Şimdi Ara

50 TL ye kadar öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda laptop kendi kendine kapanmaya başladı işlem yaparken sıcaklıktan oldugunu farkettim şuan 65 derecede mesela. Sogutucu ile sonuç alanlar olmuş bende bir sogutucu almaya karar verdim ama plastiklerlede olumlu sonuç alanlar var. Önerilerinizi bekliyorum bütçe duruma göre artabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror42

Arkadaşlar son zamanlarda laptop kendi kendine kapanmaya başladı işlem yaparken sıcaklıktan oldugunu farkettim şuan 65 derecede mesela. Sogutucu ile sonuç alanlar olmuş bende bir sogutucu almaya karar verdim ama plastiklerlede olumlu sonuç alanlar var. Önerilerinizi bekliyorum bütçe duruma göre artabilir

herkes laptop ısındığı zaman hemen soğutucuya başvuruyor eğer laptopun hava alan yerleri tozla kaplandıysa en iyi soğutucuyu alsan bile bir fark göremezsin ilk önce eğer garantisi bittiyse içini açıp iyice temizle bitmediyse kompresörü hava alan yerlere tut bütün tozun çıktığından emin ol.Eğer bir değişkil göremezsen o zaman düşün soğutucuyu.Bu arada unuttum ısınmanın diğer bir nedeni virüsler de olabilir işlemciyi meşgul edip yüke sokan virüsler de olabilir parogram indir tarat

• soğutucu alırken dikkat et hava cihaza doğru gelsin, bazıaletler havayı cihazdan dışarı doğru üflüyor ama çok etkisiz bir sonuc vermekten başka birşeye yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukk96

quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror42

Arkadaşlar son zamanlarda laptop kendi kendine kapanmaya başladı işlem yaparken sıcaklıktan oldugunu farkettim şuan 65 derecede mesela. Sogutucu ile sonuç alanlar olmuş bende bir sogutucu almaya karar verdim ama plastiklerlede olumlu sonuç alanlar var. Önerilerinizi bekliyorum bütçe duruma göre artabilir

herkes laptop ısındığı zaman hemen soğutucuya başvuruyor eğer laptopun hava alan yerleri tozla kaplandıysa en iyi soğutucuyu alsan bile bir fark göremezsin ilk önce eğer garantisi bittiyse içini açıp iyice temizle bitmediyse kompresörü hava alan yerlere tut bütün tozun çıktığından emin ol.Eğer bir değişkil göremezsen o zaman düşün soğutucuyu.Bu arada unuttum ısınmanın diğer bir nedeni virüsler de olabilir işlemciyi meşgul edip yüke sokan virüsler de olabilir parogram indir tarat

içini acmayı denedm ama cıkmıyor lanet kassaı sökmeme ragmen vidaları hatta 1-2 dişini kırdım. klavyeyi bile cıkarmadım yani

• eğer garantisi bittiyse bir bilgisayarcıya götür, icini temizlerler ve termal macunu makul bir ücrete yeniliyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    100 bin TL ye saat önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.