|
|
_____________________________
### HARİCİ BİLEŞENLER BÖLÜM KURALLARI ### ###EV ELEKTRONİĞİ BÖLÜM KURALLARI###
ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ. AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White |




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Ayni ses sistemlerindeki RMS ve fotograf makinalarindaki megapixel gibi bir satis kandirmacasi buda tv lerin hz degerleri. 

usbden çok fazla dizi film izlemeye başladım fakat şöyle bir sorunum var şu an.usb belleği ham mac'te hem pc'de kullanmak zorundayım ve mkv'ler yüksek boyutlu olduğu için fat32 olarak formatlayamıyorum. ntfs olarak usb driverı formatladığımda ise pc ve tv de çalışıyor fakat macte kullanamıyorum.sorum şu ki tv de exfat formatlı dosyaları açabilir miyim?eğer fikri olan varsa eve gidene kadar ofiste formatlamak istiyorum yoksa mecburen deneme yanılma yöntemiyle bulup burada durumu paylaşırım.ama akşama kadar fikri olan varsa ve söylerse sevinirim.






