Şimdi Ara

Corsair Vengeance C70 Gaming Case - Kullanıcıları Klubü - (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
8
Favori
41.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ürünlerin kaç cm lik olduğu tam olarak nerde yazıyor efendim? çok karışık gördüğüm kadarıyla sizin önerdiğiniz cm ölçütlerinden düşükmü acaba? bendeki işlemçi modeli amd phenom x6 1090t hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 15 Ekim 2016; 12:20:54 >
    Benim C70 beyaz renk kasanın ön paneli taşıma sırasında darbe almıştı dolayısı ile bir tarafında yamukluk var. sadece ön paneli değiştirme şansımız olur mu fikriniz varmı? Ve Türkiyede ön paneli tedarik edebileceğimiz bir yer biliyor musunuz?
    Corsair sitesinde yurt dışında ön panel 30 dolara temin ediliyor ve kargoda yine bir 30 dolar daha tutuyor dolayısı ile 180TL veresim gelmiyor ön panel değiştirmek için.
    Foruma açmış olduğunuz CORSAIR ürünleri ile ilgili SORU/DESTEK konularına gün içerisinde herhangi bir cevap verememem durumumda lütfen konuya ait linki bana özel mesaj atınız. Yoğunluk yüzünden o anda gözümden kaçmış olabilir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • Hala var mı bu kasayı kullanan?  Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü - 

Uzun süredir kenarda duruyordu. Geçenlerde yeni bir sistem kurdum ve kasa olarak yine bunu kullandım.  Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü - 

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.