Şimdi Ara

Lise 2 yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a beyler lsie 2ye geçtim ve alan seçimi isim müdürün yanina gittik ve tm seçecektim müdür dedi gemoteri 1 tm seçemisin matametik 4 dil anlatim 1 fizik 3 kimya 4 öyle gidiyor iste ve bizde mecburen sözel seçtik ve böyle bir kanun varmi geometri 1 olunca tm seçmeme ve son sorumda okul basladiginda tmye geçsem ne isterler benden boş gecilmiyor öyle galiba para bakimindan değil ders verme vb cevap yazan arakdaşlara simadiden tşk

• Liseden mezun olalı iki sene oldu ama öyle bi şey yok diye biliyorum tm derslerinin coğrafya edebiyat dil anlatım matematik geometri derslerinin not ortalaması yanlış hatırlamıyosam iki buçuksa o alanı seçebilirsin yani anadolu lisesinde böyleydi.ortalamanı şöyle hesaplayabilirsin öğreniğin matematiğin 4 ders saati 4 se bunları çarpıyoruz bunu tüm dersler için yapıp topluyosun alan derslerinin toplam ders saatine bölüyosun

Orijinalden alıntı: tozlu raf

Liseden mezun olalı iki sene oldu ama öyle bi şey yok diye biliyorum tm derslerinin coğrafya edebiyat dil anlatım matematik geometri derslerinin not ortalaması yanlış hatırlamıyosam iki buçuksa o alanı seçebilirsin yani anadolu lisesinde böyleydi.ortalamanı şöyle hesaplayabilirsin öğreniğin matematiğin 4 ders saati 4 se bunları çarpıyoruz bunu tüm dersler için yapıp topluyosun alan derslerinin toplam ders saatine bölüyosun

http://e1206.hizliresim.com/y/x/8zp02.jpg hocam bu karne düz lisdeyim

• up
  • Derslerin bir olmasına değilde ortalamana bakılıyor diye biliyorum mesala sayısal seçebilmek için sayısal derslerin ortalaması 2.5 in üstü olmalı .Aslında alan diye birşey yok artık ama okullar bunu uygulamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • herkes istediği bölümü seçmekte özgür Ne demek o Ya? Tm istiyorsan Tm oku. Ben sayısalm kötü olduğu halde bilgisayar bölümünü seçtim sayısal ağırlıklı. Sen Ne okumak istiyorsan onu okuyacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.