Bildirim
Pes 12
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
pesi boşver fifa oyna _____________________________ -
O tuşu ile uçdaki adamıma yolluyorum topu ayana gelecegi zaman L tuşuna basıyorum defans oyuncusunu çalımlayıp geçiyor _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hayvanat9999
O tuşu ile uçdaki adamıma yolluyorum topu ayana gelecegi zaman L tuşuna basıyorum defans oyuncusunu çalımlayıp geçiyor
eee,yani?_____________________________ -
ne ee yani adam yazmış işte sorunun cevabını -
quote:
Orijinalden alıntı: kemaloztin
ne ee yani adam yazmış işte sorunun cevabını
tamam da zorluk seviyesini yükselttiğin zaman o kadar kolay olmuyor_____________________________ -
tmm bilmiodum onu -
psp de insanları kandırıyolar resmen adı pes 12 ama oyunun 6 sene önceki pes6 dan bir farkını göremedim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: JxStyle
psp de insanları kandırıyolar resmen adı pes 12 ama oyunun 6 sene önceki pes6 dan bir farkını göremedim.
Spiker
Stadyum
Daha çok lisans
Daha iyi çimler
Milli marş okuma
Şampiyonlar ligi
Master ligde otomatik maç yap atla bölümü
Ama pes 6 çıkış yılına göre süper bir oyundu_____________________________ -
dogru diyorsun ama oyun yine aynı oyun farkı yok adamlar yine birbirine carpınca duruyor pas düzgün atılmıyor aynı sorunlar devam ediyor _____________________________ -
o değilde beyler peste frikik atmayı öğrendim :D _____________________________ S. Sülüman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler