< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (218. sayfa)

-
-
-
1-fiyat üst limit)...................................................................: 20.000 TL
2-aylık ortalama çıktı sayısı....................................................: 1000 sayfa çıktı
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Sadece Yazıcı olsa yeterli, fiyat çok farketmiyorsa tarayıcı özelliği olabilir.
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: hangisi bizim için daha avantajlıysa
5-Renkli çıktı gerekli mi?...................................................: Hayır
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Evet, düşük dolum maliyeti önemli
7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Yok
8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: hayır
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Tercihen Wifi
-
Merhaba Arkadaşlar. Zamanında uygun fiyata HP Color LaserJet Pro M283FDW modelini almıştım. Bazen telefonda yazıcıyı görememe sorunu dışında memnundum. Muadil toner ile iyi çalışıyordu.
Ancak 5 yaşında arızlandı. HP yetkili servisine verdim ve Formatter ile kontrol paneli değişimi olacakmış. 10.000 TL ücret çıktı.
Bu sırada Canon I-Sensys MF655CDW modeli dikkatimi çekti. Sanırım muadil toner bu modelde de var. Fiyatı ortalama 13 bin TL bandında.
Şimdi tavsiyeniz ne olur? Tamir mi yoksa Canon almak mı daha iyi olur? Bir de Canon kullananlar, bağlantı özellikleri nasıldır?
Ayrıca Sıfırları arasında ciddi fiyat farkı var. HP yaklaşık 27bin TL olmuş... Neden 2 katı fiyatta anlamadım :(
www.epey.com
Just a moment...https://www.epey.com/yazici/karsilastir/423626-859078/hp-m283fdw-7kw75a_canon-i-sensys-mf655cdw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 5 Ağustos 2025; 17:30:21 >
-
Merhaba size xerox 3025 ya da xerox 3225 modellerini tavsiye edebilirim. Piyasadaki diğer yazıcılara göre daha sağlam bir modeldir.Sürekli kullanacağım ve mürekkepli olsun derseniz canon gx 6040 'ı tek geçerim. İyi günler...
-
Merhaba renkli tonerli modellerde maliyet yüksek oluyor. Maliyeti baz alırsanız tavsiye etmem. Dublex özelliği önemli değil derseniz xerox 3025 ya da xeroz 3225 tavsiye ederim... İyi günler...
-
Orjinal Mürekkep ve her ay düzenli baskı alacaksınız HP tavsiye ederim uzun yıllar boyunca kullanırsınız. Hp'den sonra Epson yazıcıyı tavsiye ederim.
-
Bu kadar baskı almayı hala arayışınız varsa xerox'u tavsiye ederim, fiyat performns ve ayrıca orjinal tonerleri uygun fiyatlıdır.
arvenya.com
Xerox C235V_DNI A4 Çok Fonksiyonlu Renkli Lazer Yazıcı Fotokopi Makinesihttps://www.arvenya.com/xerox-c235v_dni-a4-cok-fonksiyonlu-renkli-lazer-yazici-fotokopi-makinesi -
655 gayet uygun güzel bir alternetif olur 283 un pahalı olma sebebi sıfır üretimi büyük ihtimal yok elde kalanlar muadile uyun olduğu için karaborsa
sadece kullanıyorsanız canonda faks yok bilginiz olsun
-
eğer çoklu tarama vs lazım değilse baskı hızı problem olmayacaksa fotoğraf oncelikli ise Epson L8100 bakın derim
tanklı tüm yazıcılar zaten fotoğraf baskısı alır rahatlıkta ama bu model fotoğraf kalitesi oncelikli olduğu için mantıklı
-
asetat üzerine mürekkep baskı alamazsınız mürekkep tutmuyor asetatın ustu anca lazer ile olur oda kullandığınız asetatın lazere uygun olması lazımyoksa erir ısınır yazıcıya zarar verebilir.
-
siyah beyaz lazerde
brother L2806
hp mfp2602
renkli tanklı dolabilirde
canon gx6040
epson L6290
-
@onursumer @sever bilgisayar akhisar
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. 9 taksit imkanı olduğu için Canon aldım. Muadil tonerlik işim olunca bakalım neler olacak. HP smart yazılımı ile sanki daha iyiydi. Canonda sadece telefon için uygulama var. PC için uygulama yok.
Neyse şimdilik 9 taksitin keyfini çıkarıyorum :)
-
Teşekkür ederim Brother HL 1111 gibi bir yazıcı ile üstüne baskı alabilir miyim? Yoksa beslemesi düz bir model bulmam mı gerekir ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X