Şimdi Ara

XBMCbuntu hakkinda bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. bir xbmc kullanicisiyim. tasinabilir bilgisayarima usb den calisacak sekilde XBMCbuntu kurdum. calisma performansi guzel. yanliz takildigim bir kac konu var. ornegin. wi-fi olayini yapamadim. ethernet kablosu ile internete baklaniyorum. 2. side programdan cikip tekrar giris yaptigimda tum ayarlar eklentiler vs. siliniyor. en basa donuyor. bunun cozumu nedir? eminimki xbmc nin wiki kaynaklarinda cozumu vardir ama ingilizcem yetersiz kaliyor :S ilgilenenlere simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: one22one

merhaba arkadaslar. bir xbmc kullanicisiyim. tasinabilir bilgisayarima usb den calisacak sekilde XBMCbuntu kurdum. calisma performansi guzel. yanliz takildigim bir kac konu var. ornegin. wi-fi olayini yapamadim. ethernet kablosu ile internete baklaniyorum. 2. side programdan cikip tekrar giris yaptigimda tum ayarlar eklentiler vs. siliniyor. en basa donuyor. bunun cozumu nedir? eminimki xbmc nin wiki kaynaklarinda cozumu vardir ama ingilizcem yetersiz kaliyor :S ilgilenenlere simdiden tesekkurler.

ubuntu foruma bak bi
    Model hakkinda
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.