Şimdi Ara

DATABASE'e bağlanamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ziyaretçi defterimi evde hazırladım ama web sayfamda kullanmam için ne yapmam gerekir database imi nereye koymalıyım bu işe yeni başladımda

sitemde php-mysql desteği var kullanıcı adımı ve şifremide biliyorum ama veri tabanımı koyack yeri bulamadım evde mysql dizininde data nın içindeydi

• aynı sorun bende de var dostum ama bende bulamadım halen cevabını
  • Gönderdiğin sunucu mysql desteklemesi gerekiyor.
    Veritabanının sql scriptini alarak okutacaksın. Sunucuda phpmyadmin de sql script ini okutacaksın. Hosting şirketinden destek alabilirsin.
  • Benim uye oldugum host ucretsız ve yabancı bı host phpmyadmin ın sıfresını nasıl ogrene bılırım acaba ?

CEVAPARINIZI BEKLIYORUM

Simdiden saolun arkadaslar

• hostun adını veririsen yardımcı olabilirim....
  • Kontrol paneli varsa oraya bak.Kesin görürsün.
    Orada veritabanları (databases) diye yazar.Oraya gir create database falan vardır.Baya karışık gelebilir.
    Sen oradan fazla ileri gitme.Sadece database i oluştur.Site içersinde table falan oluşturmayı biliyorsun zaten.
    Birde database e bağlanmak için ayrıca şifren olmalı.onlarıda aynı bölümden yapıyorsundur.

Database e bağlanırken burdan bakabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_6685843/mpage_1/key_//tm.htm#6715804

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi looter -- 20 Nisan 2006; 0:01:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.