Şimdi Ara

ROBERTxLEE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz. Kaç zamandır streamını izliyorum sadece carry oynuyor ayrıca iyide oynuyor bir turnuva geçmişi var mı acaba? Ben bir takımda oynadığını görmüştüm en son. Lane üstünlüğü kuruyor farmı çok dikkatli yapıyor. NA seçmelerine takımı katılmadı mı acaba

Bu da streamı Sabah vman ile oynuyorlardı. Bu arada VMan bana se7enyy adlı arkadaşı hatırlatıyor şahsen
  • Orb takımında AD Carry oynuyor bildiğim kadarıyla. NA seçmelerini takımların şu ana kadar elde ettikleri puana göre gerçekleştirdiler bu yüzden Orb diğerlerine nazaran yeni bi takım olduğu için dışarıda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 31 Ağustos 2012; 12:46:27 >

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Orb takımında AD Carry oynuyor bildiğim kadarıyla. NA seçmelerini takımların şu ana kadar elde ettikleri puana göre gerçekleştirdiler bu yüzden Orb diğerlerine nazaran yeni bi takım olduğu için dışarıda kaldı.

Açıkcası bu NA turnuvasında görmeyi bekliyordum. Sağlık olsun Gman gibi göremeyeceğiz galiba
    Altis mid lane montage
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.