Şimdi Ara

bluetooth kulaklıklardan hangisini secmeliyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HBH-662 kulaklıklar arayanı gosterirken ismi ilemi gösteriyorlar numara ilemi gösteriyorlar..?

• numara diye biliyorum , 0212 4737777 ararmısın.

bluetooth kulaklıklardan hangisini secmeliyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 4 Nisan 2006; 15:50:48 >
  • Bu kulaklıklar kullanışlı mı? pili ne kadar gidiyor? ben de w550i aldım yeni, tavsiye edermisiniz genel olarak bluetooth kulaklık??

Kimin aradığını görün Arabadasınız ve telefon çalıyor. Telefonunuzu aramayla uğraşmayın, Bluetooth™ kulaklık setinizi alın ve Bilgi ekranına bakın. Kulaklık setinin üzerindeki düğmeye basarak aramayı kabul edin veya reddedin.

Sesle Arama Sesle arama özelliğini kullanarak telefonunuzu çıkarmadan aramalarınızı yapın. Aramak istediğiniz kişinin adını söyleyin ve telefon doğru numarayı arasın.

Mükemmel görünüm, mükemmel performans Sony Ericsson HBH-662''nin gizemli ve yenilikçi tasarımının keyfini çıkarın. Rahat ergonomik tasarımı ile her duruma uyan modern stilinin birleşimi size bütün gün boyunca yanınızda taşıyabileceğiniz bir telefon sağlar.

Gün boyunca yanınızda olsun Beş saat konuşma süresine ve 150 saat bekleme süresine sahip uzun pil ömrü yoğun günlerde rahatça kullanmanızı sağlar. Kulaklık setinizi ne zaman şarj etmeniz gerektiğini, Bilgi ekranındaki pil durumuna bakarak kolayca anlarsınız.

• Biraz sayfaları gezersek daha iyi olur

http://forum.donanimhaber.com/m_6448656/tm.htm
  • en ucuz nerden bulurum arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi kulaklığı almaliyim
    7 ay önce açıldı
    Bluetooth hoparlör tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Hangi Kulaklığı Almalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.