:

Arkadaşlar bu da bir başka kickstarter projesi. Oyunun tanıtımını izlediğinizde eminim siz de benim gibi heyecanlanacaksınızdır.

TÜRKÇE OLACAK : Arkadaşlar ekibe yolladığım Türkçe dil desteği isteğini hemen kabul ettiler. Proje şu anda gerçekleşmesi için gerekli olan minimum miktara ulaştı. Ancak 1,800,000 dolara ulaşırsa oyuna Galaksiler Arası Savaş modu eklenecek. Bu mod ile her seferinde tamamen benzersiz haritalarda çok büyük ölçekli savaşlar yapılabilecek. Bu da oyunun oynanabilirliğinni ve zevk katsayısını büyük ölçüde arttıracak. Bilgisayara karşı ve online olarak da oynanabilecek.

3-5 dolar ne atabilirseniz atın da EA vs gibi tekel olmuş şirketlerin kalitesiz oyunlarından kurtulalım. Ben oyuna çıktığında sahip olmak için 20$ taahhüt ettim.

http://www.kickstarter.com/projects/659943965/planetary-annihilation-a-next-generation-rts/comments

Nereye verdiniz hocam 20 doları?

Bu arada oyun çok süper gözüküyor.Kesinlikle almam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

quote:

Arkadaşlar bu da bir başka kickstarter projesi. Oyunun tanıtımını izlediğinizde eminim siz de benim gibi heyecanlanacaksınızdır.

Nereye verdiniz hocam 20 doları?

Bu arada oyun çok süper gözüküyor.Kesinlikle almam gerek
    KS kampanyasına özel 20 dolardı, o fırsat kaçtı artık.Firmanın sitesinde ön sipariş açılmış durumda, en düşük versiyon 40 dolar. 90 dolar verirsen 7 Haziranda alfa başlıyor ona katılabiliyorsun.
    ALfa yazın sonuna kadar sürecekmiş, sonbahar başı-ortası gibi open beta ve yılbaşına doğru en geç oyun çıkacak.

https://store.uberent.com/Store/PreOrder?titleId=4

20 Mayısta gelen video, baya bir şey gösteriyor. Özellikle gölge olayı çok güzel olmuş :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nCRA1ae5WWQ#!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 3 Haziran 2013; 21:06:45 >

• quote:

KS kampanyasına özel 20 dolardı, o fırsat kaçtı artık.Firmanın sitesinde ön sipariş açılmış durumda, en düşük versiyon 40 dolar. 90 dolar verirsen 7 Haziranda alfa başlıyor ona katılabiliyorsun.
    ALfa yazın sonuna kadar sürecekmiş, sonbahar başı-ortası gibi open beta ve yılbaşına doğru en geç oyun çıkacak.

20 Mayısta gelen video, baya bir şey gösteriyor. Özellikle gölge olayı çok güzel olmuş :)

Peki Steam'e gelecek mi?

• quote:

quote:

Peki Steam'e gelecek mi?

Alıntıları Göster
    Evet, alfa-beta zaten direkt steam üzerinden olacak.

• quote:

O zaman Steam'den alacağım.Oyunu sırf beğendiğim için gift olarak değil direk 40 dolar vererek satın alacağım.Böyle oyunlar her zaman çıkmaz.

quote:

O zaman Steam'den alacağım.Oyunu sırf beğendiğim için gift olarak değil direk 40 dolar vererek satın alacağım.Böyle oyunlar her zaman çıkmaz.

Alıntıları Göster
    Belliki potansiyeli olan bir oyun, ilgimi çekti benimde. Üniteler oyuncak gibi değilde daha gerçeğe yakın tarzda olsaymış daha güzel olabilirdi.

Birde birşey sormak istiyorum. Grafikleri alpha olduğu için bu şekilde dimi? Hangi oyun(grafik) motoruyla yapılıyor oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Belliki potansiyeli olan bir oyun, ilgimi çekti benimde. Üniteler oyuncak gibi değilde daha gerçeğe yakın tarzda olsaymış daha güzel olabilirdi.

Birde birşey sormak istiyorum. Grafikleri alpha olduğu için bu şekilde dimi? Hangi oyun(grafik) motoruyla yapılıyor oyun

Alıntıları Göster
    bu bölümü çok seviyorum. bir sürü görmediğim bilmediğim sağda olsa ezilmiş kitlesi az oyun buluyorum.. FLT-openTTD-gamedevtycoon bunlardcan sadece bir kaç tanesi... iyiki varsınız.

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran

• Alfa beta cikti 90 dolar varmi alan :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nevec

Alfa beta cikti 90 dolar varmi alan :)
    Alpha 90 dolar çok pahalı ya. Betamız var eylül ayını bekliyoruz artık.

Alpha 90 dolar çok pahalı ya. Betamız var eylül ayını bekliyoruz artık.

Alıntıları Göster
    Yuhh alpha betayıdamı satışa sunuyor adamlar. Değişik üstelik 90 dolar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.